pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τιμωρήστε με αν φταίω εγώ,σκίστε με κάντε με κύβους...
προβατο σε κυβους? ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυ
πετραν θα τα αρπαξουμε παλι!!
Τιμωρήστε με αν φταίω εγώ,σκίστε με κάντε με κύβους...
τρέχω να καδράρω το δίπλωμα ευρεσυτεχνίαςπροβατο σε κυβους? ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυ
πετραν θα τα αρπαξουμε παλι!!
Ρε μαλέα 470μ από τη επιφάνεια της θάλασσας είμαστε που το είδες κι εσύ το υψόμετρο???Σφαίρα θα σε κάνω. Τσουλάει καλύτερα μια που είσαι και σε μεγάλο υψόμετρο
Ρε μαλέα 470μ από τη επιφάνεια της θάλασσας είμαστε που το είδες κι εσύ το υψόμετρο???
Θες να με διώξεις και μένα και να μείνεις μόνη σου?Ρε μαλέα 470μ από τη επιφάνεια της θάλασσας είμαστε που το είδες κι εσύ το υψόμετρο???
Σόρρυ αδερφέ,τύφλα να'χουν τα Ιμαλάϊα λέμε...Θες να με διώξεις και μένα και να μείνεις μόνη σου?
καλησπερα ατιτλα στρακια τι λεει;;;
επειδη ολα δεν εχω τον χρονο να τα διαβασω τι εγινε;;; δεν αντεξαμε και ειχαμε αποχωρησεις;
Ασε ρε με τους μουνοπαναδες
Τι να πουν και αυτοι...
Ασε απο αυριο στα πλει οφφς θα τρεχουν παλι
By the way ο γαμαικανος και ο νατσο δηλωσαν οτι αποχωρουν απο το θρεντ και επισημα δηλωνω την αντιθεση μου σ αυτη τη κινηση.
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ενω εσεις πατε για μεγαλεια στα πλει οφ ε;;;Ασε ρε με τους μουνοπαναδες
Τι να πουν και αυτοι...
Ασε απο αυριο στα πλει οφφς θα τρεχουν παλι
By the way ο γαμαικανος και ο νατσο δηλωσαν οτι αποχωρουν απο το θρεντ και επισημα δηλωνω την αντιθεση μου σ αυτη τη κινηση.
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
Αφού μάλωσα σχεδόν με όλους τους υπαλλήλους της Αττικό Μετρό, επέστρεψα. Τι έγινε πουστράκια? Ξεσσαλώσατε?
γιατι δεν σε ηθελαν μαλωσες μαζι τους;;;Αφού μάλωσα σχεδόν με όλους τους υπαλλήλους της Αττικό Μετρό, επέστρεψα. Τι έγινε πουστράκια? Ξεσσαλώσατε?
οχι ωρεΕκει δουλευεις ρε?
ενω εσεις πατε για μεγαλεια στα πλει οφ ε;;;
αστε μας ρε ατιτλα πουστρακια
θέλεις να ξαναδιατυπώσεις λίγο την πρώτη πρόταση γιδοβοσκέ?γιατι δεν σε ηθελαν μαλωσες μαζι τους;;;
αφου σε ειπα θα σε κανονισω εγω