Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Από το στόμα μου το πήρες ρε καργιόλη....να μην σε βρω
ααααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Από το στόμα μου το πήρες ρε καργιόλη....να μην σε βρω
ααααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αν δεν ταιριαζαμε......Από το στόμα μου το πήρες ρε καργιόλη....
Από το στόμα μου το πήρες ρε καργιόλη....
θα σε βάλω να μου καθαρίσεις τ'αυτιά από το σπέρμαΓιατι αν με βρει τι θα μου κανει; Σιγα μαζεψτε τα αρειανα σας..
Να σ'πω...Γιατι αν με βρει τι θα μου κανει; Σιγα μαζεψτε τα αρειανα σας..
θα σε βάλω να μου καθαρίσεις τ'αυτιά από το σπέρμα
δεν με λυπάσαι βρε μάτια μου? Μην με βάζεις να σου φτιάχνω φασολάδα καλοκαιριάτικαΜπα θα στα κοψω και ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα καθαρισμου
Να σ'πω...
Ο Πετραν δεν είναι Νάτσος να κουράζεται τα μεσημέρια,να δυσανασχετεί με τη ζέστη,να του μπαίνουν τζιτζίκια και μπάμπαλα στα μάτια επειδή δεν φοράει κράνος κλπ κλπ...
Ο Πετραν είναι μπαμ και κατω...
Πίστεψε με,ακόμα κι εγώ θα φοβόμουν μη με πετύχει ο Πετραν σε καμιά παραλία...
Μπερδεύεσαι...Σιγα τα αιματα πες του... ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ λες να τρομαξω με τα αρειανακια..; χεχεχεχε
Μπερδεύεσαι...
Ποιος μίλησε για αίματα...????
EΤΣΙ!!!Σιγα τα αιματα πες του... ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ λες να τρομαξω με τα αρειανακια..; χεχεχεχε
EΤΣΙ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!!!
Τί καλέ,τί έχεις που μπορεί να παταχτεί από γκάβλα;;;πεταχτηκε μην σας πω τι απο την γκαβλαααααααααααα
εσένα είναι πιο εύκολο να σε πετύχω και πολύ πιο εύκολο να σε αρχίσω στα χαστούκια. ΚανόνισεEΤΣΙ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!!!
Τί καλέ,τί έχεις που μπορεί να παταχτεί από γκάβλα;;;
Εχώ πληρώσει αδρά να μην με δώσουνε!!!εσένα είναι πιο εύκολο να σε πετύχω και πολύ πιο εύκολο να σε αρχίσω στα χαστούκια. Κανόνισε
Μηχανοκίνητο το έχεις ρε;;;Και να παταχθει μπορει χαχαχαχαχααχαχα
κιχ δεν θα έβγαζες...Γιατι εσυ πιστευεις οτι θα γινοταν αναιμακτα; Σε βλεπω αισιοδοξεις..
Ετσι...EΤΣΙ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!!!
Μην ξιώσε πολύ γιατί θα σε περιμένω από σήμερα στο λιμάνι...Εχώ πληρώσει αδρά να μην με δώσουνε!!!
Πώς θα με γνωρισείς;;;Μην ξιώσε πολύ γιατί θα σε περιμένω από σήμερα στο λιμάνι...
Δεν θα προλάβεις να φτάσεις στο Γαιο...