Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aν μου λέγανε ότι αύριο επαναλαμβάνεται ο τελικός και το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, πρώι-πρωί της ίδιας μέρας θα έπερνα  το πρώτο λεωφορείο και θα κατέβαινα ξανά στην Αθήνα...
Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη...Αλλιώς την είχα ονειρευτεί όπως όλοι μας....
Βούρκωσα, προσπάθησα να είμαι διακριτικός μην με πάρουν χαμπάρι οι διπλανοί μου, όχι όταν τελείωσε το παιχνίδι, εκεί πλέον είχα καταρρεύσει, αλλά όταν μπήκα στο Ο.Α.Κ.Α και είδα αυτόν τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ...τους αντίπαλους να χαζεύουν την κερκίδα μας, τα φλάς των φωτογραφικών μηχανών απο την κερκίδα των Παναθηναϊκών προς την κερκίδα μας, το ένα μετά το άλλο......

Ανατρίχιασα, αναστατώθηκε όλο μου το είναι....Κοίταξα ψηλά στον ουρανό και είπα "Θεέ μου δεν γίνεται να μην δε το σηκώσουμε το κύπελλο, θα είναι αμαρτία για τον κόσμο, για όλα τα δύσκολα που έχουμε περάσει"..Η καλύτερη ανταμοιβή..και όμως δεν έγινε έτσι όπως το είχαμε ονειρευτεί....Για άλλη μια φορά μας γύρισε την πλάτη....
Όπως θα έλεγε και ένας στρατιώτης στους συμπολεμιστές του "Αδέλφια ήταν τιμή μου που βρέθηκα δίπλα σας σε αυτήν την κερκίδα, που ταξίδεψα μαζί σας, που τραγούδησα μαζί σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου".... Εμπειρία ζωής....
Να είστε περήφανοι για τον ΑΡΗ μας, πάντα ψηλά το κεφάλι. Θα δανειστώ ένα στίχο απο τον ύμνο του ΑΡΗ μας: " ΑΡΗ γλυκιά μου ομάδα μεγάλη, έχεις φιλάθλους που σε αγαπούν, είναι ΑΡΕΙΑΝΟΙ και το έχουν καμάρι και το ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ". Σήμερα το απόγευμα, εδώ στην γειτονιά μια παρέα παιδιών 10-12 χρονών, πρέπει να ήταν, περνούσε με μια μπάλα στο χέρι και ένα τσακαλάκι φορούσε την φανέλα με τον Θεο στο στήθος, με πήρε το παράπονο που δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Απο την άλλη με γέμισε υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον....Μετά απο έναν χαμένο τελικό κυκλοφορούσε υπερήφανα με την φανέλα του ΑΡΗ...

Μεσάνυχτα Παρασκευής 12 παρά κάτι, συνάντηση στο Βικελίδης, αναχώρηση ξημερώματα Σαββάτου 4-4:30 για Μάλγαρα και απο εκεί για το Ο.Α.Κ.Α. Άφιξη γύρω στις 17:30 στον προαύλιο χώρο του σταδίου. Η Εθνική οδός κατακίτρινη, πούλμαν, βανάκια, Ι.Χ., όσο έπιανε το ανθρώπινο μάτι έβλεπες μόνο λεωφορεία, κίτρινα κασκόλ και σημαίες στα παράθυρα...Το κίτρινο ποτάμι κατέβαινε. Η μεγαλύτερη εκστρατεία οπαδών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, έπαιρνε σάρκα και οστά....25.000 κόσμος απο όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Χιλιόμετρα οι ουρές στην Εθνική...Ανεπανάληπτη παρουσία...απλά συγκινητική....και αφού είχαμε καταπιεί όλα τα χιλιόμετρα, μπήκαμε μέσα στο γήπεδο και αφήσαμε το οπαδικό μας στίγμα για να γραφτεί στην Ιστορία...
υγ:Με καλύπτουν οι δηλώσεις του Κούπερ που είπε "Ντρέπομαι για τον κόσμο".

Tα είπες όλα.
Και δε χρειάζεται απάντηση στους γαμιάδες με ξένα αρχίδια.
Δε θα μπορούσαν ποτέ να είναι Αρειανοί....δεν το'χουν.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Tα είπες όλα.
Και δε χρειάζεται απάντηση στους γαμιάδες με ξένα αρχίδια.
Εμείς δεν γαμήσαμε προχθές. Εσείς όμως γαμηθήκατε με ξενο γαμιά. Εμείς απλά κάνουμε καζούρα. Και είμαστε καλοί σε αυτό λόγω εμπειρίας. Τα δικά μας αρχίδια έρχονται και θα τα γευτείτε άμεσα. Και σε αυτό είμαστε καλοί λόγω εμπειρίας.

Επισκέπτης
Εμείς δεν γαμήσαμε προχθές. Εσείς όμως γαμηθήκατε με ξενο γαμιά. Εμείς απλά κάνουμε καζούρα. Και είμαστε καλοί σε αυτό λόγω εμπειρίας. Τα δικά μας αρχίδια έρχονται και θα τα γευτείτε άμεσα. Και σε αυτό είμαστε καλοί λόγω εμπειρίας.

Καλά άντε να κάνεις επανάληψη τα θρησκευτικά τώρα γιατί έχει διαγώνισμα αύριο και νάνι..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Tα είπες όλα.
Και [glow=red,2,300]δε χρειάζεται απάντηση στους γαμιάδες με ξένα αρχίδια.[/glow]

Ειναι πολυ ΛΙΓΟΙ γενικοτερα, δεν ξαναπεφτω προσωπικα στο [size=7pt]επιπεδο[/size] τους με τιποτα, αφησε τους να βυθιζονται μονοι τους.......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά άντε να κάνεις επανάληψη τα θρησκευτικά τώρα γιατί έχει διαγώνισμα αύριο και νάνι..
Λείπει η θρησκευτικού μου. Έπρεπε να πάει με τις δυο της κόρες, τον άντρα της, τα τρία ανηψάκια της και το βαφτισιμιό της στο οακα για να πουληθουν 23800 εισητήρια, και αρρώστησε

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
URL]]

Επισκέπτης
Αυτές τις εικόνες θα τις κουβαλάμε πάντα:

dsc00122op.jpg

Και όχι μόνο εμείς..

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
γεια σου νατσο μαξιμε και φυσικα ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο γαμαικανο.
οσο για τους υπολοιπους αστεγους που φιλοξενουε στο θρεντακι μας εχω να πω αυτο:
παρτε φορα απ το χορτιατη και κλαστε μας μια μαντρα γκιονια
ηταν ωραια στον καναπε θυματα?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο για τους υπολοιπους αστεγους που φιλοξενουε στο θρεντακι μας εχω να πω αυτο:
Καλά ήταν. Πίτσα μπύρα καναπέ και κανα πατατάκι.
Την Κυριακή που έρχεται όμως αναλαμβάνουμε δράση. Το σενάριο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Και όμως τόσο γλυκό. Σαν τη πρώτη φορά.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Πως εκφραζεσαι ετσι ρε μαναβη;

αααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχχαχ

ετοιμασου για βολτα το Σ/Κ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

Θα παμε Κιατο για τσιπουρααααααααααα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Η δαιμονια καμερα του ΑΡΗ βρισκεται παντου να καταγραφει την ΙΣΤΟΡΙΑ!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλως τονε, μην ασχολεισαι περαιτερω, ειμαστε αλλου πλεον...!!  ;)

Επισκέπτης

ετοιμασου για βολτα το Σ/Κ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

Θα παμε Κιατο για τσιπουρααααααααααα

Γαλβάνισε το στομάχι σου λέμεεεεεεεεεεεεε
Εδώ κάνουμε σύνδεση με κάνουλα!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Γαλβάνισε το στομάχι σου λέμεεεεεεεεεεεεε
Εδώ κάνουμε σύνδεση με κάνουλα!
Σιγά μαρή μπαλαρίνα εσύ μη σκίσεις το καλσον...
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχα

Υ.Γ. Μη μου πειράζετε τον Γαμαϊκανό γιατι σας έφαε η μαρμάγκα... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Τουμπεκι τα λαγουδακια, καμαρωνουν το μεγαλειο.......

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175