pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να κάτσω σπίτι μουκαι να το δω από τον καναπέ μου
αρχοντα εχεις νοβα?
μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να κάτσω σπίτι μουκαι να το δω από τον καναπέ μου
οχι μπρεαρχοντα εχεις νοβα?
οχι μπρε
θα το δω στον ΣΚΑΙκαι πως θα το δεις τοτε?
μα τι γλυκοτσούτσουνο αγόριΜετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να πάω τις κόρες στο μπαλέτο και μετά να πάω για καφέ με τις μαμάδες μιας και τους αρνούμαι αυτή τη χαρά εδώ και μήνες
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να πάω τις κόρες στο μπαλέτο και μετά να πάω για καφέ με τις μαμάδες μιας και τους αρνούμαι αυτή τη χαρά εδώ και μήνες
μα τι γλυκοτσούτσουνο αγόρι
μα τι γλυκοτσούτσουνο αγόρι
θα το δω στον ΣΚΑΙ
είμαι σίγουρος οτι αυτό φταίει για το χάλι μαςγρουσουζικο καναλι το σκαι για εσας
Λες ρε??γρουσουζικο καναλι το σκαι για εσας
ααααααααααααααααααααχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΛες ρε??
Ρε μαλάκα πετράν τζάμπα σβερκώνομαι την καρέκλα ρεεεεεεεεεεεε
Το κανάλι φταίει
Λες ρε??
Ρε μαλάκα πετράν τζάμπα σβερκώνομαι την καρέκλα ρεεεεεεεεεεεε
Το κανάλι φταίει
καλα μιλαμε εχεις φοβερο χιουμορ! ειδες τι κανει το Glyphosate?
νατσο σε εχει παρει απο κατω ε;[size=22pt]Τριπλό μεταγραφικό μπαμ για Άρη![/size]
Τριπλό μεταγραφικό μπαμ που θα προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως ετοιμάζει η διοίκηση του Άρη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο σύλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Χρ. Νάϊντο, Ν. Σκαρμούτσο και Χρ. Βελώνη.
Στα υπ'όψιν του συλόγου βρίσκεται και ο Μ.Μπενίσκος αν και η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες.
Αν συνυπολογίσει κανείς και την πιθανή συμφωνία με τον παγκόσμιας κλάσης τεχνικό Γ. Χατζάρα,δεν αποκλείεται να δούμε σατα κίτρινα ακόμα και τον Εκουέμε.
Για κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.
Εκτύπωσέ το.
Αφού μιλάμε μου φύτρωσε και δεύτερο καβλί.
Για να βολέψω μόνος μου και τα 2 κεφάλια σας
προβλήματα της μέσης ηλικίαςνατσο σε εχει παρει απο κατω ε;
νατσο σε εχει παρει απο κατω ε;