Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ΔΕν ξέρω αν είσαι φαν του μελισσανίδη (του Ιωάννη) αλλά εγώ τουλάχιστον είμαι ο πρώτος που κράζω για την αγωνιστική εικόνα μας και διαφώνησα για την απόκτηση του Κονσεισάο ( αν και είναι νωρίς ακόμη).
Όσο για τα συνθήματα καλυτερα αντί να τα φωνάζεις εδώ μέσα, καλύτερα πα΄νε στο γήπεδο γιατί πρωταθλητισμός με 6.000 κόσμο δεν γίνεται (αν και θα ακούσω παλι τις ίδιες χαζομα΄ρες θα το ξαναπώ: Πόσο από το φετινό μπάτζετ σας καλύπτεται από το κράτος -τηλεόραση, διαφημίσεις, επιχορηγήσεις- ;)

εγω μιλαω χιουμοριστικα και εσυ αφηνεις υπονοουμενα προσωπικα. οπως και να χει στα αρχειδια μου σε γραφω και σενα και την ομαδα σου. ρουφα το διμπαλο του εργοτελη και ασε με εμενα να παιζω με 6000 κοσμο. δεν τραβαει και ο γεωργιαδης τωρα τελευταια και εχετε προβληματα. ο οποιος κυριακη ειχε τριπλοπαρκαρει στην αριστοτελους την καγιεν του και μολις τον βλεπει αυτος που ειχε κλεισει τον πλακωνει στα καντηλια και τον κραζει που χτυπησε το "παληκαρακι του ΑΡΗ" !!! και μιλαμε για ανθρωπο ηλικιας 50+ .
φυσικα ο κοντοπουτανος μπηκε μεσα και την πουλεψε γρηγορα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τον ειδα Τσιμισκη με κουκουλα και 2 γαιδουρια κοταρα γ.χ. η π.γ. διπλα του πριν κανα 10ημερο. πουσταρα τρεμε θα σε φαω με ακουσε ολη η οδο σκατα στον ταφο του

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω μιλαω χιουμοριστικα και εσυ αφηνεις υπονοουμενα προσωπικα.

οπως και να χει στα αρχειδια μου σε γραφω και σενα και την ομαδα σου. ρουφα το διμπαλο του εργοτελη και ασε με εμενα να παιζω με 6000 κοσμο. δεν τραβαει και ο γεωργιαδης τωρα τελευταια και εχετε προβληματα. ο οποιος κυριακη ειχε τριπλοπαρκαρει στην αριστοτελους την καγιεν του και μολις τον βλεπει αυτος που ειχε κλεισει τον πλακωνει στα καντηλια και τον κραζει που χτυπησε το "παληκαρακι του ΑΡΗ" !!! και μιλαμε για ανθρωπο ηλικιας 50+ .
φυσικα ο κοντοπουτανος μπηκε μεσα και την πουλεψε γρηγορα...
εχεις τοσο πολυ χιουμορ, που αντι να καταλαβεις τι εννοουσα με τον Ιωαννη (ΝΑΙ ΤΙς ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΛΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ)καθεσε και γραφεις αυτα που γραφεις(γαμω τα επιπεδα).
οσο για το γεωργιαδη εχει κουρασει το θεμα.προσωπικα για εμενα διαβασε τι εχω γραψει πρωτος και πριν απο εσας μαλιστα.οσο για τον ιδιο τι να πω, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ  :jerking: :jerking:ΤΟ ΓΙΕΝΝΙΤΣΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ(οσο για το θυμα πολεμου, αληθευει μια φημη οτι τελικα η ζημια ηταν ελαχιστη, αλλα το εκρυψαν γιατι ετσι συνεφερε καποιου.λεω μηπως;)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να πουμε την αληθεια ο pakara ηταν σωστος σε αυτο το θεμα θυμαμαι γιατι το συζητουσαμε τον εκραξε. μακαρι το παιδι να μην εχει κατι σοβαρο, δεν ειναι οπαδικο το θεμα αλλα ανθρωπινο στο ξαναλεω τα ιδια ειπα  στο περιστατικο Σεμου-Τζιοβανι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα θελετε το πιστευετε, παντως το ξαναλεω οτι μου ειπε ατομο που γνωριζει πραγματα, οτι ο τραυματισμος δεν ηταν τοσο σοβαρος.σκεφτειτε γιατι τελικα το σιγουρο χειρουργιο εγινε συντηριτικη αγωγη;
δε διαφωνω οτι η φαση ηταν επικινδυνη, οπως και οτι πιθανοτατα ο γ.χ. ειχε προθεση, αλλα ολα τ αλλα εχουν κουρασει.
καπου μαλιστα ειχα γραψει οτι μπορει οι δυο τους την προηγουμενη ημερα να επιναν και καφε στο ιδιο μαγαζι  και αναρωτιωμουν πώς θα τον αντικρυζε ξανα σε αντιστοιχη περιπτωση. ολα τα αλλα ειναι ακροτητες.
δηλαδη αυτους που ηταν υπευθυνοι για τους υποβιβασμους τι κανετε; τους δερνετε καθε φορα που τους βλεπετε;
οσο για το φιλο με το χιουμορ, ας δει ξανα τι εγραψα, και να μην ξαναβιαστει να μας γραψει στα αρχιδια του

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελα ρε μαγκες, μην ξανασκαλιζετε παλιες υποθεσεις, οτι εγινε εγινε, οτι ειπαμε ειπαμε, πανω στην τσατιλα, ΤΕΛΟΣ. Αληθεια ρε pakara, πιστευεις οτι του χρονου θα ειστε πολυ καλυτεροι απο φετος??? Γιατι τα φιλαρακια μου, μου δινουν μια τετοια εντυπωση, οτι δηλαδη το καλοκαιρι θα κανετε 10αρια μεταγραφες και θα παρετε παικταραδες και η ομαδα σας θα ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με φετος. Πιστευεις οτι σε ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ καταφερατε να κανετε εξυγιανση 20φευγα εκ. Ευρω???

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ναι το s2000 ειναι το γιαπωνεζικο διαβολι

Επισκέπτης
22 ημέρες έμειναν! :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ναι σωστα! φιλε καλοριζικο στροφη ξες μονο με τον πατο παει

Επισκέπτης
ναι σωστα! φιλε καλοριζικο στροφη ξες μονο με τον πατο παει
Ευχαριστώ!

Φίλε είμαι τελείως άσχετος με τα αυτοκίνητα, δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν!
Μου αρέσει αυτό το στυλ στα αυτοκίνητα αν και δεν τρέχω ποτέ!
Το είχα και απωθημένο το συγκεκριμένο και το πήρα και για ακόμα ένα γελοίο λόγο, είναι το μόνο σε αυτό το στυλ που χωράω άνετα μέσα! :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ασε φιλε και εγω ετσι ελεγα οταν ειχα και το ΜΧ5 και οταν πηρα το ΤΤ. εγω να τρεξω; μπα.... χαμηλη ταχυτητα κ μουσικη ελεγα.... ειδικα το ΤΤ το παω οσο παει εχει απεριοριστο γκαζι δεν το χορταινω.... το δικο σου που ειναι πισωκουνα θα το γλεντας το ΜΧ5 ανα 6μηνο αλλαζα λαστιχα

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εχεις τοσο πολυ χιουμορ, που αντι να καταλαβεις τι εννοουσα με τον Ιωαννη (ΝΑΙ ΤΙς ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΛΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ)καθεσε και γραφεις αυτα που γραφεις(γαμω τα επιπεδα).
οσο για το γεωργιαδη εχει κουρασει το θεμα.προσωπικα για εμενα διαβασε τι εχω γραψει πρωτος και πριν απο εσας μαλιστα.οσο για τον ιδιο τι να πω, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ  :jerking: :jerking:ΤΟ ΓΙΕΝΝΙΤΣΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ(οσο για το θυμα πολεμου, αληθευει μια φημη οτι τελικα η ζημια ηταν ελαχιστη, αλλα το εκρυψαν γιατι ετσι συνεφερε καποιου.λεω μηπως;)

δεν θα μπορουσα να καταλαβω τι εννοεις καθοτι δεν σε ξερω και απο χτες. εφοσον το ξεκαθαρισες , επειδη φοραω παντελονια , ανακαλω το "σε γραφω στα αρχειδια μου" και σου ζητω συγνωμη. την ομαδα σου ομως τη γραφω στα αρχειδια μου , να μην ξεχνιομαστε.
οσο για τον γ.χ. ανεφερα το περιστατικο επειδη ημουν μπροστα , δεν ειπα κατι παραπανω , ουτε σκαλισα παλιες υποθεσεις, ουτε εχω την ορεξη να ασχολουμαι με ανθρωπακια. 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
jimmye υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να γραψουμε στα παπαρια μας

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
για να μην παρεξηγηθω.... εννοω ομαδες οχι προσωπα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι φιλε valentino, το Sακι μου ειναι στη φωτο, εκπληκτικο αυτοκινητο, ηταν απωθημενο μου καιρο και εχω την χαρα να το απολαμβανω τα τελευταια 2 χρονια! Φιλε ταρατσα, πολυ καλη επιλογη και το 350Ζ, αλλα αφου λες οτι δεν εχεις και πολλη εφεση στα αυτοκινητα και ειδικα τα γρηγορα, το νου σου, ειδικα στην αρχη, ειναι πολυ διαολια αυτα τα συγκεκριμενα με πολλη δυναμη ΜΟΝΟ στον πισω αξονα!! Καλοταξιδο!

Valentino, μην ξεχασω να σου ευχηθω καλη αρχη στη σεζον, για το Σαββατο!!!! ;) :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αντε να δουμε και φετος ετοιμος να παω ντουκατι ειμαι  :2funny:

ΤΤ S2000 350Z να βρεθουμε ρε σεις καμια μερα