Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οι δουλειές σου φταίνε
εχεις δικιο
δεν θα σε ξαναπαραμελισω
σας χαιρετω γιατι ειμαι στην δουλεια κ θα με δωσουν μπουλο
κ πειτε στον μαξιμο οτι ειναι μαλακας που δεν δεχαται πλακα
θα καταλαβει

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Bοηθάει το υψόμετρο στον Κατσικά ρε..
Δε θυμάσαι το μουντιάλ του '86??
Ποιο υψόμετρο ωρέ ζλαπ????
Ενα με τη λίμνη είναι ο Κατσικάς...
86' ε???τι μου θύμισες το 2-1 της αργεντινής κόντρα στην αγγλία με το χέρι του Θεού,στο γήπεδο του Κατσικά βεβαίως βεβαίως... :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε...χμ μπουλάκο.
Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς.
[move]
ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΕ...ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλα εχετε ξεφυγει σε αλλο επιπεδο
δεν αντεχω κατουρηθηκα και δεν φευγω ακομα απο την δουλεια

τσιπουρο θα πιουμε την παρασκευη τους γαυρους θα γαμαμε σε καθε εκδρομη

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

τσο και λο σκουληκια
δεν θα παρεις κυπελλο ποτε αριανε αριανεε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ασπονδυλα,παλι πουτσα φαγατε ρε?
κριμα γιατι ειχα πιασει την καλυτερη καντινα στον λευκο πυργο κ σας περιμενα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γλεντια
μια ζωη ατιτλοι θα ειστε ρε
κριμα για τους [glow=red,2,300]25 χιλιαδες μαλακες [/glow]που πηγαν εκει γιατι το πιστεψαν

ΜΑΛΑΚΑΣ , εισαι και φαινεσαι......... καπως ετσι ξεκινησες τα post σου, καπως ετσι θα σου απανταμε.........και αν δε γουσταρεις, αντε απο εκει που μας ηρθες, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ.

Καζουρα σας εχουμε κανει και θα σας κανουμε οσο γουσταρουε, οταν αρχιζετε τις μαλακιες, θα τις παιρνετε απαντηση πισω, ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι εσυ και οι αλλοι 25000 που καθισατε και το βλεπατε παρακαλωντας να κερδισει η ομαδα του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ σας, ντεκερουλα, γκε γκε?????

Αντε και παρασχοληθηκαμε με την παρτη σας.........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εχεις δικιο
δεν θα σε ξαναπαραμελισω
σας χαιρετω γιατι ειμαι στην δουλεια κ θα με δωσουν μπουλο
κ πειτε στον μαξιμο οτι ειναι μαλακας που δεν δεχαται πλακα
θα καταλαβει

Ο μαξιμος μια χαρα ΔΕΧΕΤΑΙ και την πλακα και την καζουρα, ΜΑΛΑΚΑ και μαξιμουλα δε τον εχει πει ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ, γκε γκε???? Εισαι και παλιος και νομιζα οτι καταλαβαινεις, νομιζα οτι "γνωριστηκαμε" τοσο καιρο που μιλαμε........

Επισκέπτης
ΜΑΛΑΚΑΣ , εισαι και φαινεσαι......... καπως ετσι ξεκινησες τα post σου, καπως ετσι θα σου απανταμε.........και αν δε γουσταρεις, αντε απο εκει που μας ηρθες, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ.

Καζουρα σας εχουμε κανει και θα σας κανουμε οσο γουσταρουε, οταν αρχιζετε τις μαλακιες, θα τις παιρνετε απαντηση πισω, ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι εσυ και οι αλλοι 25000 που καθισατε και το βλεπατε παρακαλωντας να κερδισει η ομαδα του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ σας, ντεκερουλα, γκε γκε?????

Αντε και παρασχοληθηκαμε με την παρτη σας.........

Mην ασχολείσαι με κομπλεξικά ρε Μάξιμε.
1-2 μέρες εμφανίζονται και μετά πάπαλα (όταν αρχίζουν οι φάπες)..

Υ.Γ. Γαμαικαν..αναθεώρησε τώρα ή την κάνουμε όλοι..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Mην ασχολείσαι με κομπλεξικά ρε Μάξιμε.
1-2 μέρες εμφανίζονται και μετά πάπαλα (όταν αρχίζουν οι φάπες)..

Υ.Γ. Γαμαικαν..αναθεώρησε τώρα ή την κάνουμε όλοι..

Μετα απο ενα 3μερο στην Αθηνα, αφου ΞΑΝΑΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ οτι η μεγαλη μαζα τους εκει κατω αλλα και τα φιλαρακια μου, ειναι ετη φωτος μπροστα μας σε καζουρα και πλακα, αλλα δεν προσπαθουν  να μειωσουν ο ενας προσωπικα τον αλλο, οπως επισης μου εδειξαν πλεον ποσο σεβονται το σωματειο και τους ΥΓΙΕΙΣ οπαδους μας και κραζουν τον "λαο" που ζει ακομα στην εποχη των σπηλαιων, αποφασισα οριστικα να μην ξανασχοληθω με τη ντροπη των φιλαθλων-οπαδων της χωρας........

"Μην τα βαζεις με εναν ηλιθιο, σε κατεβαζει στο επιπεδο του, χωρια που θα σε κερδισει λογω εμπειριας" !!!!!!!!

Με τον deker δεν ειχα κανενα θεμα, ισα ισα, αλλα εκανε αυτο που μπορουσε να κανει, ειναι απλα μπαοκ......... μαλακα και ντεκερουλα δεν τον αποκαλεσε κανεις, ουτε ακομα και στην προσφατη πουτσα που ακομα προσπαθει να βγαλει απο μεσα του, εστω και με πρασινη χειρα βοηθειας........

Επισκέπτης
Μετα απο ενα 3μερο στην Αθηνα, αφου ΞΑΝΑΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ οτι η μεγαλη μαζα τους εκει κατω αλλα και τα φιλαρακια μου, ειναι ετη φωτος μπροστα μας σε καζουρα και πλακα, αλλα δεν προσπαθουν   να μειωσουν ο ενας προσωπικα τον αλλο, οπως επισης μου εδειξαν πλεον ποσο σεβονται το σωματειο και τους ΥΓΙΕΙΣ οπαδους μας και κραζουν τον "λαο" που ζει ακομα στην εποχη των σπηλαιων, αποφασισα οριστικα να μην ξανασχοληθω με τη ντροπη των φιλαθλων-οπαδων της χωρας........

"Μην τα βαζεις με εναν ηλιθιο, σε κατεβαζει στο επιπεδο του, χωρια που θα σε κερδισει λογω εμπειριας" !!!!!!!!

Έτσι ακριβώς..
Ξέρουν και ξέρουμε ότι σε επίπεδο ομάδος και υποδομών είναι πολύ μπροστά τόσο από εμάς όσο και από τους γύφτους,παρ'όλα αυτά σε οπαδικό επίπεδο βγάζουν το καπέλο σε μας και αποστρέφονται τους συμπολίτες σαν το σκατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom