Επισκέπτης
Μ'αυτόν τον Λαζαρίδη,είδα τον Κουλου να μπαίνει αλλαγή και χάρηκα..
Και ο Σηφακης επισης αλλου γι'αλλου..
πισω ειμαστε παιδικη χαρα,και ο Βραζιλιανος δεν μου φανηκε σοι...Βαγγελι,Κουλοχερη κ τα ρεστα τι σκατα τους κραταμε??
1.87 αρ.μπακ ειναι ασυνηθιστο..Και το βιογραφικο του ηταν χειροτερο κ απο του Αρανο..Το κακο ειναι οτι δεν εχει κ μπακ απ ουτε για δειγμα..πισω ειμαστε παιδικη χαρα,και ο Βραζιλιανος δεν μου φανηκε σοι...
+10000000000000000000000000000000000ρε παιδια,βγαζετε συμπερασματα απο φιλικα της προετοιμασιας?
τον οκτωμβρη θα ξερουμε για τις δυνατοτητες των ομαδων μας
πλακα πλακα δεν εχεις αδικο και φαντασου οτι ειμαι απο τους κυριους επικριτες του Θεμη...Μ'αυτόν τον Λαζαρίδη,είδα τον Κουλου να μπαίνει αλλαγή και χάρηκα..
εμενα η ομαδα μ΄αρεσει
απλα χρειαζεται ακομα 2 ποιοτηκοτατες προσθηκες....
Μιλαμε ατομικα για τους παικτες που δεν ξερουμε,η ομαδα σιγουρα θα δεσει,αλλα μια εικονα των παικτων βγαινει οπως και να ναι,αλλωστε εχουμε ηδη παιξει 6 φιλικα αν δεν κανω λαθος.ρε παιδια,βγαζετε συμπερασματα απο φιλικα της προετοιμασιας?
τον οκτωμβρη θα ξερουμε για τις δυνατοτητες των ομαδων μας
περιμενε νατσοΓια την άμυνα συγκεκριμένα χρειάζεται 1 επιστροφή..
Ο γέρος όσο και να την παλέψει πέρασαν τα χρόνια,ο Νέτο άκεφος.ο Βαγκέλι Βαγκέλι είν'ο άνθρωπος,όσο για το Λαζαρίδη δελτίο αποστολής κι επιστροφή..
Ο Θέμης αυτή τη μπαλίτσα που ξέρει παίζει.πλακα πλακα δεν εχεις αδικο και φαντασου οτι ειμαι απο τους κυριους επικριτες του Θεμη...
προλαβαινουμε για εναν ακομη αμυντικο?Κανεναν που να παιζει all around...Ο Θέμης αυτή τη μπαλίτσα που ξέρει παίζει.
Έστω και με αυτά τα ψίχουλα μπάλας που γνωρίζει είναι σαφώς πιο αξιόπιστος από ένα κακέκτυπο του Καλιτζάκη..
περιμενε νατσο
νωρις ειναι ακομα...
στο Α' εδειξαν πολυ καλο προσωπο
οι αλλοι παιζαν με γκαιταν,σαβιολα,αιμαρα,αιλτον....
υγ:ο βαγκελι γιατι υπαρχει ακομα; :- :-
δυστηχως δεν ειναι νασουτι....Νωρίς είναι σίγουρα,όσον αφορά την ομάδα συνολικά,αλλά τον συγκεκριμένο τον γνωρίζουμε.
Μόνος του και αντί να κοντρολάρει και να ηρεμήσει το μαιχνίδι,έδιωχνε όπως-όπως.
Δεν κάνει..
προλαβαινουμε για εναν ακομη αμυντικο?Κανεναν που να παιζει all around...