μου δινετε την αφορμη ρε μαλακα με αυτα που που γινονταιΜεσ την καλη χαρα εισαι μωρη παλιοπουστα,που δεν ασχολεισαι κιολας...
εγω φταιω η ο κοντης που σας δουλευει?
ασε με κ γαμησα ενα υπερκαυλο τουμπανο κ δεν ειμαι καλα
μου δινετε την αφορμη ρε μαλακα με αυτα που που γινονταιΜεσ την καλη χαρα εισαι μωρη παλιοπουστα,που δεν ασχολεισαι κιολας...
Την δουλεια του ο Κοντης μια χαρα την κανει παντως,τους παικτες τους στελενει παντου...ποια Ριβερ τωρα...αλλος ενας παικτης που χανεται τζαμπα.Αυτη η δουλεια με τους δανεικους πρεπει να τελειωνει,εχουμε καταντησει φυτωριο.Γιατι δεν ηταν ποτε δικος μας...ο σερ ειχε την ευκαιρια να τον κρατησει αλλα δεν ειχε τα λεφτα...απο κει και περα η ριβερ τον πασαρει οπου της κανει κεφι
Μια χαρα,για αυτο εισαι ανεβασμενος?Παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι με το περας των Ευρωπαικων υποχρεωσεων θα εχω εκπληρωσει το ονειρο μου να παιξω Τσου Λου...μου δινετε την αφορμη ρε μαλακα με αυτα που που γινονται
εγω φταιω η ο κοντης που σας δουλευει?
ασε με κ γαμησα ενα υπερκαυλο τουμπανο κ δεν ειμαι καλα
εννοεις το επιπεδο των ομαδων?Μια χαρα,για αυτο εισαι ανεβασμενος?Παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι με το περας των Ευρωπαικων υποχρεωσεων θα εχω εκπληρωσει το ονειρο μου να παιξω Τσου Λου...
Την δουλεια του ο Κοντης μια χαρα την κανει παντως,τους παικτες τους στελενει παντου...ποια Ριβερ τωρα...αλλος ενας παικτης που χανεται τζαμπα.Αυτη η δουλεια με τους δανεικους πρεπει να τελειωνει,εχουμε καταντησει φυτωριο.
Ομιλος βγαλμενος απο Τσαμπιονς Λιγκ 100%.εννοεις το επιπεδο των ομαδων?
Διαβασα σωστα η το εγραψες εκ παραδρομης?συμφωνω και επαυξανω αλλα οπως ειδες αυτο αλλαξε φετος...δεν βοηθαει καθολου μια ομαδα με πλανο να δουλευει με δανεικους
και επισης ο αρης εχει την πληρεστερη αμυντικη γραμη (στα στοπερ) των τελευταιων χρονων..
γκιαρο, οριολ, λαζαριδης, κουλουχερης, παπαζαχαριας κι ενα πιτσιρικι
τωρα τι ψαρια πιανουν και τι και πως....μπορω να ξερω πανω κατω μονο για τους 4 απο τους 6
μηνκρινεις την αμυνα απο τον αριθμο των αμυντικωνσυμφωνω και επαυξανω αλλα οπως ειδες αυτο αλλαξε φετος...δεν βοηθαει καθολου μια ομαδα με πλανο να δουλευει με δανεικους
και επισης ο αρης εχει την πληρεστερη αμυντικη γραμη (στα στοπερ) των τελευταιων χρονων..
γκιαρο, οριολ, λαζαριδης, κουλουχερης, παπαζαχαριας κι ενα πιτσιρικι
τωρα τι ψαρια πιανουν και τι και πως....μπορω να ξερω πανω κατω μονο για τους 4 απο τους 6
καλα σε καταλαβα πονηρουληΟμιλος βγαλμενος απο Τσαμπιονς Λιγκ 100%.
Ομιλος βγαλμενος απο Τσαμπιονς Λιγκ 100%.
Ειδες πως τους καθαρισε τους Μιλανεζους?Για αυτο σου λεω,παιζω Τσου Λου Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Το δικο σου ονειρο το εκανα πραγματικοτητα.καλα σε καταλαβα πονηρουλη
καλα θα περασουν οι σουφριτσες σας
ειδα κ την ατλετικο προχθες,ειστε λιγο χειροτεροι βρε....
ε εισαι μεγαλος αλητης τελικα75% τσάμπιοςν λιγκ και 25% Β'Ελλάδος.....
Ελα,ησυχα εσυ,θα πας να κραξεις τον Δερμι αυριο?75% τσάμπιοςν λιγκ και 25% Β'Ελλάδος.....
Δηλαδη τι πρεπει να κανει για να ειναι ¨πολυς"?γιατί να τον κράξω?
το ότι είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ισχύει ακόμα....
μηνκρινεις την αμυνα απο τον αριθμο των αμυντικων
ο γκιαρο ειναι παππους,ο οριολ δειχνει να ειναι παλτο,ο λαζαριδης κανει μονο για μικρα ματς,ο κουλουχερης εχει να παιξει απο τον κατακλυσμο του νωε κ αν θεωρεις οτι μπορει μια ομαδα να στηριχθει στον παπαζαχαρια κανεις λαθος
Και τον Βαλβερδε θεο τον ειχαν στο λιμανι αλλα το σημερινο το εχασε μονος του...ξέρω γω....
γενικά εφόσον το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανύπαρκτο,το ίδιο ανύπαρκτοι είναι και οι παίκτες και οι προπονητές....
να δούμε τη συνέχεια....καλά είχε ξεκινήσει και ο Κωστίκος
Ολοι καλοι ειναι,το θεμα ειναι τι στοχους εχεις σαν ομαδα,οι στοχοι κανουν τους παικτες...τα βλεπεις πολυ λαθος φιλε...εγω το βλεπω διαφορετικα το θεμα
ο γκιαρο ειναι οντως μεγαλος σε ηλικια αλλα προσφερει αυτο που εχει, και δεν χρειαζονται τα τρεξιματα του αφου παιζει δεξι στοπερ με νετο και ενα νεοτερο παντα διπλα του, επισης παιζει μαντουμανισιος στο εκαστωτε σεντερφορ περιοχης
ο λαζαριδης ειναι ενας μετριος ποδοσφαιρικα παικτης, σε καλη ηλικια και φυσικη κατασταση, εμπειρος για ελλαδα, προσφερει τα βασικα, ειναι μια τιμια επιλογη. δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα (στυλ νασουτι) αλλα ουτε και το χτυποκαρδι (ο κατακλυσμος που λεγαμε)
ο παπαζαχαριας ειναι ενα παιδι που γνωριζει την ελλαδα, εχει να προσφερει καλα αλλα και μετρια παιχνιδια οποτε του ζητηθει, επισης ειναι και διπλοθεσιτης
ο οριολ ειναι ενας τριανταρης με δεκα χρονια στην πλατη, με παραστασεις, με με με και ΔΕΝ τον εχουμε δει..το συμβολαιο του δεν γραφει οτι σονι και καλα θα τριβουμε τα ματια μας...αλλα αναμενουμε...μεταγραφη ειναι...και αγνωστος σε μενα προσωπικα