δεν με χαλάει τίποτις. Πάμε δυνατάΚάτι από τα παλιά,άσ'το..
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
την συνέχεια την ξέρεις
δεν με χαλάει τίποτις. Πάμε δυνατάΚάτι από τα παλιά,άσ'το..
δεν με χαλάει τίποτις. Πάμε δυνατά
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
την συνέχεια την ξέρεις
πάω χαλκιδική καβλιάδη μου σήμερα. Πόσο θα λείψεις?παμε βραδακι για ενα τσιπουρο πετρουλα?
πες και την αλλη!
Αυριο φευγω
θα παω Κορινθιακο τον 15αυγουστο για τριημερο
τι ωρα φευγεις να ερθουμε να σε κουνησουμε μαντηλι;παμε βραδακι για ενα τσιπουρο πετρουλα?
πες και την αλλη!
Αυριο φευγω
σαν την χαλκιδικη δεν εχειπάω χαλκιδική καβλιάδη μου σήμερα. Πόσο θα λείψεις?
Ναι ρε,αλλά θα παραθερίσεις στα 200 μέτρα από το σπίτι του ωραιότερου,δυναμικότερου,του πιο εξαιρετικού,του πλέον ευφυούς μέλους του μπουρδέλα τελεία κομ.
Ξέρεις πόσοι θα πούλαγαν ολόκληρες περιουσίες,για να μη σου πω θα σκότωναν για να καταφέρουν να ζήσουν μία τέτοια εμπειρία έστω και μία φορά στη ζωή τους???
γιατί αν δεν πάμε, ο ταλιμπάν θα με κοπανάει με τα κουβαδάκια όλο το ΣΚσαν την χαλκιδικη δεν εχει
αλλα γιατι πας;
10 μερεςπάω χαλκιδική καβλιάδη μου σήμερα. Πόσο θα λείψεις?
Ναι ρε,αλλά θα παραθερίσεις στα 200 μέτρα από το σπίτι του ωραιότερου,δυναμικότερου,του πιο εξαιρετικού,του πλέον ευφυούς μέλους του μπουρδέλα τελεία κομ.
Ξέρεις πόσοι θα πούλαγαν ολόκληρες περιουσίες,για να μη σου πω θα σκότωναν για να καταφέρουν να ζήσουν μία τέτοια εμπειρία έστω και μία φορά στη ζωή τους???
που;γιατί αν δεν πάμε, ο ταλιμπάν θα με κοπανάει με τα κουβαδάκια όλο το ΣΚ
εργασιμες η με τα σκ;10 μερες
πηγούλα έχουμε?Ναι ρε,αλλά θα παραθερίσεις στα 200 μέτρα από το σπίτι του ωραιότερου,δυναμικότερου,του πιο εξαιρετικού,του πλέον ευφυούς μέλους του μπουρδέλα τελεία κομ.
που θα παω ή που θα με κοπανάει?
τι ωρα φευγεις να ερθουμε να σε κουνησουμε μαντηλι;
συνολο ρε παπαρα,εργασιμες η με τα σκ;
ναι μπρε που θα παςπου θα παω ή που θα με κοπανάει?
όξω από την Νικήτηναι μπρε που θα πας
βγαζεις ενα μισος απεναντι μου η ειναι η ιδεα μου;συνολο ρε παπαρα,
δημοσιος υπαλληλος ειμαι σαν την πετρουλα?