Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κ 5 φορες κιολας
πολλες περισσοτερες απ οτι προσπαθησε ολη η ομαδα σου μαζι
η οποια αν θυμαμαι δεν το εκανε καμια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως λεμε "θελει να κρυψει η πουτανα τη χαρα της, αλλα δε μπορει", ε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πως λεμε "θελει να κρυψει η πουτανα τη χαρα της, αλλα δε μπορει", ε?
εχεις δικιο
αλλα η πουτανα ειναι αλλη στη συγκεκριμενη περιπτωση κ ειναι η ομαδα σας
τετοια τραγικη ομαδα δεν εχω ξαναδει ρε σεις

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εχεις δικιο
αλλα η πουτανα ειναι αλλη στη συγκεκριμενη περιπτωση κ ειναι η ομαδα σας
[glow=red,2,300]τετοια τραγικη ομαδα δεν εχω ξαναδει ρε σεις[/glow]

Εγω εχω δει..... εσας στο Βικελιδης (αλλα ειπαμε, εκει εφταιγε ο σπα-να-θας)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω εχω δει..... εσας στο Βικελιδης (αλλα ειπαμε, εκει εφταιγε ο σπα-να-θας)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανεις λαθος
εσεις εισασταν χειροτεροι κ θα μπορουσατε να εισαστε ακμα πιο χαλι, αν εβγαζε κ καμια καρτουλα ο πουστρακος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κανεις λαθος
εσεις εισασταν χειροτεροι κ θα μπορουσατε να εισαστε ακμα πιο χαλι, αν εβγαζε κ καμια καρτουλα ο πουστρακος

Σε ποιον να εβγαζε καρτουλα??? Στη σερβιδα emo για τα δυο απανωτα αντιαθλητικα κλωτσιδια????? Δυσκολο, γκαγκατσης εισαι........

Τεσπα, αν εχει νοημα να βγαλουμε ακρη ποιος ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο τους δυο, γαμα τα....... τα ιδια σκατα ησουν στο Βικελιδης, τα ιδια σκατα ημουν στην τρουμπα........

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σε ποιον να εβγαζε καρτουλα??? Στη σερβιδα emo για τα δυο απανωτα αντιαθλητικα κλωτσιδια????? Δυσκολο, γκαγκατσης εισαι........

Τεσπα, αν εχει νοημα να βγαλουμε ακρη ποιος ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο τους δυο, γαμα τα....... τα ιδια σκατα ησουν στο Βικελιδης, τα ιδια σκατα ημουν στην τρουμπα........
θα μπορουσε να βγαλει την κοκκινη καρτουλα στον νετο,αλλα ξεχασα δεν φοραει ασπρομαυρα
η να εβγαζε μια καρτουλα στον πουστη αλβανο που θελετε να τον κανετε κ ελληνα

Επισκέπτης
Τι εννοεις ποιητα μου???? Μηπως σε ξαφνιασε το γεγονος οτι μετα απο 2 χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα δοκιμασε επιτελους να ΣΟΥΤΑΡΕΙ προς την εστια....... τυχαια στο συγκεκριμενο παιχνιδι???????

Για τη συμπεριφορά του μιλάω..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
θα μπορουσε να βγαλει την κοκκινη καρτουλα στον νετο,αλλα ξεχασα δεν φοραει ασπρομαυρα
η να εβγαζε μια καρτουλα στον πουστη αλβανο που θελετε να τον κανετε κ ελληνα

Αυτους ΠΟΤΕ επρεπε να τους βγαλει ΚΟΚΚΙΝΗ??????  :think: (Για το βαγκελι δε νομιζω να εννοεις την πρωτη φαση με το βιερινια εκει στο πλαγιο και με ολη την αμυνα πισω τους, δε σε εχω για τοσο αμπαλο)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για τη συμπεριφορά του μιλάω..

Δεν αποκλειεται τωρα που εχει λαμβανειν και απο τη μαχαλοδιοικηση να εχει καταλαβει τη μαλακια του, οχι μονο για τη μετακινηση του στους ορκ, οσο για τον ψευτοτσαμπουκα και το νταηλικι που πουλαει τοσο καιρο, ως ενας απ αυτους.........

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτους ΠΟΤΕ επρεπε να τους βγαλει ΚΟΚΚΙΝΗ??????  :think: (Για το βαγκελι δε νομιζω να εννοεις την πρωτη φαση με το βιερινια εκει στο πλαγιο και με ολη την αμυνα πισω τους, δε σε εχω για τοσο αμπαλο)
κιτρινη δεν επρεπε να φαει εκει στο πλαγιο ο βαγγελι στην αρχη?
ο γκαρσια πως την εφαγε στο πρωτο λεπτο?
ο νετο δεν επρεπε να φαει κοκκινη στο χτυπημα του σορλεν?
δεν θα κατσω να το συνεχισω γιατι δεν ειστε για μενα αντιπαλος
για μενα αντιπλαος ειναι ο γαυρος ο πως κ εγω γι αυτον κ ας μην θελει να παραδεχτει
εσυ μαλλον θα παλεψεις με τα χανουμια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κιτρινη δεν επρεπε να φαει εκει στο πλαγιο ο βαγγελι στην αρχη?
ο γκαρσια πως την εφαγε στο πρωτο λεπτο?
ο νετο δεν επρεπε να φαει κοκκινη στο χτυπημα του σορλεν?
δεν θα κατσω να το συνεχισω γιατι δεν ειστε για μενα αντιπαλος
για μενα αντιπλαος ειναι ο γαυρος ο πως κ εγω γι αυτον κ ας μην θελει να παραδεχτει
εσυ μαλλον θα παλεψεις με τα χανουμια

Νομιζω οτι εφαγε κιτρινη εκει, οπως και επρεπε, αν οχι ΛΑΘΟΣ.

Τεσπα, δε συνεχιζω και γω, γιατι οντως, ΔΕΝ ειστε αντιπαλοι μου, ειστε πολυ λιγοι για μενα...... ζηστε τη φαντασιωση σας, ζηστε τη δεκαετια του 70, ζηστε το "τρομοκρατια-εσεις θα ξαναφερετε στα γηπεδα τη βια"  :jerking:..... ΖΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ...... ειστε πολυ ΠΙΣΩ....ζειτε σε ενα παραλληλο συμπαν......... δεν υπαρχει λογος να χανουμε σαλιο και ωρες στο πληκτρολογιο για να βγαλουμε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ακρη με ΕΣΑΣ.........

Υ.Γ. Ατιτλος λεγεται αυτος που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ τιτλο.  ;)
Υ.Γ.1 Τουρτα θα μου κανεις οταν συμπληρωσω το ρεκορ ΣΟΥ των 46 ετων ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ-ΑΤΙΤΛΟΣ.  ;)

Αντε, την κανω τωρα, εχουμε και δουλειες (λεμε τωρα!)  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Τεσπα, δε συνεχιζω και γω, γιατι οντως, ΔΕΝ ειστε αντιπαλοι μου, ειστε πολυ λιγοι για μενα...... ζηστε τη φαντασιωση σας, ζηστε τη δεκαετια του 70, ζηστε το "τρομοκρατια-εσεις θα ξαναφερετε στα γηπεδα τη βια"  :jerking:..... ΖΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ...... ειστε πολυ ΠΙΣΩ....ζειτε σε ενα παραλληλο συμπαν......... δεν υπαρχει λογος να χανουμε σαλιο και ωρες στο πληκτρολογιο για να βγαλουμε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ακρη με ΕΣΑΣ.........

Υ.Γ.1 Τουρτα θα μου κανεις οταν συμπληρωσω το ρεκορ ΣΟΥ των 46 ετων ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ-ΑΤΙΤΛΟΣ.  ;)

καλα ε
με πεθανες στα γελια με το ποστ αυτο
να σαι καλα κ καλες δουλειες

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

ρε συ μαξιμε σορρυ που στο λεω, αλλα μηπως εφαγες ή ηπιες κατι χαλασμενο?
που τα βλεπεις ολα αυτα? μηπως ζεις εσυ σε ενα παραλληλο συμπαν?
κανενας μα κανενας απο τους ομοιδεατες σου δεν ειδε αυτα που αναφερεις εσυ.
(μηπως ησουν ενας απο τους τεσσερεις που συνελαβαν στον συνδεσμο της θυρας 4?).

ελα ρε σε εχω για πιο σοβαρο απο αυτα που γραφεις.
46 χρονια? 25 ναι οχι και 46.
εχουμε αλλα 15 χρονια για να σας φτασουμε(για πρωταθλημα).
για κυπελλο αστο μονο μια χουντα(7 χρονια).    

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης καλοκαιρινής μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης. Ο Ντέιβιντ Τσεσνάουσκις σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μία ανάσα από το να… ρίξει την υπογραφή του στους «κίτρινους», μετά την χθεσινή εξέλιξη με την λύση του συμβολαίου του με τον Εργοτέλη. Επιθυμία του ίδιου του 28χρονου ακραίου δεξιοπόδαρου χαφ ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα η οποία θα αγωνίζεται στην Ευρώπη, με τον Άρη -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να του ικανοποιεί τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής δέχτηκε κρούση από πέντε ακόμη ΠΑΕ της Super League (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Λάρισα). Προστάσεις τις οποίες όμως απέρριψε, εκφράζοντας την επιθυμία του να υπογράψει στον Άρη. Το «Μ» επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν διέψευσε την μετακίνησή του στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί βέβαια ότι ο Ντέιβιντ Τσεσνάουσκις είναι προσωπική επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον τεχνικό του Άρη να μένει εντυπωσιασμένος από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Λιθουανό στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ποιος είναι ο Λιθουανός

Ο 28χρονος (ύψος 1.81 μ.) Ντειβίντας Τσεσνάουσκις αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Εργοτέλη, ύστερα από 4,5 χρόνια παρουσίας του στην Σκωτσέζικη Χαρτς, με την φανέλα της οποίας είχε 39 συμμετοχές με 1 γκολ. Πριν μετακομίσει στην Σκωτία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με την Λοκομοτίβ και την Ντιναμό Μόσχας, ενώ στην Λιθουανία φόρεσε την φανέλα της Εκράνας και της Κάουνας. Με την εθνική Λουθανίας μετράει 37 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ!
μονο τις μεγαλες ομαδες ερχοντε τετοιοι παικτες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε συ μαξιμε σορρυ που στο λεω, αλλα μηπως εφαγες ή ηπιες κατι χαλασμενο?
που τα βλεπεις ολα αυτα? μηπως ζεις εσυ σε ενα παραλληλο συμπαν?
κανενας μα κανενας απο τους ομοιδεατες σου δεν ειδε αυτα που αναφερεις εσυ.
(μηπως ησουν ενας απο τους τεσσερεις που συνελαβαν στον συνδεσμο της θυρας 4?).

ελα ρε σε εχω για πιο σοβαρο απο αυτα που γραφεις.
46 χρονια? 25 ναι οχι και 46.
εχουμε αλλα 15 χρονια για να σας φτασουμε(για πρωταθλημα).
για κυπελλο αστο μονο μια χουντα(7 χρονια).    
Ψάξε ποτέ πήρες τον ΠΡΩΤΟ σου τίτλο και θα με καταλάβεις.... Όσο για τα αλλά, μπορεί και να ήπια, που ξέρεις...... μπορεί να ζω εγώ σε ένα παράλληλο σύμπαν..... πάντως με εσάς γελάει ΟΛΗ η υπόλοιπη Ελλαδα!!!

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Όσο για τα αλλά, μπορεί και να ήπια, που ξέρεις...... μπορεί να ζω εγώ σε ένα παράλληλο σύμπαν..... πάντως με εσάς γελάει ΟΛΗ η υπόλοιπη Ελλαδα!!!

δεν νομιζω οτι αυτα που λες τα πιστευεις.
ρε φιλε χαλαρωσε λιγο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως με εσάς γελάει ΟΛΗ η υπόλοιπη Ελλαδα!!!

γελάσαμε βρε...τί χαριτωμένο αστειάκι

με μας γελάει?

ποιος ξεφτυλίστηκε 10 φορές σε 1 βδομάδα?

με το κύπελλο κρέμα-σοκολάτα που σηκώσατε

με το ότι ήρθατε στην Τούμπα και όλη η Ελλάδα έβαλε τα γέλια με τα πάμπερς που φορούσατε

με το ότι κάνατε τη χειρότερη εμφάνιση ομάδας που ήρθε ποτέ στην Τούμπα

με το χαρτάκι στον τεράστιο....Κούπερ να βάλει μέσα τον Λαμπριάκο για να φάει κόκκινη ο Γκαρσία

ΥΓ και έχουμε να δούμε ακόμα το καλοκαίρι....πολύ γέλιο!!!!

τα καραβάνια που θα φέρει ο μάνατζερ για να κονομήσει και πάλι

υποδοχές στα αεροδρόμια για τελειωμένους Λατίνους-Κινέζους-Αφρικανούς-Αμερικάνους

μεγαλόστομες δηλώσεις για τίτλους ΞΑΝΑ.....

ζωή να ΄χετε να μας κάνετε να διασκεδάζουμε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γελάσαμε βρε...τί χαριτωμένο αστειάκι

με μας γελάει?

ποιος ξεφτυλίστηκε 10 φορές σε 1 βδομάδα?

με το κύπελλο κρέμα-σοκολάτα που σηκώσατε

με το ότι ήρθατε στην Τούμπα και όλη η Ελλάδα έβαλε τα γέλια με τα πάμπερς που φορούσατε

με το ότι κάνατε τη χειρότερη εμφάνιση ομάδας που ήρθε ποτέ στην Τούμπα

με το χαρτάκι στον τεράστιο....Κούπερ να βάλει μέσα τον Λαμπριάκο για να φάει κόκκινη ο Γκαρσία

ΥΓ και έχουμε να δούμε ακόμα το καλοκαίρι....πολύ γέλιο!!!!

τα καραβάνια που θα φέρει ο μάνατζερ για να κονομήσει και πάλι

υποδοχές στα αεροδρόμια για τελειωμένους Λατίνους-Κινέζους-Αφρικανούς-Αμερικάνους

μεγαλόστομες δηλώσεις για τίτλους ΞΑΝΑ.....

ζωή να ΄χετε να μας κάνετε να διασκεδάζουμε

ΣΚΑΣΕ μωρη γαμιολα
το οτι διεκδικεις του λου
το οφειλεις σε εμενα που νικησα τον μεγαλομετοχο σου
που εχεις να τον νικησεις 13 χρονια
παπαρα
βουτα την γλωσσα στο μυαλο και μετα γραψε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
με ήττα άυριο,ξεκινάνε προετοιμασία 30 Μαίου

ε ρε γέλιο που θα πέσει

θα πέσουν με κανένα χωριό πάλι,καμιά από Ισλανδία σαν τη Λάρισα και θα αποκλειστούνε πάλι....

μεγάλο μπάχαλο...θα φαγωθούν μανατζερ,Σαουρίδης,Κούπερ....θα φέρουν κανέναν Σέρβο τύπου Πέτκοβιτς και θα γίνει το έλα να δεις....

σα να τα βλέπω από τώρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom