Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν μπορουσε να παει ουτε σε "διπλανο" ομιλο απο αυτον της αεκ, αυτο το ρολο επαιζαν τα χρωματα των ομιλων. Απεφευγαν ομαδες απ την ιδια χωρα σε ομιλους του ιδιου χρωματος, για τα τηλεοπτικα γινεται αυτο το κολπο

Τελευταια το επιπεδο των παοκτζηδων εχει ανεβει απο οτι βλεπω σε φορουμ ....αλλα εσυ πρεπει να εισαι απο τους παλιους ....
ναι ναι
ειμαι απο τους παλιους χαζους εδω μεσα οποτε μη μασας
ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα
θα μπορουσες να πας κ σε αλλους ομιλους αλλα ετυχε κ τραβηξαν το μπαλακι που εγραφε τον ομιλο που επρεπε να μπεις
οκ?
στην κληρωση τραβανε 2 μπαλακια,ενα της ομαδας κ ενα του ομιλου που πρεπει να μπει η ομαδα....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ο τσωχος μαλλον δεν τα ξερει καλα ...αφου ομαδες απο την ιδια χωρα δεν γινοταν να συναντηθουν ....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ναι ναι
ειμαι απο τους παλιους χαζους εδω μεσα οποτε μη μασας
ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα
θα μπορουσες να πας κ σε αλλους ομιλους αλλα ετυχε κ τραβηξαν το μπαλακι που εγραφε τον ομιλο που επρεπε να μπεις
οκ?
στην κληρωση τραβανε 2 μπαλακια,ενα της ομαδας κ ενα του ομιλου που πρεπει να μπει η ομαδα....

αφου δεν ειδα να τραβανε το Β ...μολις βγηκε Αρης αμεσως ειπαν Β τι λεμε τοση ωρα....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
εκτος απο τον ομιλο της ΑΕΚ τι αλλος κλειδαριθμος υπηρχε....δεν ειχαν μεινει μεσα γερμανικες η ισπανικες ομαδες για να μην μπορουν να πανε στο Β...γι αυτο δεν καταλαβα γιατι εγινε αυτο ..και απο την αλλη δεν μπορουσε  ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ να ειναι ο ενας  στον ομιλο του αλλου ????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα στην παρεα της ομαδας της πολης......

Τα πραγματα εχθες εξελιχθηκαν πιο ομαλα και απ οτι φανταζομασταν, εκτος απο ενα 15'-20', δεν απειληθηκαμε ιδιαιτερα απο τους βιολιστες..........

Η κληρωση δυσκολη μεν, Αρης εισαι δε, σου αρεσουν τα δυσκολα....... το προγραμμα παντως μου φανηκε ιδιαιτερα καλο, η σειρα των αγωνων μπορει να εξελιχθει και ευνοικη..........

Αλλωστε, οι "ομορφιες" αρχισαν...... και μου...υποσχεθηκαν οτι υπαρχει και συνεχεια..........

ΑΡΗ αλητη
γαμα τη Μαδριτη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
γεια σου ρε Μαξιμε ολα καλα αδελφε; ακουγεται σημερα πολυ για Νασουτι

SID VICIOUS(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0

Καλως ορισε το παιχτουρι. Τον εχω παρακολουθησει ειναι ακριβως οτι ελειπε στο κεντρο...πολυ καλα χαρακτηριστικα και ποιοτητα αλλα..... μου φανηκε λιγο χαρτινος ρε παιδι μου, λιγο χτυκακι..τρωω 10 σκορδα και χτυπαω ντουλαπες να ναι γερος και να προσφερει...

α και που σε μιστερ τοχααα.....εκει στα ντουζ....το νου σου...πανε αυτα που ηξερες  :rockon:

Επισκέπτης
Καλως ορισε το παιχτουρι. Τον εχω παρακολουθησει ειναι ακριβως οτι ελειπε στο κεντρο...πολυ καλα χαρακτηριστικα και ποιοτητα αλλα..... μου φανηκε λιγο χαρτινος ρε παιδι μου, λιγο χτυκακι..τρωω 10 σκορδα και χτυπαω ντουλαπες να ναι γερος και να προσφερει...

α και που σε μιστερ τοχααα.....εκει στα ντουζ....το νου σου...πανε αυτα που ηξερες  :rockon:

Respect στο nick σου..

URL]]

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: τοιχο τοιχο μη σε πετυχω, οταν βγαινει ο Τοχα απο τα ντουζ μπαινουν οι αλλοι ασε που εχουν κοπει τα σαπουνια,
σαλαμας ο δικος σου  :rockon:

SID VICIOUS(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
  :2funny: :2funny: :2funny: τοιχο τοιχο μη σε πετυχω, οταν βγαινει ο Τοχα απο τα ντουζ μπαινουν οι αλλοι ασε που εχουν κοπει τα σαπουνια,
σαλαμας ο δικος σου  :rockon:

νταξ το ξερουμε οτι ειναι σαλαμανδρας...αλλωστε το ειπανε και οι ρουμουνες γειτονισες του...χαβας να γινεται

αλλα χαρικα τοσο πολυ που α αρης πηρε παικτη με αυτα τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στα χαφ ( ψηλο, ντελικατεσσεν, μελανουρι) που στην τελικη προβλεπω να ακουγεται την τριτη το πρωι....καινουργιο οοοοοοοοοοο στα αποδητηρια    :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom