θα περασω το βραδυ απο το σπιτι να σου κανω ενα βουλγαρικοευχαριστω για την πληροφορια,πρωτη φορα το ακουω
ο στοχος μου ως Φιλαθλος πρωτα και πανω απο ολα,και ο διακαης μου ποθος,θα ηταν ενα πρωταθλημα
με τουλαχιστον 6-7 ομαδες να σκοτωνονται για τις πρωτες θεσεις που οδηγουν Ευρωπη,για ολα αυτα που
συνεπαγεται μια τετοια κατασταση..
Γιαυτο και με βλεπεις εδω,βαζελο ανθρωπο...
Πρωτα αγαπω το ποδοσφαιρο και μετα την οποια ομαδα,γουσταρω να βλεπω καλη μπαλα...
Γιαυτο και αγαπαω ολες τις περιφερειακες ομαδες,της επαρχιας
Και ΠΑΣ και Λαρισσα και Διαγορα ακομα και τα πιο κατω πρωταθληματα,και τα τοπικα ακομα (οπου και εχω πολλες σχεσεις με
αυτα)
Μακαρι να ηταν αλλιως
Γραφω στο θρεντ του Αρη γιατι ειμαι φιλαρακι με τα παιδια εδω,εχουν καλυτερο social time,στου ζμπαογκ με ποιον να μιλαγα
με τον λελεουρα τον βουλγαρο η με την αλλη την παλαβη την τραμπουκα την ερινα;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θα περασω το βραδυ απο το σπιτι να σου κανω ενα βουλγαρικο
Εστελλα το βουλγαρικο αλογο
Αγαπη,που να΄ρχεσαι,ερχομαι εγω τρεχαλααααααααα
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Επισκέπτης
[size=30pt]ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]
[move][size=15pt]15 ΚΑΙ ΞΗΜΈΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]
ΣΙΓΑ ΨΑΡΩΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[move][size=15pt]15 ΚΑΙ ΞΗΜΈΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]
αχαχαχαχαχαχαααααααααα
Επισκέπτης
ΣΙΓΑ ΨΑΡΩΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αχαχαχαχαχαχαααααααααα
Πόσες έχεις να μας πεις εσύ ρε μουνίκακα??
7 και σήμερα κωλόψαροοοοοοοοοοοοοοοοοοοΠόσες ΄χεις να μας πεις εσύ ρε μουνίκακα??
Επισκέπτης
7 και σήμερα κωλόψαροοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Στην άδεια σου θα γαμήσεις??
τι ειναι αυτο?Στην άδεια σου θα γαμήσεις??
ευχαριστωωωωωωωωω
πετρο παντα πρωτος στις καρδιες μας..
σας αξιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΣτην άδεια σου θα γαμήσεις??
τι κακοπουστας
Επισκέπτης
τι ειναι αυτο?
Κάτι από τα παλιά,άσ'το..
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
[size=30pt]ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]
1 και καμια στρακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ευχαριστω για την πληροφορια,πρωτη φορα το ακουω
ο στοχος μου ως Φιλαθλος πρωτα και πανω απο ολα,και ο διακαης μου ποθος,θα ηταν ενα πρωταθλημα
με τουλαχιστον 6-7 ομαδες να σκοτωνονται για τις πρωτες θεσεις που οδηγουν Ευρωπη,για ολα αυτα που
συνεπαγεται μια τετοια κατασταση..
Γιαυτο και με βλεπεις εδω,βαζελο ανθρωπο...
Πρωτα αγαπω το ποδοσφαιρο και μετα την οποια ομαδα,γουσταρω να βλεπω καλη μπαλα...
Γιαυτο και αγαπαω ολες τις περιφερειακες ομαδες,της επαρχιας
Και ΠΑΣ και Λαρισσα και Διαγορα ακομα και τα πιο κατω πρωταθληματα,και τα τοπικα ακομα (οπου και εχω πολλες σχεσεις με
αυτα)
Μακαρι να ηταν αλλιως
Γραφω στο θρεντ του Αρη γιατι ειμαι φιλαρακι με τα παιδια εδω,εχουν καλυτερο social time,στου ζμπαογκ με ποιον να μιλαγα
με τον λελεουρα τον βουλγαρο η με την αλλη την παλαβη την τραμπουκα την ερινα;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στην άδεια σου θα γαμήσεις??
με τον κωλο σιγουρα θα γαμησει!!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Συμπερασματα απο το χθεσινο ματς
1)Δεν ηταν καθολου χωριο,ηταν μια κλασσικη Πολωνικη ομαδα που παιζει στα ισα οποιονδηποτε.Τον αγιαξουλη της τεταρτης τον επαιζε με κλειστα ματια.Πολυ δυνατη στις πτερυγες με αδυναμια στην αμυνα.
2)Παικτουρα αυτος ο Γκροσιτσκι,Κοντη ψαξτην δουλεια.
3)Δυνατη εδρα για τα δεδομενα τους,ασε που ειχαν και την καυλα του πρωταρη(ευτυχως δεν ειχαν και την τυχη του!)
4)Απο την μεση και πισω ειμαστε για τον π...ο
5)Καλος ο Τοχα αλλα ακριβως για ποια θεση τον φεραμε?Ο Τσεσναουσκις αριστερα?Κατι δεν μου κολλαει,πολλες αλχημειες βλεπω.
6)Καθιζηση στο β' και ο Θεος του ποδοσφαιρου μαζι μας.Πουλαμε πολυ ευκολα την μπαλλα και δημιουργουμε απο μονοι μας κινδυνους.
7)Ροναλντο στον παγκο,θα ειναι πολυ χρησιμος για 15' σε μαζικη αμυνα.
8)Αν βασισουμε την χρονια μας στην καλοκαιρινη αποδοση του Χαβιτου θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
9)Καλη προκριση στον Αιαντα,μακαρι να φανουν ανταξιοι της ιστοριας τους τα πιτσιρικια.
1)Δεν ηταν καθολου χωριο,ηταν μια κλασσικη Πολωνικη ομαδα που παιζει στα ισα οποιονδηποτε.Τον αγιαξουλη της τεταρτης τον επαιζε με κλειστα ματια.Πολυ δυνατη στις πτερυγες με αδυναμια στην αμυνα.
3)Δυνατη εδρα για τα δεδομενα τους,ασε που ειχαν και την καυλα του πρωταρη(ευτυχως δεν ειχαν και την τυχη του!)
5)Καλος ο Τοχα αλλα ακριβως για ποια θεση τον φεραμε?Ο Τσεσναουσκις αριστερα?Κατι δεν μου κολλαει,πολλες αλχημειες βλεπω.
6)Καθιζηση στο β' και ο Θεος του ποδοσφαιρου μαζι μας.Πουλαμε πολυ ευκολα την μπαλλα και δημιουργουμε απο μονοι μας κινδυνους.
8)Αν βασισουμε την χρονια μας στην καλοκαιρινη αποδοση του Χαβιτου θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
9)Καλη προκριση στον Αιαντα,μακαρι να φανουν ανταξιοι της ιστοριας τους τα πιτσιρικια.
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συμπερασματα απο το χθεσινο ματς
ποτε φευγεις για κινα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K