AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ωραια συνεννοηση κανετε,ειστε σιγουροι πως θα καταληξετε στο ιδιο μαγαζι?Πω ρε πούστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εναλλακτικές δίνω ρε μαλέαααααααααααα
Ωραια συνεννοηση κανετε,ειστε σιγουροι πως θα καταληξετε στο ιδιο μαγαζι?Πω ρε πούστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Πω ρε πούστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εριξα γενικη προσκληση αλλα οποιος δεν αντεχει το περιβαλλον και παιρνει στα σοβαρα αυτα που λεμε εδω μεσα και ερθει με σκοπο να χαλασει το κλιμα ας μην ερθει καθολου...ετσι κι αλλιως το κυπελλο παμε να γιαρτασουμετι εννοεις ρε μαλακα με αυτο που λες? Κατάλαβα οτι μιλας γενικα
ΟΚ πάσοΕκει τα κουνουπια τωρα εχουν μεγεθος μελισας.
Τι κουνουπι τιγρης και μαλακιες, μια χαψια θα το κανουν.
Πηγα σε ενα γνωστο καλοκαιρακι και εχουν συρματινες σιτες οχι πλαστικες.
Ναι καλά...
Όλο υποσχέσεις..
ετσι οπως το ειπες ηταν λιγο ακυρο ρε συ γι'αυτοΠω ρε πούστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Ωραια συνεννοηση κανετε,ειστε σιγουροι πως θα καταληξετε στο ιδιο μαγαζι?
τόσα ποσταρίσματα χαμένα. Τι μαλάκας είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεριξα γενικη προσκληση αλλα οποιος δεν αντεχει το περιβαλλον και παιρνει στα σοβαρα αυτα που λεμε εδω μεσα και ερθει με σκοπο να χαλασει το κλιμα ας μην ερθει καθολου...ετσι κι αλλιως το κυπελλο παμε να γιαρτασουμε
Τι να καταλαβω ρε πιπη,παλι με γριφους μιλας?Εμεις ναι, για σενα δεν ξερω αν θα καταλαβεις.
συγνωμημένοςετσι οπως το ειπες ηταν λιγο ακυρο ρε συ γι'αυτο
ζητω ταπεινα συγνωμη
Ωραια συνεννοηση κανετε,ειστε σιγουροι πως θα καταληξετε στο ιδιο μαγαζι?
Κατσε,μαλλον αυτοι θα ρθουν σε σενα ετσι που το πανε...Να κάτσω εδώ που είμαι καλύτερα??
Να κάτσω εδώ που είμαι καλύτερα??
Κατσε,μαλλον αυτοι θα ρθουν σε σενα ετσι που το πανε...
Να κάτσω εδώ που είμαι καλύτερα??
Έλα επάνω και άσε τις μαλακίες, δεν μπορώ να φύγω.Δεν κατεβαίνετε Βόλο που έχει γαμώ τα τσιπουράδικα να μοιράσουμε και την απόσταση??
Να θυμηθείτε και το πανώ του μανάβη??
Ενας ενας νοκ αουτ οι βασικοι...Κάλβο εκτός με γάβρο. Ξεκίνημα με Χαβίτο. Μούρλια
ακομα δεν του καναν ευθανασια;Κάλβο εκτός με γάβρο. Ξεκίνημα με Χαβίτο. Μούρλια