Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ

Συνημμένα

• BENFICA-ARIS_10-11_FILIKO_4-1_6.jpg
    BENFICA-ARIS_10-11_FILIKO_4-1_6.jpg
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

Με τα καλύτερα λόγια έχουν εκφραστεί για τον Ρουίζ οι Μπέκαμ και Γκούλιτ

Στην μέχρι στιγμής πλούσια καριέρα του, ο Κάρλος «Πεσκάδο» Ρουίζ έχει προλάβει να συνεργαστεί με μερικές πολύ μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Οι δύο σημαντικότερες εξ αυτών συνάντησαν τους δρόμους τους με τον νέο ποδοσφαιριστή του Άρη στο Λος Άντζελες, την περίοδο που αυτός πραγματοποιούσε το δεύτερο πέρασμα του από τους Γκάλαξι. Ήταν το 2008, όταν επιστρέφοντας στην πόλη της Καλιφόρνιας, ο Ρουίζ έγινε συμπαίκτης με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ είχε για προπονητή τον Ρουντ Γκούλιτ. Ο Άγγλος σούπερ σταρ… έσταζε μέλι για τον «Πεσκάδο», ο οποίος σ’ ένα φιλικό προετοιμασίας στη Σαγκάη είχε πραγματοποιήσει χατ τρικ, αναγκάζοντας τον Μπέκαμ να τονίσει: «Ο Κάρλος είναι ένας παίκτης με φοβερή ποιότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις την μπάλα σωστά. Αν αυτό γίνει, τότε κατά 95% θα σκοράρει». Ο τότε προπονητής του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και παλιός αστέρας των Άιντχόφεν, Μίλαν, Τσέλσι, αλλά και της εθνικής Ολλανδίας, Ρουντ Γκούλιτ, εκθείασε τον παίκτη του Άρη, για τον οποίο σχολίασε: «Το σκοράρισμα είναι η ειδικότητα του. Με έναν επιθετικό σαν τον Κάρλος, ο κάθε προπονητής θα ήταν ευχαριστημένος». Μεγάλα λόγια, από μεγάλους ανθρώπους…

«Στη Γουατεμάλα η μπάλα είναι υποχρέωση των παιδιών»

Τα παιδικά χρόνια του Κάρλος «Πεσκάδο» Ρουίζ δεν ήταν γεμάτα από τη δόξα και την αναγνώριση που γνώρισε στη μετέπειτα ζωή του. Μεγάλωσε φτωχικά και χωρίς πολυτέλειες στην Πόλη της Γουατεμάλας, όντας παιδί μιας λαϊκής οικογένειας, που δεν είχε τη δυνατότητα να του παρέχει όλες τις ανέσεις. Ο πιτσιρικάς Κάρλος έβρισκε τρόπο διαφυγής από τις δυσκολίες στο ποδόσφαιρο, δραστηριότητα που ξεκίνησε μόλις στην ηλικία των έξι ετών. Έπαιζε με μπαλωμένες μπάλες φτιαγμένες από κουρέλια, χωρίς παπούτσια στα πόδια του, ενώ συνήθως είχε γι’ αντιπάλους πιο μεγάλα αγόρια. «Στη Γουατεμάλα παίζουμε ποδόσφαιρο μ’ αυτόν τον τρόπο για περισσότερα από 100 χρόνια. Ξεκίνησα να παίζω στα έξι χρόνια μου. Είναι υποχρέωση των μικρών παιδιών να παίζουν ποδόσφαιρο στη Γουατεμάλα. Αυτό περιμένουν απ’ αυτά», επεσήμανε μερικά χρόνια αργότερα.

Δικαστική διαμάχη

Η εικόνα του στην πατρίδα του «χάλασε» (ελάχιστα είναι η αλήθεια), το 2006, όταν η σύζυγος του τον κατηγόρησε ότι εγκατέλειψε αυτήν και την κόρη τους. Το θέμα έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, αφού ο Ρουίζ δεν αναγνώριζε την πατρότητα του παιδιού και το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις στη ευρύτερη κοινή γνώμη της Γουατεμάλας.
για να τ'ακουν κατι πικροχολες κοτιτσες....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι.

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:dancing:Μια ακόμα μικρή διαολιά ενάντια στη ρουτίνα..........

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα στρακια
αφηστε την κλαψα...
πρωι πρωι θα χανατε τον λελε και μετα τι θα κανατε

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
τι έπαθες ρε μαλέα? καναν επανάσταση οι μύγες και σου την έπεσαν?
αφου οι ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ πρωι πρωι ολα εξω τα εχουν...
θα καρφωνομουν πανω στην σκουπιδιαρα και μετα :priest: :priest: :priest: :priest:
αφου κατεβηκα και την βριζαμε μαζι με τον οδηγο της σκουπιδιαρας και αυτη κοιτουσε δεξια αριστερα να δει ποια βριζουμε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα καρφωνομουν πανω στην σκουπιδιαρα και μετα :priest: :priest: :priest: :priest:
αφου κατεβηκα και την βριζαμε μαζι με τον οδηγο της σκουπιδιαρας και αυτη κοιτουσε δεξια αριστερα να δει ποια βριζουμε
βρωμόμουνα  :2funny:

Πάτησε το πετσάκι του και γλίστρησε..
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης

Κοίτα να δεις σύμπτωση.
Το παθαίνουν οι γυναίκες με μένα αυτό..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις σύμπτωση.
Το παθαίνουν οι γυναίκες με μένα αυτό..
α γι'αυτο εκει κατω εχει αυξηση ατυχηματων με γυναικες οδηγους...
και με εμενα συμβαινει απλα στην δικια μου περιπτωση κοιτανε την σκουπιδιαρα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και παρακαλάς μπας και πέσει καμία επάνω σου?

Επισκέπτης

Αν κυκλοφορήσω και ημίγυμνος,εμφανίζοντας το απολλώνειο κορμί μου?

Εκεί να δεις καταστροφές..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Αν κυκλοφορήσω και ημίγυμνος,εμφανίζοντας το απολλώνειο κορμί μου?

Εκεί να δεις καταστροφές..
τι δηλαδη εχεις και κοιλιακους;
και εγω εχω ενα αλλα καλο

τσουναμι προκαλεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom