Επισκέπτης
ε μαλλον.
τι στούντιο μωρή τρελή?Τελικα τις αυγοθηκες τι τις θες ρα;
Στουντιο θα φτιαξεις να ηχογραφεις τις κραυγες σου και για να κανει καμμια συναυλια ο Πετραν;
ε μαλλον.
τι στούντιο μωρή τρελή?
χώρο έκφρασης και ξεκαβλώματος
Είναι σίγουρη η επιτυχία!Θα φοράει το πουκάμισο με τα λουλουδάκια και θα ωρύονται από κάτω τα κοριτσάκια!αμα ειναι ετσι παραχωρω την θεση της λιντ γκιταρ στον πετραν και θα παιξω μπασο
ο Νατσος στα ντραμς και φωνητικα ο Αλεκος2 που ειναι και ντοπιος
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
Α , Νατσο τις αυγοθηκες θα τις βαψεις ετσι? Τι χρωμα?
Τελικα τις αυγοθηκες τι τις θες ρα;
Στουντιο θα φτιαξεις να ηχογραφεις τις κραυγες σου και για να κανει καμμια συναυλια ο Πετραν;
ο Πλε θα είναι ο σεκιουριτάς μας. Δεν του πάει πολύ?Πετραν ποιον θα βαλουμε πληκτρα;
Τον Πλε;
Ροζ
στουντιο ξεκαβλωματος ειπαμε
κοπελιά έχεις μεγάλη χωρίστρα?Βλεπεις πολλη Πατυ εσυ και σε επηρεαζει.
Εγω λεω μαυρο με βυσσινι. Η μαυρο με μπορντω. Η μαυρο με γκριζο χμμμ...
Η μαυρο σκετο.
κοπελιά έχεις μεγάλη χωρίστρα?
http://[URL unfurl="true"]www.owensworld.com/funnyimages/files/1220_emokidsak0_big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αχαχαχαχαχαχα 30 χρονων και ιμο δεν ειναι λιγο ακυρο? αχαχαχαχαχαχα
ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΑΔΙΚΟ! αυτα τα χρωματα μου αρεσαν πολυ πριν εμφανιστουν αυτα τα ιμο
30 ε? Τρυφερούδι είσαι ακόμααχαχαχαχαχαχα 30 χρονων και ιμο δεν ειναι λιγο ακυρο? αχαχαχαχαχαχα
ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΑΔΙΚΟ! αυτα τα χρωματα μου αρεσαν πολυ πριν εμφανιστουν αυτα τα ιμο
30 ε? Τρυφερούδι είσαι ακόμα
μη μου πεις ότι έχεις φτιάξει ήδη ράφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχα το ακουσαμε κι αυτο
αχαχαχαχαχαχα 30 χρονων
μη μου πεις ότι έχεις φτιάξει ήδη ράφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην βιάζεσαι, μικρή είσαι ακόμα
Τι σκατά θες τότε εδώ μέσα 30χρ. κορίτσι πράμα??
και γω είμαι κοντός για τα κιλά μουΡε μανια ολοι με το ραφι. Δεν νοιωθω μεγαλη , αλλα εχω επιγνωση της ηλικιας μου ;)