Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266
Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι εδώ και μερικά λεπτά ο Κολομβιανός Χουάν Κάρλος Τόχα που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Juan Carlos Toja Vega με ελεύθερη μεταγραφή από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Μετά τις διαπραγματεύσεις με τον ρουμανικό σύλλογο, ο ΑΡΗΣ αγόρασε ταν ποδοσφαιριστή με τον Τόχα να φορά την φανέλα του ΑΡΗ για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24-05-1985 στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Έχει ύψος 1.85 και είναι 81 κιλά. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά και αριστερός χαφ. Είναι 3 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας. Ο Τόχα ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από την Clube Santa Fe (Colombia) όπου σε 25 αγώνες είχε 3 γκολ. Το 2005 έπαιξε3 σε 8 αγώνες και σκόραρε μία φορά με την φανέλα της River Plate (Argentina). Πέρασε για ένα εξάμηνο από την Clube Santa Fe (Colombia) για να συνεχίσει στην FC Dallas (USA) όπου σε 45 αγώνες είχε 8 γκολ. Τα τελευταία 2 χρόνια με την φανέλα της Steaua Bucuresti (Romania) είχε 64 συμμετοχές και 4 γκολ.

Πλήρες όνομα: Juan Carlos Toja Vega
Ημερομηνία γέννησης: 24/05/1985
Ύψος: 1,85m
Βάρος: 81kg
Θέση: Μέσος
Χώρα: Κολομβία

Τόχα: « Ανυπομονώ να προσφέρω στον Άρη»

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Κολομβιανός μέσος μίλησε στο σημειώνοντας: « Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματά της. Έχω ακούσει για τους φιλάθλους της ομάδας, το πάθος τους και την αγάπη για την ομάδα κι αυτό ταιριάζει και με την δική μου ιδιοσυγκρασία. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
το πριν και το μετα

Συνημμένα

• Capachat_Beretta_070100.jpg
    Capachat_Beretta_070100.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 0000348_300.jpg
    0000348_300.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 13

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ
ΜΑ ΘΑ ΡΘΩ ΜΑ ΘΑ ΡΘΩ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ
ΘΑ ΨΕΙΡΙΣΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ξερεις οτι
θα γεμισουμε χασισι την Ευρωπη
Ταξιδευει ο super 3
ΑΡΗ παρε το διπλο στην Πολωνια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η μερα σημερα ειναι σκετη ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ενδοξες στιγμες ζουμε και απιστευτο γελιο προκαλει ο ΑΝΩ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!

Οσο για τα προβατα και τα λαμογια της πολης....

Ο Χαβιέ Κάμπορα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Κόλο Κόλο από την Πέμπτη. Ο 30άχρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Αρη, λόγω προσωπικών προβλημάτων, τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με την Ανόρθωση, αλλά η Κόλο Κόλο του έκανε καλύτερη πρόταση και κατάφερε να τον ...αρπάξει μέσα από τα χέρια της κυπριακής ομάδας.

Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Χιλής, ο Κάμπορα αποκάλυψε ότι συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας: «Είναι σχεδόν όλα συμφωνημένα και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα υπογράψω για δύο χρόνια και θα επιστρέψω στην πατρίδα μου για να μαζέψω τα πράγματά μου. Η συμφωνία έχει καθυστερήσει λίγο αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και μερικές φορές χρειάζεται να περιμένεις λίγο.

Ο λόγος που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Χιλή είναι [glow=red,2,300]επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα ήθελα να είμαι κάπου κοντά της.[/glow] Από την Ελλάδα θα κρατήσω τις πολλές φιλίες και τις αναμνήσεις που έχω από εκεί.»

Τελικα ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ, ναι 'η οχι???????

Ο επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Στάμος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» προκειμένου να τοποθετηθεί επί της λύσης του συμβολαίου του Μάριο Μπερέτα.

«Αν δεν έχει μπει ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, ο Ιταλός προπονητής δεν υπάρχει περίπτωση να απεμπολήσει τα δικαιώματα του. Σε περίπτωση που ο κύριος Μπερέτα προσφύγει στη ΦΙΦΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να απορριφθεί η προσφυγή του, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να «πατήσει» μόνο σε εξωσυμβατική συμπεριφορά του προπονητή, επικαλούμενος πως ο Μπερέτα δεν ήταν σωστός επαγγελματίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπερέτα θα πάρει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, όπως ακριβώς έγινε με τους Βάτα και Φρίνγκερ. Η ΦΙΦΑ έχει κανονισμούς για τα συμβόλαια και δυστυχώς όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να το πληρώσεις και είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος από την εξέλιξη αυτή. [glow=red,2,300]Δυστυχώς βλέπω να επικρατεί άκρατος ερασιτεχνισμός[/glow], ο οποίος δεν συγχωρείται σε καμία περίπτωση. Τόσο καιρό έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν τον προπονητή, όμως τελικά το λάθος φαίνεται πως θα το πληρώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Αντε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΕ, ξαναβγαλε το κουταβι να μας πει για την "σωστη διοικηση" των παοκληδων.......

ΟΥΣΤ ΡΕ.......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αντε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΕ, ξαναβγαλε το κουταβι να μας πει για την "σωστη διοικηση" των παοκληδων.......

ΟΥΣΤ ΡΕ.......
ΔΕν φταιει αυτος,οσοι τον ακουνε(ακομα) φταινε,καποτε ακουγα τον σταθμο του για να γελαω με Παρασιδη,μετα ΤΕΛΟΣ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Χιλής, ο Κάμπορα αποκάλυψε ότι συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας: «Είναι σχεδόν όλα συμφωνημένα και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα υπογράψω για δύο χρόνια και θα επιστρέψω στην πατρίδα μου για να μαζέψω τα πράγματά μου. Η συμφωνία έχει καθυστερήσει λίγο αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και μερικές φορές χρειάζεται να περιμένεις λίγο.

Ο λόγος που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Χιλή είναι [glow=red,2,300]επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα ήθελα να είμαι κάπου κοντά της.[/glow] Από την Ελλάδα θα κρατήσω τις πολλές φιλίες και τις αναμνήσεις που έχω από εκεί.»

Ο επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Στάμος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» προκειμένου να τοποθετηθεί επί της λύσης του συμβολαίου του Μάριο Μπερέτα.

«Αν δεν έχει μπει ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, ο Ιταλός προπονητής δεν υπάρχει περίπτωση να απεμπολήσει τα δικαιώματα του. Σε περίπτωση που ο κύριος Μπερέτα προσφύγει στη ΦΙΦΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να απορριφθεί η προσφυγή του, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να «πατήσει» μόνο σε εξωσυμβατική συμπεριφορά του προπονητή, επικαλούμενος πως ο Μπερέτα δεν ήταν σωστός επαγγελματίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπερέτα θα πάρει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, όπως ακριβώς έγινε με τους Βάτα και Φρίνγκερ. Η ΦΙΦΑ έχει κανονισμούς για τα συμβόλαια και δυστυχώς όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να το πληρώσεις και είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος από την εξέλιξη αυτή. [glow=red,2,300]Δυστυχώς βλέπω να επικρατεί άκρατος ερασιτεχνισμός[/glow], ο οποίος δεν συγχωρείται σε καμία περίπτωση. Τόσο καιρό έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν τον προπονητή, όμως τελικά το λάθος φαίνεται πως θα το πληρώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

ΟΥΣΤ ΡΕ.......
α)αν ειχε οικογενειακο θεμα γιατι συζητουσε με οποια ομαδα υπηρχε περιπτωση να του κανει προταση?
β)οταν υπαρχει συμβολαιο υπαρχει συμβολαιο,δεν γλιτωνεις τιποτα
εκτος αν δουλεψει στο μεταξυ αλλου

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Οσο θα ζω χιλιομετρα θα γραφω
και θα τραγουδω
Πως δεν σε αφησα στα δυσκολα
σακολουθησα παντου πιστα
Ισοβια και γω στην κερκιδα μαζι
ακομα και αν πεθανω θα ειμαι εκει
ουτε ο θανατος ειναι αρκετος
ουτε εκει θα εισαι ΜΟΝΑΧΟΣ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε σεις στις 22 μερες που βγαινουν τα κλωσσοπουλα απ'τα αυγο,τον διωξανε;

Στον μηνα πανω θα ηταν ετοιμος για μαδημα ο Μπερεττας....

αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Καλημεραααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

Γκάμπα ψυχάρα για πάντα Αρειανάρα

Να σε δω μεσ'το ναό με τα κίτρινα και τι στον κόσμο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

Γκάμπα ψυχάρα για πάντα Αρειανάρα

Να σε δω μεσ'το ναό με τα κίτρινα και τι στον κόσμο

Κοντα ειμαι
  Εκτος αν πουληθω για μια πιπα της Ερις και κανω κατα το κοτετσι τους

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Κοντα ειμαι
  Εκτος αν πουληθω για μια πιπα της Ερις και κανω κατα το κοτετσι τους

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
περίμενε λίγο. Κατά το Νοέμβρη προβλέπω όλη η Τούμπα να κάνει πίπες, θα έχεις πολλούς πελάτες λιγούρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια..

Κοπάνημα που κάνει το γαμημένο το Αλβανικό το τσιπ'ρο..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τι ωραίο τραγούδι
Πλάκα με κάνεις...

Υ.Γ.Ρε μαλάκα ο ΝΑΟΣ δεν είναι για ΒΟΥ-ΒΑΖΕΛΕΣ και στρακια...

Μονο τα ΚΟΜΑΝΤΑ έρχονται στο ΝΑΟ για τον ΘΕΟ :cool2:

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΑΑΑΡΗΗ ΟΛΕΟΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΟΟΟ...[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Καλημέρα τζέδες μου...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αλάνια..

Κοπάνημα που κάνει το γαμημένο το Αλβανικό το τσιπ'ρο..
Χάθηκαν τα ντόπια ρε ανθέλληνα?

Πλάκα με κάνεις...

Υ.Γ.Ρε μαλάκα ο ΝΑΟΣ δεν είναι για ΒΟΥ-ΒΑΖΕΛΕΣ και στρακια...

Μονο τα ΚΟΜΑΝΤΑ έρχονται στο ΝΑΟ για τον ΘΕΟ :cool2:

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΑΑΑΡΗΗ ΟΛΕΟΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΟΟΟ...[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Καλημέρα τζέδες μου...
ο ΘΕΟΣ αγαπά όλον τον κόσμο και τον δέχεται στην αγγαλιά του μουρό μουυυυυυυυυυυυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom