pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σου χω ενα καλο cg,χθες το πηρα και ακομη να μου πεσει...
σορρυ αλλα το cg τι ειναι?
δεν ασχολουμαι με το σπορ αυτο
Βαλε την φαντασια σου να δουλεψει,αγγλικα ξερεις φανταζομαι...σορρυ αλλα το cg τι ειναι?
αν φύγεις από τη λαχαναγορά και πας λίγο προς πολιτισμό, κάτι θα γίνειπου ειναι ρε;;;μια ωρα ειμαι εξω ουτε μυγα δεν περναει
αν φύγεις από τη λαχαναγορά και πας λίγο προς πολιτισμό, κάτι θα γίνει
ΟΚ!κλημακτηριο περνας ομως!!
Αν δεν ξέρεις τι είναι CG τότε άλλαξε forum!σορρυ αλλα το cg τι ειναι?
ΠΑ: Επελέγη ο Τζόνσον και ο Γαμαικανος
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Μαΐου 2010, 22:11
Τον ένα από τους δύο Αμερικάνους του Άρη συμπεριέλαβε ο Μπομπ Μπράντλεϊ στην προεπιλογή του, ενόψει του Μουντιάλ. Στην αποστολή της Αμερικής κλήθηκε ο Έντι Τζόνσον, ενώ εκτός έμεινε ο Φρέντι Αντού.
Οι ΗΠΑ βρίσκονται στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ με αντιπάλους την Αγγλία, τη Σλοβενία και την Αλγερία.
Οι «30» των ΗΠΑ:
Τερματοφύλακες: Μπραντ Γκούζμαν (Άστον Βίλα), Τιμ Χάουαρντ (Έβερτον), Μάρκους Χάνεμαν (Γουλβς)
Αμυντικοί: Κάρλος Μποκανέγκρα (Ρεν), Τζόναθαν Μπορνστάιν (Σίβας), Στιβ Τσερούντολο (Ανόβερο), Τζέι ΝτεΜέριτ (Γουότφορντ), Κλάρενς Γκούντσον (Σταρτ), Τσαντ Μάρσαλ (Κολόμπους Κρου), Ογκούτσι Ονιέγου (Μίλαν), Χιθ Πιρς (Ντάλας), Τζόναθαν Σπέκτορ (Γουέστ Χαμ)
Μέσοι: ΝταΜάρκους Μπίσλεϊ (Ρέιντζερς), Αλεχάντρο Μπεντόγια (Έρεμπρο), Μάικλ Μπράντλεϊ (Γκλάντμπαχ), Ρικάρντο Κλαρκ (Χιούστον), Κλιντ Ντέμπσι (Φούλαμ), Λάντον Ντόνοβαν (Λ.Α. Γκάλαξι), Μορίς Εντού (Ρέιντζερς), Μπένι Φάιλαμπερ (Άαρχους), Στιούαρτ Χόλντεν (Μπόλτον), Σάσα Κλίεσταν (Σίβας), Ρόμπι Ρότζερς (Κολόμπους Κρου), Τζος Τόρες (Πατσούκα)
Επιθετικοί: Τζόζι Αλτιντορ (Βιγιαρεάλ), Εντσον Μπάντλ (Λ.Α. Γκάλαξι), Μπράιαν Τσινγκ (Χιούστον), Ρόμπι Φίντλεϊ (Σολτ Λέικ), Ερκουλίζ Γκόμεζ (Πουέμπλα), Εντι Τζόνσον (Αρης), Μπιλ Γαμαικανος (μπουρδελα τιβι).
ξερεις γιατι μου αρεσεις?
γιατι δινεις τις πιο εμπεριστατωμενες απαντησεις.
Ναι ε?
Έχεις αρχίσει να μ'ερωτεύεσαι δλδ??
Αν δεν ξέρεις τι είναι CG τότε άλλαξε forum!
Εδω είναι για CG, CT κλπ, για το σπορ (πως το λένε, πως το λένε!!) με τις ομάδες υπάρχουν άλλα πιο ειδικά!!
τερμα θεου αρχη αλλαχ ειμαι...γαμα τα ρε συ ουτε αερας δεν περναει απο εδωπανε στο κεντρο ρε μαλακα
εσυ που εισαι
στην βουρβουρου;
δηλαδη να παω λαχαναγορα και μετα να φυγω;αν φύγεις από τη λαχαναγορά και πας λίγο προς πολιτισμό, κάτι θα γίνει
κάπου εκεί κοντά δεν εισαι ρε παπάρα?δηλαδη να παω λαχαναγορα και μετα να φυγω;
με μπερδευεις λιγο
στα αρχιδια σου πετραν δεν επαιξε καθολου....Γαμώ τον χριστούλη σας
οχι...κατω απο το ωραιοκαστρο ειμαικάπου εκεί κοντά δεν εισαι ρε παπάρα?