Επισκέπτης
Δε φταίω ρε..αν είναι να με γράφεις στ'αρχίδια σου και να απαντάς μετά από μια ώρα, το χέσαμε
δεν σ'αγαπάω πια
Οι πελάτες δε σέβονται τπτ αφού..
Δε φταίω ρε..αν είναι να με γράφεις στ'αρχίδια σου και να απαντάς μετά από μια ώρα, το χέσαμε
δεν σ'αγαπάω πια
δεν εχεις αφησει κανεναν χωρις να δοκιμασει την κωλοτρυπα σου ετσι;αν είναι να με γράφεις στ'αρχίδια σου και να απαντάς μετά από μια ώρα, το χέσαμε
δεν σ'αγαπάω πια
με μπερδεύεις με την γκόμενά σου σαβουρογάμη. Αλήθεια τώρα που έφυγε διακοπές, με την οικογένεια, θα πας να τον βρεις να του κάνεις σκηνή που σε παράτησε?δεν εχεις αφησει κανεναν χωρις να δοκιμασει την κωλοτρυπα σου ετσι;
φτανει,ησυχασε λιγο ο πατος σου εχει φτασει σε απυθμενα βαθη πλεον
στείλε μερικές μύγες και στον λελέουραΔε φταίω ρε..
Οι πελάτες δε σέβονται τπτ αφού..
οχι ειμαι υπερανω εγω...με μπερδεύεις με την γκόμενά σου σαβουρογάμη. Αλήθεια τώρα που έφυγε διακοπές, με την οικογένεια, θα πας να τον βρεις να του κάνεις σκηνή που σε παράτησε?
τι σου φταίνε οι συνάδελφοι ρε επειδή εσύ στραβοτσιμπούκωσες την τσιπούρα?Μπορει καποιος να μου στειλει ενα κιλο χοντρο αλατι να βαλω στην πορτα του γραφειου;
Ρέ ασταδιαλα και ειμαι και ξενυχτης,μην σου γαμηκω καμμια τσιπούρα!!!!!!
Τι μαλακες ειναι ωρες ωρες κατι συναδελφοι;
τι σου φταίνε οι συνάδελφοι ρε επειδή εσύ στραβοτσιμπούκωσες την τσιπούρα?
ε πεσ'του και συ, ελα χθεςαμα στραβοτσιμπουκωσω την αδελφη του να δεις μετα τι μου φταει....
Θελει και τα σχεδια,οχι σημερα....χθες (λεει..)
ρεασταδιαλα
αμα στραβοτσιμπουκωσω την αδελφη του να δεις μετα τι μου φταει....
Θελει και τα σχεδια,οχι σημερα....χθες (λεει..)
ρεασταδιαλα
πρωι πρωι ετρεχα στο ΚΑΤ,δεν ειχε ΩΡΛ,πηγα ευτυχως μετα στο Ερυθρο Σταυρο και μου το εβγαλε μια μουνιτσα....
Της πηρα και το τηλεφωνο
Τι έχουν μπρε τα έρμα και ψοφάνε?
το Γ. τί όνομα είναι?