και;;;Και έχουμε πολλά από αυτά στο γραφείο. Κλάψτε τώρα
αντε εγω κλαιω...εσυ μηπως γαμας;;;
κλαψε και εσυ τωρα
και;;;Και έχουμε πολλά από αυτά στο γραφείο. Κλάψτε τώρα
δεν θέλω να γαμήσω ρε παπάρα. Δεν μπλέκουμε δουλειά και γαμήσια. Αλλά είναι άλλο πράμα να βλέπεις τα μωράκια και να φτιάχνει η μέρα σου και άλλο να βλέπεις το γέρο σουκαι;;;
αντε εγω κλαιω...εσυ μηπως γαμας;;;
κλαψε και εσυ τωρα
και τον κοπρο και τις μυγες που εστειλες για να μεινεις μονος με τα γκομενακια...α στα διαλα ρε...να μην σου ξανασηκωθειδεν θέλω να γαμήσω ρε παπάρα. Δεν μπλέκουμε δουλειά και γαμήσια. Αλλά είναι άλλο πράμα να βλέπεις τα μωράκια και να φτιάχνει η μέρα σου και άλλο να βλέπεις το γέρο σου![]()
ΤΩΡΑ μπορείς να κλάψεις ελεύθερακαι τον κοπρο και τις μυγες που εστειλες για να μεινεις μονος με τα γκομενακια...α στα διαλα ρε...να μην σου ξανασηκωθει
ΚΑΚΟπουστα
μπα λεω να φυγω το μεσημερι και να κλαψω παρεα με καμια μπυρα τσακιζοντας κανενα συνοδευτικουλη...ΤΩΡΑ μπορείς να κλάψεις ελεύθερα![]()
και μεις λεμε να παραγγείλουμε κανένα σουβλάκι να τσακίσουμε στο μπαλκόνι. Ψώνιοοοοοοοοοοοοοομπα λεω να φυγω το μεσημερι και να κλαψω παρεα με καμια μπυρα τσακιζοντας κανενα συνοδευτικουλη...
κανενα μοσχαρι για παραδειγμα
Άσε ρε,όταν δούλευα στα σπορόφυτα,ήμαστανστο τμήμα μου 2 αγοράκια με 7 κοριτσάκια.Και έχουμε πολλά από αυτά στο γραφείο. Κλάψτε τώρα
Περασμένα μεγαλείαΆσε ρε,όταν δούλευα στα σπορόφυτα,ήμαστανστο τμήμα μου 2 αγοράκια με 7 κοριτσάκια.
Στα πέπουλα πας είχαν..
κλαψε τωρα...Άσε ρε,όταν δούλευα στα σπορόφυτα,ήμαστανστο τμήμα μου 2 αγοράκια με 7 κοριτσάκια.
Στα πέπουλα πας είχαν..
Και οι 3 απ'αυτές ήσαντε μουνίμουνα..Περασμένα μεγαλεία
οταν η ομαδα δεν σε κανει να ελπιζεις για τιτλους, γκολ η εστω για θεαμα, η κουβεντα ειναι λογικο να γυρναει σε off-topic
Nα σου κάνω μία διάκριτη ερώτηση?
Στα παπάρια μου εγώ θα την κάνω..οχι.
δεν θελω να βγαινω Off topic.
Στα παπάρια μου εγώ θα την κάνω..
Να φας καμιά κρεατένια πούτσα κι όχι απ'αυτές τις πλαστικές που σας πουλανε το'χεις σκεφτεί??
Έτσι για αλλαγή μια φορά..
καλά μιλάμε τον τάπωσε απίστευτα. Με κάνεις και ντρέπομαιNα σταματησεις να τρως πουτσα στο ελληνικο πρωταθλημα και να παρεις κανα τιτλο (και οχι dildo) το χεις σκεφτει?
αφου νικησα γαυρο-τουρκο φετοςNα σταματησεις να τρως πουτσα στο ελληνικο πρωταθλημα και να παρεις κανα τιτλο (και οχι dildo) το χεις σκεφτει?
Nα σταματησεις να τρως πουτσα στο ελληνικο πρωταθλημα και να παρεις κανα τιτλο (και οχι dildo) το χεις σκεφτει?
αφου νικησα γαυρο-τουρκο φετος