Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ολη η ελλαδα το ειδε ρε σας καναν ντου και τρεχατε πανικοβλητοι να σηκωσετε τα πανια. καλα για το αλλο αστειο ''ημασταν περισσοτεροι'' ελπιζω να κανεις πλακα. 23000 εισητηρια για τον καθενα τελειωμενα +2000 βαζελοι απεξω να μαλωνουν με τους μπατσους για να μπουν κουτρα. για πες μου λιγο πως βγηκε το συμπερασμα οτι ησασταν παραπανω. η αληθεια ειναι πως περιμενα οτι θα επιστρεφατε κανα 5χιλιαρο τικετια και μπραβο σας που τα τελειωσατε αλλα μη το γαμας .

Ποιος είπε για περισσότερους ρε παπάρα??
Και ποιος έτρεχε? Δεν τα ξέρεις καλά..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Nα ανανεωθεί πάραυτα το συμβόλαιο αυτού του τεράστιου προπονητή

Ένας looser στους άτιτλους....εγγύηση ότι θα παραμείνουν έτσι για χρόνια ακόμα

ΥΓ μια ο Σεγκούρα,μια ο....Νιόπλιας,του χρόνου θα χάσουνε και από τον....Γούτη του Λεβαδειακού

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσείς αλήθεια που είσαστε καμπόσοι,τι κάνατε χθες?

Α..ναι ξέρω,γαμήσατε με τ'αρχίδια του αφεντικού..
στο σω ξαναπει
μη μιλας για τελικους κ για κουπες
εγω χθες ημουν στην καναπεδαρα μου
αλλα αν ημουν εκει που ησουν θα ειχα ερθει με την κουπα
το εχω αποδειξει προσφατα κιολας
την επομενη φορα που θα πας τελικο κοιτα να βαλεις κανενα γκολ γιατι θα γραφτεις στα γκινες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
nacho το γλυτωσες τελικα?
παντως οι αρειανοι ηταν οι μονοι οπαδοι που υποχωρησαν σε ντου βαζελων :2funny: :2funny: :2funny:
Nα ανανεωθεί πάραυτα το συμβόλαιο αυτού του τεράστιου προπονητή

Ένας looser στους άτιτλους....εγγύηση ότι θα παραμείνουν έτσι για χρόνια ακόμα
μεγας γνωστης...
τεως επικριτης του καφε-δερματρινου,νυν θερμοαιμος υποστηρικτης του..
εσύ δεν  έχεις πένθος?

πριν μια βδομάδα πέθανε το σύμβολο της ομάδας σου....ο Τζανετάκος!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
ω παοκακι
τα φτερα σου ειναι
κλειστααααααα
ελα για την καθιερωμενη πουτσα την τεταρτη και ασε τα πολλα...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυπε νατσο στην τβ το δειξε τι δεν ξερω και μαλακιες. φτασαν μεχρι την κερκιδα σας και εσεις μαζευοσασταν προς τα πανω και προσπαθουσατε να σωσετε τα πανια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε τυπε νατσο στην τβ το δειξε τι δεν ξερω και μαλακιες. φτασαν μεχρι την κερκιδα σας και εσεις μαζευοσασταν προς τα πανω και προσπαθουσατε να σωσετε τα πανια.
αυτο ακριβως εγινε..
αντι να κατεβουνε κατω να τους κανουν μια χαψια(ηταν δεν ηταν 30 οι βαζελοι) ειχαν ανεβει στα δεντρα...
περιεργα πραγματα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
από το σάιτ σούπερ-μαλάκες πριν το  ματς

"33 τίτλοι στα ολυμπιακά αθλήματα, πολλαπλάσιοι στα φυτώρια, μοναδικά ρεκόρ πέρα απ τους τίτλους, πρωτοπορίες σε δράσεις Λαού κι ομάδας, καθώς ζωογονούσε ως πρότυπο κι αιμοδότης ο ένας τον άλλον. Και πτώση από ένα εκδικητικό σύστημα που σ’ άλλους συγχωρεί τ’ άντερά τους, κι επιστροφή, γιατί «είναι βαθιά η ρίζα, είναι βαθύ το χνάρι.»

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ακριβώς μπροστά μου έγινε το σκηνικό μέσα στην τάφρο,όπου έπεσε το χοντρό ξύλο.
Αυτό που έγινε έξω ήταν ότι την έπεσαν σεκιουριτάδες στους δικούς μας,που έπιασαν ανυποψίαστους..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ακριβώς μπροστά μου έγινε το σκηνικό μέσα στην τάφρο,όπου έπεσε το χοντρό ξύλο.
Αυτό που έγινε έξω ήταν ότι την έπεσαν σεκιουριτάδες στους δικούς μας,που έπιασαν ανυποψίαστους..
και στην τάφρο τι έγινε??

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αντε πάμε γιατί είσαι υπο μαλαματίνα κατάσταση:

Αν κάποιος είναι για παράδειγμα γραμμένος σε σύνδεσμο (πχ ο Αρης έχει στην Αθήνα???) παίρνει ticket...και αφού έχεις πάει μέσα-έξω σε γήπεδα θα ξέρεις ότι το πιο εύκολο γήπεδο για να μπουκάρεις είναι το ΟΑΚΑ...
Οσο για τα καπνογόνα που λες...θα σε προσκαλέσω στην Θύρα 7 να έρθεις...να δεις τι γίνεται εκεί με τα καπνογόνα...και αν υπάρχουν ή όχι παιδιά μέσα....
Πες ότι σας χάλασε η μεγαλύτερη εκδρομή οπαδών απο Β.Ελλάδα στην Αθήνα και άσε τις παπαριές...μιάς και μιλάς οπαδικά...

Όταν η ομάδα σου παίζει τελικό και έχεις σοβαρή οπαδική δύναμη στην καλύτερη τα εισιτήρια που μπορεί να σου δώσει ο σύνδεσμος είναι 2 τεμάχια και να είσαι και γραμμένος κλπ, ή αν δεν είναι τόσα πολλά να μείνεις και απ έξω αν δεν έχεις γνωστό. Το οτι βλεπεις άσχετους στο γήπεδο, μωρά, γιαγιάδες, θείους κλπ. σημαίνει ότι δεν υπήρχαν άλλοι οπαδοί να πάρουν αυτά τα εισιτήρια και κατέληξαν να τα δίνουν αέρα σε όποιον ζητούσε και όσα ζητούσε.
Και αφου το ΟΑΚΑ είναι έυκολο να μπουκάρεις γιατί παίζανε 2 ώρες ξύλο με τα ματ οι βάζελοι για να μπούνε ?
Τα καπνογόνα στην θύρα7 τα ανάβετε εσείς, είστε εντός έδρας τι σχέση έχει αυτό ?? εχθες οι βάζελοι πέταγαν τα καπνογόνα στην κερκίδα των αριανών, κινδύνευαν ναι η όχι οι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και τα μωρά που ήταν στην κερκίδα των αριανών.
Και δεν με πονάει καμία εκδρομή τις εκδρομές που έχει κάνει ο λαος του ΠΑΟΚ ούτε στον ύπνο τους.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Ο Αρειανός οπαδός εδώ και λίγες εβδομάδες ονειρεύεται. Μπορεί να είναι μια απαγορευμένη λέξη για τον μέσο Έλληνα που ΄χει βάλει φραγή ακόμη και στα όνειρα του, αλλά ο Αρειανός νιώθει ότι πλησιάζει η στιγμή που θ’ αλλάξει η ζωή του, που ο ΑΡΗΣ θ’ αλλάξει τη ζωή του. Ένας αθλητικός σύλλογος που καλείται να προσφέρει κοινωνικό έργο.

«Να ‘μαι κι εγώ εκεί».

«Να μη νιώσω ότι γράφτηκε ιστορία και δεν ήμουν κομμάτι της».

Ένας γίγαντας σε χειμερία νάρκη που επανακτά τις αληθινές του διαστάσεις και αιφνιδιάζει όλους όσοι είχαν μείνει με την εικόνα των πέτρινων χρόνων. Δεν το πιστεύουν ότι θα συμβεί. Δεν το διανοούνται διότι ξεπερνά τα μέτρα τους, διότι δεν νιώθουν πως αν, αντίστοιχα, ήταν στη θέση μας, θα τολμούσαν να το επιχειρήσουν. Δεν το ΄χουν. Δεν είναι οπαδοί. Δεν είναι ΑΡΗΣ.

Αυτό που θα συμβεί μόλις σηκώσουμε την κούπα στον αέρα της Αθήνας δεν περιγράφεται. Δεν «ζυγίζεται». Είναι πληρότητα ψυχής. Ο ΑΡΗΣ δε θα ΄ναι πια ποτέ ο ίδιος. Θα ΄ναι ένας οδοστρωτήρας. Αυτό τρέμουν. Τη δύναμη που θ’ αποκτήσουμε και που θα ΄χει ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στον οπαδικό χάρτη της χώρας.

Νιώθουμε βασιλιάδες χωρίς στέμμα. Αυτό μας λείπει. Η επιβράβευση και η καταξίωση μέσα από έναν τίτλο. Μετράμε πια ώρες. Η κάθοδος της χιλιετίας. Η δύναμη της εικόνας που θα μεταδοθεί με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας θα αποστομώσει τους πάντες.
"

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...... :jerking: :2funny: :jerking: :2funny: :jerking: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom