Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παμε βραδακι για ενα τσιπουρο πετρουλα?
πες και την αλλη!
Αυριο φευγω

Επισκέπτης
θα παω Κορινθιακο τον 15αυγουστο για τριημερο

Ναι ρε,αλλά θα παραθερίσεις στα 200 μέτρα από το σπίτι του ωραιότερου,δυναμικότερου,του πιο εξαιρετικού,του πλέον ευφυούς  μέλους του μπουρδέλα τελεία κομ.

Ξέρεις πόσοι θα πούλαγαν ολόκληρες περιουσίες,για να μη σου πω θα σκότωναν για να καταφέρουν να ζήσουν μία τέτοια εμπειρία έστω και μία φορά στη ζωή τους???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι ρε,αλλά θα παραθερίσεις στα 200 μέτρα από το σπίτι του ωραιότερου,δυναμικότερου,του πιο εξαιρετικού,του πλέον ευφυούς  μέλους του μπουρδέλα τελεία κομ.

Ξέρεις πόσοι θα πούλαγαν ολόκληρες περιουσίες,για να μη σου πω θα σκότωναν για να καταφέρουν να ζήσουν μία τέτοια εμπειρία έστω και μία φορά στη ζωή τους???

Εγω ηδη πηρα το δικανο μαζι για να ειμαι σιγουρη για την θεση... χαχαχαχαχαχαχαχα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Τεκμηριωμένο με στατιστικές αυτο?  :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

πηγούλα έχουμε?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
συνολο ρε παπαρα,
δημοσιος υπαλληλος ειμαι σαν την πετρουλα?
βγαζεις ενα μισος απεναντι μου η ειναι η ιδεα μου;
με πικρανες

δημοσιος δεν εισαι αλλα εισαι αφεντικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom