Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Τι θα κανεις 3ημερο; λεω να παω γηπεδο και μετα Χαλκιδικη

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ποιος πειραξε τον Νικολη να του βαλω τσιμεντο στα ποδια να τον ριξω στο θερμαικο μες τα σκατα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα αδελφια, μην συζητατε τι θα κανετε 3ημερο, θα μας κραξουν οι "μπαοκ για παντα", εδω την αλλη φορα μιλουσαμε για τα αυτοκινητα μας και....... μας βαλανε χερι!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτοι θελουν να μιλαμε για ομαδες, σαρδελες, χρεη, καφριλα, sold out και αλλες παπαριες, οπως τους ταιζουν τα..... "φυντανια με metro" και οι υπολοιποι δημοσιοκαφροι!!!! :jerking: :jerking:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ενταξει αδερφε εχουμε και λεμε:
ομαδες: μπαοκ και μετα η μπαρτσα αλλη δεν υπαρχει
σαρδελες: καρβουνο τηγανι η και στο φουρνο
χρεη: ΔΕΗ ΟΤΕ ΤΕΒΕ
καφριλα: (η χαρα του μπαοξη): ασπρη καλτσα, πεταλουδα στα κλειδια, παπι με τρυπια εξατμηση και σελα DIMIS
sold out: για τα επομενα 266 παιχνιδια οκ τωρα ειμαι στο κλιμα;

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
καφριλα: (η χαρα του μπαοξη): ασπρη καλτσα, πεταλουδα στα κλειδια, παπι με τρυπια εξατμηση και σελα DIMIS
σε καλο δρομο εισαι αδερφε...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Σωστος εισαι αδελφε, πες και ενα "ζζζμμππαουγκ" για να σε καταλαβουν και εισαι μεσα στο κλιμα τους!!!! :2funny: :2funny:  Ααα, κλαψουρισε λιγο και για την κακη την Αθηνα που.... "τα εχει βαλει με το λαο του μπαοκ ξερω γω να ουμε ξερω γω"..........

Ουστ, λερωσα το στομα μου...... το πληκτρολογιο μου!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Το thread έχει 175 σελίδες. Εάν αφαιρέσουμε όσα posts αναφέρονται στον ΠΑΟΚ πόσες θα μείνουν; :think:
(ΟΚ και εμείς έχουμε τα κολλήματά μας, αλλά λέμε και τίποτα άλλο)

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το thread έχει 175 σελίδες. Εάν αφαιρέσουμε όσα posts αναφέρονται στον ΠΑΟΚ πόσες θα μείνουν; :think:
(ΟΚ και εμείς έχουμε τα κολλήματά μας, αλλά λέμε και τίποτα άλλο)

εεε... δε μιλαμε για απλα κολληματα! Το παρακανετε οι περισσοτεροι απο εσας.

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• item2.jpg
    item2.jpg
    155,4 KB · Εμφανίσεις: 52

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΤΑ γυρισμένα ανάποδα φλάι ( ή όπως αλλιώς τα λένε) οι "χούλιγκαν"  :grin: :grin:οι αρειανοί δεν τα καθιέρωσαν;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Επισκέπτης
ΤΑ γυρισμένα ανάποδα φλάι ( ή όπως αλλιώς τα λένε) οι "χούλιγκαν"  :grin: :grin:οι αρειανοί δεν τα καθιέρωσαν;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
εμεις με αναποδα τα φλαι και εσεις με φορμα ,ασπρη καλτσα και σκαρπινι  :grin: :grin:!!καλησπερα και σε σενα!

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
μετα το κλαρινο του εργοτελη και την μεγαλειωδη εμφανιση του κονσεισαο περασαν αρκετες μερες ωσπου τα μπαοκια να επισκεφτουν το παρον thread , υπο τον φοβο φυσικα του κραξιματος. βλεπω οτι δειλα δειλα κανουν την εμφανιση τους και παλι πιο μαζεμενοι ομως αφου η 3αρα επι του ΑΡΗ αποτελει μακρινο παρελθον και σε λιγο καιρο θολη αναμνηση. αντε να σαςε κανουμε παρεα αυτη την εβδομαδα γιατι τις μικρες ομαδες εγω τις συμπαθω....
παμε χερια! μπαουγκ...μπαουγκ...μπαουγκ...αουγκ...αουγκ....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τωρα ολα τα ΕΜΟ φορανε ασπρομαυρα με τετοιο κοουτς ειναι να μην γινουν ΕΜΟ; σε λιγο και φραντζες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μετα το κλαρινο του εργοτελη και την μεγαλειωδη εμφανιση του κονσεισαο περασαν αρκετες μερες ωσπου τα μπαοκια να επισκεφτουν το παρον thread , υπο τον φοβο φυσικα του κραξιματος. βλεπω οτι δειλα δειλα κανουν την εμφανιση τους και παλι πιο μαζεμενοι ομως αφου η 3αρα επι του ΑΡΗ αποτελει μακρινο παρελθον και σε λιγο καιρο θολη αναμνηση. αντε να σαςε κανουμε παρεα αυτη την εβδομαδα γιατι τις μικρες ομαδες εγω τις συμπαθω....
παμε χερια! μπαουγκ...μπαουγκ...μπαουγκ...αουγκ...αουγκ....
ΔΕν ξέρω αν είσαι φαν του μελισσανίδη (του Ιωάννη) αλλά εγώ τουλάχιστον είμαι ο πρώτος που κράζω για την αγωνιστική εικόνα μας και διαφώνησα για την απόκτηση του Κονσεισάο ( αν και είναι νωρίς ακόμη).
Όσο για τα συνθήματα καλυτερα αντί να τα φωνάζεις εδώ μέσα, καλύτερα πα΄νε στο γήπεδο γιατί πρωταθλητισμός με 6.000 κόσμο δεν γίνεται (αν και θα ακούσω παλι τις ίδιες χαζομα΄ρες θα το ξαναπώ: Πόσο από το φετινό μπάτζετ σας καλύπτεται από το κράτος -τηλεόραση, διαφημίσεις, επιχορηγήσεις- ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom