μπεεεεεεεεεεεεεε...θέλεις να ξαναδιατυπώσεις λίγο την πρώτη πρόταση γιδοβοσκέ?
δεν γουσταραν το κωλαρακι σου και μαλωσες μαζι τους;
μπεεεεεεεεεεεεεε...θέλεις να ξαναδιατυπώσεις λίγο την πρώτη πρόταση γιδοβοσκέ?
Άσε μαλάκα γιατί αρχίζω να ετοιμάζω τις μολότωφ για την επόμενη επίσκεψημπεεεεεεεεεεεεεε...
δεν γουσταραν το κωλαρακι σου και μαλωσες μαζι τους;
επαγγελματικης φυσεως φανταζομαι...Άσε μαλάκα γιατί αρχίζω να ετοιμάζω τις μολότωφ για την επόμενη επίσκεψη
Μετά θέλουμε και Μετρό γαμώ το ξεσταύρι μου. Γαμώ την ιθαγένειά μου που λέει και ο Περσόναςεπαγγελματικης φυσεως φανταζομαι...
ποιος θελει τι;;;ουστ απο εδω ρε σιγα μην θελουμε και υποθαλασσιαΜετά θέλουμε και Μετρό γαμώ το ξεσταύρι μου. Γαμώ την ιθαγένειά μου που λέει και ο Περσόνας
Καλά, ευτυχώς που ακυρώθηκε αυτή η μαλακίαποιος θελει τι;;;ουστ απο εδω ρε σιγα μην θελουμε και υποθαλασσια
καναν τα στραβα ματια...[size=20pt]ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
Οι μπάτσοι ηλίθιοι ως συνήθως. Ο χαμός γινόταν στην 11, αυτοί παρατεταγμένοι απέναντι
είναι τόσο στόκοι που μπορούν να χαλάσουν και το πιο ήσυχο παιχνίδικαναν τα στραβα ματια...
δεν τους ειπε ομως κανενας οτι τα επεισοδια ηταν απεναντι ...αυτοι απο που να το ξερουν
τι λες ρε.είναι τόσο στόκοι που μπορούν να χαλάσουν και το πιο ήσυχο παιχνίδι
Πετραν τι επαθε ρε ο Νατσος?Λοιπόν μάγκες..
Από μένα καλή συνέχεια στο forum.
Με όσους γίναμε φιλαράκια δε θα χαθούμε.
ταπηροκρανίωσηΠετραν τι επαθε ρε ο Νατσος?
ταπηροκρανίωση
πας να γαμηθείς κάπου αλλού ρε μουνόπανο?τί να πάθει,δεν καταλαβαίνεις?
δεν αντέχει άλλο....40 είναι αυτά,μισός αιώνας....
Το μεγαλο ταγαρι στην καρφωσε στην 4αρα αν θυμασαι...εσυ να αποθεωνεις τον "προδοτη" και τον "καταχραστη"...Όνειρο είδα τον Γιώργο τον Κολτσίδα....
ΥΓ Λαός που να έχει κάνει σύνθημα το μεγαλύτερο ταγάρι του,δεν υπάρχει παγκοσμίως
Αυτός αποθεώνει τον Αναστασιάδη ρε μαλάκα. Βλαμένος εκ γεννετήςΤο μεγαλο ταγαρι στην καρφωσε στην 4αρα αν θυμασαι...εσυ να αποθεωνεις τον "προδοτη" και τον "καταχραστη"...
Με ποιον τα πηρε?Πηγε να την πει και σε μενα,μαλλον δεν καταλαβε τι εννοουσα,δεν πειραζει.Αλλα πρεπει να επανελθει στις επαλξεις,ο αγωνας συνεχιζεται...ταπηροκρανίωση
Πες του το γιατί είναι πεισματάρα γριάΜε ποιον τα πηρε?Πηγε να την πει και σε μενα,μαλλον δεν καταλαβε τι εννοουσα,δεν πειραζει.Αλλα πρεπει να επανελθει στις επαλξεις,ο αγωνας συνεχιζεται...