Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και;;;
αντε εγω κλαιω...εσυ μηπως γαμας;;;
κλαψε και εσυ τωρα
δεν θέλω να γαμήσω ρε παπάρα. Δεν μπλέκουμε δουλειά και γαμήσια. Αλλά είναι άλλο πράμα να βλέπεις τα μωράκια και να φτιάχνει η μέρα σου και άλλο να βλέπεις το γέρο σου  :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
δεν θέλω να γαμήσω ρε παπάρα. Δεν μπλέκουμε δουλειά και γαμήσια. Αλλά είναι άλλο πράμα να βλέπεις τα μωράκια και να φτιάχνει η μέρα σου και άλλο να βλέπεις το γέρο σου  :2funny:
και τον κοπρο και τις μυγες που εστειλες για να μεινεις μονος με τα γκομενακια...α στα διαλα ρε...να μην σου ξανασηκωθει
ΚΑΚΟπουστα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και τον κοπρο και τις μυγες που εστειλες για να μεινεις μονος με τα γκομενακια...α στα διαλα ρε...να μην σου ξανασηκωθει
ΚΑΚΟπουστα
ΤΩΡΑ μπορείς να κλάψεις ελεύθερα  :fuck2:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ΤΩΡΑ μπορείς να κλάψεις ελεύθερα  :fuck2:
μπα λεω να φυγω το μεσημερι και να κλαψω παρεα με καμια μπυρα τσακιζοντας κανενα συνοδευτικουλη...

κανενα μοσχαρι για παραδειγμα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπα λεω να φυγω το μεσημερι και να κλαψω παρεα με καμια μπυρα τσακιζοντας κανενα συνοδευτικουλη...

κανενα μοσχαρι για παραδειγμα
και μεις λεμε να παραγγείλουμε κανένα σουβλάκι να τσακίσουμε στο μπαλκόνι. Ψώνιοοοοοοοοοοοοοο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οταν η ομαδα δεν σε κανει να ελπιζεις για τιτλους, γκολ η εστω για θεαμα, η κουβεντα ειναι λογικο να γυρναει σε off-topic

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν δεν την πει θα σκασει.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Στα παπάρια μου εγώ θα την κάνω..

Να φας καμιά κρεατένια πούτσα κι όχι απ'αυτές τις πλαστικές που σας πουλανε το'χεις σκεφτεί??
Έτσι για αλλαγή μια φορά..

Nα σταματησεις να τρως πουτσα στο ελληνικο πρωταθλημα και να παρεις κανα τιτλο (και οχι dildo) το χεις σκεφτει?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Nα σταματησεις να τρως πουτσα στο ελληνικο πρωταθλημα και να παρεις κανα τιτλο (και οχι dildo) το χεις σκεφτει?
καλά μιλάμε τον τάπωσε απίστευτα. Με κάνεις και ντρέπομαι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αφου νικησα γαυρο-τουρκο φετος

Επισκέπτης

Πάνε μωρή βάλε καμιά μπουγάδα και δώσε κανα φράγκο σε κανα φουκαρά να πάρει βιάγκρα να του σηκωθεί να σε γαμήσει....

Μπαλότσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom