ααααααααααχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=222138]"Mαζί θα το αλλάξουμε"! [/url]
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=222138]"Mαζί θα το αλλάξουμε"! [/url]
έτσι μουνιά
δούλεμα μες τη μάπα σας
χωρίς σάλιο
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μόνο έλεος?www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=222138]"Mαζί θα το αλλάξουμε"! [/url]
Και όμως υπάρχουν μαλάκες που τους πιστεύουν και πίνου νερό στο όνομα τους!
Από άτομα που τους μεγάλωσαν κουβερνάντες(πατέρας-μαρινάκης) τι άλλο να περιμένεις!
Επισκέπτης
έτσι μουνιά
δούλεμα μες τη μάπα σας
χωρίς σάλιο
Κάτσε μαλάκα έχει κι άλλο:
"Ανεξέλεγκτοι οι διαιτητές"
Οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι. Επειτα από τραγικά λάθη θα έπρεπε να παραιτούνται από μόνοι τους"! Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στον "Sentra 103,3" και αναφέρθηκε στο τοπίο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, μετά τον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό...
«Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος απλά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην διαιτησία και φταίτε κι εσείς (σ.σ οι δημοσιογράφοι) γιατί δημιουργείτε θέμα μεγάλο όταν έχει να κάνει με έναν από τους «μεγάλους» της Αθήνας και υποβαθμίζετε το θέμα όταν έχει να κάνει με μικρότερες ομάδες και τον Αρη ή τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Γιάννης Κόντης.
Για την διαιτησία συνέχισε: «Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι καλώς ή κακώς οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι, δεν φοβούνται ούτε την ΚΕΔ, ούτε την ΕΠΟ. Είναι θέμα συστήματος ή θέμα φόβου του συστήματος που φοβάται να τους βγάλει εκτός για να μην εκτεθούμε στην ΟΥΕΦΑ, καθώς οι περισσότεροι είναι διεθνείς.
Και συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων: «Μόνοι τους πρέπει να παραιτούνται και να σταματάνε το ποδόσφαιρο, ας έχουν την ευθιξία-[size=15pt]εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι τον έβαλε ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα;- [/size] πιστεύω ότι είναι κακοί, όχι ότι κάποιος τους παίρνει στο τηλέφωνο και τους λέει τι να κάνουν.
Αν το πιστέψω και σταματήσω να πιστεύω στους θεσμούς, πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω. Επικαλούμαι την ευθιξία των κακών διαιτητών να παραιτούνται μόνοι τους ή οι θεσμοί να κάνουν αυτό που πρέπει», κατέληξε.
Σ'άρεσε καλή μου??
τα ίδια είπε χθες και στην αθηναική κυριακήΚάτσε μαλάκα έχει κι άλλο:
"Ανεξέλεγκτοι οι διαιτητές"
Οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι. Επειτα από τραγικά λάθη θα έπρεπε να παραιτούνται από μόνοι τους"! Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στον "Sentra 103,3" και αναφέρθηκε στο τοπίο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, μετά τον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό...
«Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος απλά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην διαιτησία και φταίτε κι εσείς (σ.σ οι δημοσιογράφοι) γιατί δημιουργείτε θέμα μεγάλο όταν έχει να κάνει με έναν από τους «μεγάλους» της Αθήνας και υποβαθμίζετε το θέμα όταν έχει να κάνει με μικρότερες ομάδες και τον Αρη ή τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Γιάννης Κόντης.
Για την διαιτησία συνέχισε: «Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι καλώς ή κακώς οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι, δεν φοβούνται ούτε την ΚΕΔ, ούτε την ΕΠΟ. Είναι θέμα συστήματος ή θέμα φόβου του συστήματος που φοβάται να τους βγάλει εκτός για να μην εκτεθούμε στην ΟΥΕΦΑ, καθώς οι περισσότεροι είναι διεθνείς.
Και συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων: «Μόνοι τους πρέπει να παραιτούνται και να σταματάνε το ποδόσφαιρο, ας έχουν την ευθιξία-[size=15pt]εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι τον έβαλε ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα;- [/size] πιστεύω ότι είναι κακοί, όχι ότι κάποιος τους παίρνει στο τηλέφωνο και τους λέει τι να κάνουν.
Αν το πιστέψω και σταματήσω να πιστεύω στους θεσμούς, πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω. Επικαλούμαι την ευθιξία των κακών διαιτητών να παραιτούνται μόνοι τους ή οι θεσμοί να κάνουν αυτό που πρέπει», κατέληξε.
Σ'άρεσε καλή μου??
ζήτουλας ολκής
Επισκέπτης
τα ίδια είπε χθες και στην αθηναική κυριακή
ζήτουλας ολκής
Ζήτουλας ή κάτι άλλο??
Δεν τον έχω για τόσο κακομοίρη και με δεδομένη τη σχέση του ξες με ποιον,έχω αρχίσει ν'αναποδιάζομαι πάααααααααααααρα πολύ με την πάρτη του..
άργησες μουρό μουΖήτουλας ή κάτι άλλο??
Δεν τον έχω για τόσο κακομοίρη και με δεδομένη τη σχέση του ξες με ποιον,έχω αρχίσει ν'αναποδιάζομαι πάααααααααααααρα πολύ με την πάρτη του..
Επισκέπτης
άργησες μουρό μου
Μπααααααααα
Δεν άργησα.
Το μαλάκα κάνω..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
περα απο διαιτησιες και λοιπες παπαριες,o αρης μου φαινεται χειροτερος απο περσυ...
στην αμυνα ειναι αποδυναμωμενος,στα κεντρικα χαφ δεν υπαρχει παιχτης να περασει τη μπαλα μπροστα(δεν εχω δει το φατι βεβαια),
στα ακρα της μεσαιας γραμμης δεν εχει λυσεις για να παιξει το 4-4-2 σε ευθεια του κουπερ..
στην επιθεση πιστευω ειναι πιο υποφερτα τα πραγματα με τσεζαρεκ και τον καινουργιο..
παρολα αυτα,οπως τον εβλεπα με τον παο 2 χρονια να παιζε γκολ δεν εβαζε...μονη πηγη κινδυνων το δεξι του μπακ(!),ο νετο..
**κρατω μια επιφυλαξη γιατι επαιζε κοντρα στα καλυτερα χαφ του πρωταθληματος..
ας το δουμε και σε αλλα ματσ..
στην αμυνα ειναι αποδυναμωμενος,στα κεντρικα χαφ δεν υπαρχει παιχτης να περασει τη μπαλα μπροστα(δεν εχω δει το φατι βεβαια),
στα ακρα της μεσαιας γραμμης δεν εχει λυσεις για να παιξει το 4-4-2 σε ευθεια του κουπερ..
στην επιθεση πιστευω ειναι πιο υποφερτα τα πραγματα με τσεζαρεκ και τον καινουργιο..
παρολα αυτα,οπως τον εβλεπα με τον παο 2 χρονια να παιζε γκολ δεν εβαζε...μονη πηγη κινδυνων το δεξι του μπακ(!),ο νετο..
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
χιτμαν αντε αγορι μου να πας καμια βολτα με την μηχανη....περα απο διαιτησιες και λοιπες παπαριες,o αρης μου φαινεται χειροτερος απο περσυ...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλημερα αλανιααααα
Εδω τα πηρε ο Αδαμιδης με τον Μαρινακη και ειπε τα δικα του....
Αλλα τα δυο φιλαρακια ειναι αποφασισμενα να φτιαξουν το ελληνικο πρωταθλημα και να παιζουν
Γαυρος βαζελος με προσκεκλημενους ολους τους αλλους
Ολα καλα
Εδω τα πηρε ο Αδαμιδης με τον Μαρινακη και ειπε τα δικα του....
Αλλα τα δυο φιλαρακια ειναι αποφασισμενα να φτιαξουν το ελληνικο πρωταθλημα και να παιζουν
Γαυρος βαζελος με προσκεκλημενους ολους τους αλλους
Ολα καλα
Επισκέπτης
Αλλα τα δυο φιλαρακια ειναι αποφασισμενα να φτιαξουν το ελληνικο πρωταθλημα
Γιατί πάνω απ'όλα είναι και οι 2 αποφασισμένοι να φτιάξουν το πρωτάθλημα..
Είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους 2 δε γουστάρει αδικίες.
Τώρα θα μου πεις βέβαια,αδικίες δε γίνονται,άλλωστε όπως είπε ο Πατέρας ήταν καθαρό πέναλτυ,οπότε άδικα το συζητάμε.
Το Ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται πιο καθαρό από ποτέ και δε μπορεί να στιγματιστεί από στιγμιαία λάθη της διαιτησίας όπως δήλωσε κι ο Κόντης.
Καλήμέρα σας..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Γιατί πάνω απ'όλα είναι και οι 2 αποφασισμένοι να φτιάξουν το πρωτάθλημα..
Είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους 2 δε γουστάρει αδικίες.
Τώρα θα μου πεις βέβαια,αδικίες δε γίνονται,άλλωστε όπως είπε ο Πατέρας ήταν καθαρό πέναλτυ,οπότε άδικα το συζητάμε.
Το Ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται πιο καθαρό από ποτέ και δε μπορεί να στιγματιστεί από στιγμιαία λάθη της διαιτησίας όπως δήλωσε κι ο Κόντης.
Καλήμέρα σας..
Ρε εδω στο σαιτ,σε αυτο το γαμωπαιχνιδο το μπασκετ (γαμηθηκα χθες ολη μερα..)ο αλλος βρηκε κολπο
και κλεβει με 320 ποντους (καποιο προγραμματιστικο κολπακι..) και δεν θα ειναι μπουρδελο το
ελληνικο πρωταθλημα
Γαματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K