Επισκέπτης
Τι απ ολα γιορταζουμε ρε?
* 1970 - Γιάννης Ντεσσές, Έλληνας σχεδιαστής μόδας γνωστός ως «Βασιλιάς της Μουσελίνας»
Εννοείται ρε παπάρα..
Τι απ ολα γιορταζουμε ρε?
* 1970 - Γιάννης Ντεσσές, Έλληνας σχεδιαστής μόδας γνωστός ως «Βασιλιάς της Μουσελίνας»
ακου ερωτηση
ντεσσες
«Βασιλιάς της Μουσελίνας»Εννοείται ρε παπάρα..
και μετα σου λεει "φατε ψαρια" και κοιλια περιδρομο λεω γω
προβατινα του θεουλη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σταδιαλα
σου δωκε τα υγρά της και ξεγλύστρησε το γαμίδι?πρωι πρωι ετρεχα στο ΚΑΤ,δεν ειχε ΩΡΛ,πηγα ευτυχως μετα στο Ερυθρο Σταυρο και μου το εβγαλε μια μουνιτσα....
μου εκατσε ενα γαμωκοκκαλο στην βαση της αμυγδαλης και μου γαμηκε την βαγγελιστρα ολο το βραδυ....
εφαγα οτι ψωμι και ξεροκομματο (μεχρι και τα ξερα κουρμουτσια απο τις κοτες του γειτονα-κλεφτοκοταςςςςς),τι μπεικ ρολς-τι κρισπις-τι παπαδοπουλου.......δεν κουνηθηκε ουτε χιλιοστο το γαμηδι
πρωι πρωι ετρεχα στο ΚΑΤ,δεν ειχε ΩΡΛ,πηγα ευτυχως μετα στο Ερυθρο Σταυρο και μου το εβγαλε μια μουνιτσα....
Της πηρα και το τηλεφωνο
και μετα σου λεει "φατε ψαρια" και κοιλια περιδρομο λεω γω
προβατινα του θεουλη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σταδιαλα
σου δωκε τα υγρά της και ξεγλύστρησε το γαμίδι?
τζήζας κράιστειχε και ενα 20αρικο στο σουτιενακι..... :S
τζήζας κράιστ
ρε μαλάκα μπας και ήταν καμιά τρύπερ που φορούσε ποδιά για τι σόου?
ειχε και ενα 20αρικο στο σουτιενακι..... :S
Ρε παπάρα,μήπως δεν ήταν τσιπούρα αλλά τσίπουρα και πηγαίνοντας σε τρυπάδικο,νόμισες πως ήταν η καλλιτέχνις νοσοκόμα??
ήρθε η ώρα να χαρείτε τον έρωτά σας?Ετοιμασου εσυ ετσι;
Γκρεμιζουμε τειχη λεμε......
τι εγινε γκαμπα?
βρηκαμε νεες δικαιολογιες για να απλωσουμε τα δυχτια μας σε νεες επαγγελματικες ομαδες γυναικων?
κοκκαλα και μαλακιες...
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
θέλω μουνιά ρε διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςΓκλάμπζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θέλω μουνιά ρε διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
αν είναι να με γράφεις στ'αρχίδια σου και να απαντάς μετά από μια ώρα, το χέσαμεμονο μαλακιες