Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Χιλής, ο Κάμπορα αποκάλυψε ότι συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας: «Είναι σχεδόν όλα συμφωνημένα και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα υπογράψω για δύο χρόνια και θα επιστρέψω στην πατρίδα μου για να μαζέψω τα πράγματά μου. Η συμφωνία έχει καθυστερήσει λίγο αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και μερικές φορές χρειάζεται να περιμένεις λίγο.
Ο λόγος που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Χιλή είναι [glow=red,2,300]επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα ήθελα να είμαι κάπου κοντά της.[/glow] Από την Ελλάδα θα κρατήσω τις πολλές φιλίες και τις αναμνήσεις που έχω από εκεί.»
Ο επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Στάμος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» προκειμένου να τοποθετηθεί επί της λύσης του συμβολαίου του Μάριο Μπερέτα.
«Αν δεν έχει μπει ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, ο Ιταλός προπονητής δεν υπάρχει περίπτωση να απεμπολήσει τα δικαιώματα του. Σε περίπτωση που ο κύριος Μπερέτα προσφύγει στη ΦΙΦΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να απορριφθεί η προσφυγή του, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να «πατήσει» μόνο σε εξωσυμβατική συμπεριφορά του προπονητή, επικαλούμενος πως ο Μπερέτα δεν ήταν σωστός επαγγελματίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπερέτα θα πάρει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, όπως ακριβώς έγινε με τους Βάτα και Φρίνγκερ. Η ΦΙΦΑ έχει κανονισμούς για τα συμβόλαια και δυστυχώς όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να το πληρώσεις και είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος από την εξέλιξη αυτή. [glow=red,2,300]Δυστυχώς βλέπω να επικρατεί άκρατος ερασιτεχνισμός[/glow], ο οποίος δεν συγχωρείται σε καμία περίπτωση. Τόσο καιρό έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν τον προπονητή, όμως τελικά το λάθος φαίνεται πως θα το πληρώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ».
Αντε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΕ, ξαναβγαλε το κουταβι να μας πει για την "σωστη διοικηση" των παοκληδων.......
ΟΥΣΤ ΡΕ.......