pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
θα μας πας σε ουζερί που δεν έχει τσίπουρο ρε χαμένε?
Εχει ρε, απλα ηθελα να φερω το δικο μου που ειναι πολυ καλο.
θα μας πας σε ουζερί που δεν έχει τσίπουρο ρε χαμένε?
οσοι πιστοι προσελθετε αλλα το λεω για να μην εχουμε παρεξηγησεις στην πρωτη μαλακια,μιλαω γενικα,σας γαμησα ολους και εφυγα...Μάλλον θα'μαι κι εγώ παπάρα..
δεξια;θα το ελεγξω το απογευμα φευγοντας απο την δουλειαΝαι, λιγο πριν την πλατεια, δεξια οπως ανεβαινεις.
οσοι πιστοι προσελθετε αλλα το λεω για να μην εχουμε παρεξηγησεις στην πρωτη μαλακια,μιλαω γενικα,σας γαμησα ολους και εφυγα...
δεν ημαστε παιδια
Έχω πολύ καιρό να πάω στο Καλοχώρι. Υπάρχουν ακόμα τα μαγαζιά εκέι? Μπαγκλαντές κλπΕχει ρε, απλα ηθελα να φερω το δικο μου που ειναι πολυ καλο.
Ενα μπουκαλι εχω μονο, εσυ χρειαζεσαι ενδοφλεβιο τσιπουρο!!
δεξια;θα το ελεγξω το απογευμα φευγοντας απο την δουλεια
οσοι πιστοι προσελθετε αλλα το λεω για να μην εχουμε παρεξηγησεις στην πρωτη μαλακια,μιλαω γενικα,σας γαμησα ολους και εφυγα...
δεν ημαστε παιδια
το καλοχωρι που κολλαει;; και εσυ ναρκωτικα;;;Έχω πολύ καιρό να πάω στο Καλοχώρι. Υπάρχουν ακόμα τα μαγαζιά εκέι? Μπαγκλαντές κλπ
οχι ρε να δω ποιο ειναιΘα κατσεις να φας? τι να ελεγξεις δλδ?
δεν ξερεις τα ουζερι στο καλοχώρι?το καλοχωρι που κολλαει;; και εσυ ναρκωτικα;;;
δεν μιλαω για τον νατσο γενικα μιλησα
Έχω πολύ καιρό να πάω στο Καλοχώρι. Υπάρχουν ακόμα τα μαγαζιά εκέι? Μπαγκλαντές κλπ
ναι αλλα με την ευκαρπια που κολλανε;δεν ξερεις τα ουζερι στο καλοχώρι?
δεν ξερεις τα ουζερι στο καλοχώρι?
σας γαμησα ολους και εφυγα...
τι εννοεις ρε μαλακα με αυτο που λες? Κατάλαβα οτι μιλας γενικαδεν μιλαω για τον νατσο γενικα μιλησα
Πω ρε πούστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηναι αλλα με την ευκαρπια που κολλανε;
δεν ξερεις τα ουζερι στο καλοχώρι?