Επισκέπτης
Η ΞΕΦΤΥΛΑ του αιώνα....απέκλεισαν την Καβάλα και ανέβηκαν πάνω στο λεωφορείο
Σε αντίθεση με σας που κρατήσατε ήπιους τόνους επιστρέφοντας από τα Γιάννενα..
Α και που'σαι..
Σάλτα και γαμήσου τελειωμένη..
Η ΞΕΦΤΥΛΑ του αιώνα....απέκλεισαν την Καβάλα και ανέβηκαν πάνω στο λεωφορείο
Tεράστιος ο λαός του Άρη.Καμία σχέση με τις τελειωμένες βουλγάρες που βρίζουν συνεχώς την Αθήνα.Εχουν επίπεδο και αθλητική παιδεία!Σαν αεκτζής μετά την σκεπαστή έχω τους βάζελους και τα αρειανά στο βικελίδης..
Δεν βλέπουμε συχνά κάποιους που πανηγυρίζουν για να χάσουν
Μπράβο σας που καταφέρατε να ενεργοποιήσετε ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο η αριανούς που δεν έχουν πάει ποτε καν στο Χαριλάου για να έρθουν μαζί σας στον τελικό. Γυναίκες, γκόμενες για βόλτα στην αθήνα, ξαδέρφες, θείους που έριχναν μέχρι τώρα καμιά ματιά στην tv όταν είχε ματς απο το καφενείο, ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπάει σε ποδοσφαιρικό αγώνα, παιδιά μικρά, μωρά, την μαμα τους και την γιαγιά τους.....
[size=14pt]ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.[/size]
Όποιος είδε τηλεόραση την άφιξη των φιλάθλων σας, σκηνές απο την κερκίδα, φωτογραφίες στο ιντερνετ κλπ έκοψε φάτσες και μπορεί να καταλάβει. Δεν δίνεις σε μια οπαδική εκδρομή εισιτήρια σε άτομα άσχετα με το ποδόσφαιρο που κινδυνεύουν για να έχεις να λες εσύ οτι γέμισες την κερκίδα σου.
Αυτές είναι οπαδικές εκδρομές.....
Τα διακριτικά που είναι ρε???Και ποιό έτος αφορούν αυτά τα 5-6 άτομα???Εχετε χαζέψει τα παόκια...
κριμα γιατι ειχα πιασει την καλυτερη καντινα στον λευκο πυργο κ σας περιμενα
τουλαχιστον εχουν δει τιτλουςΦαίνεται ότι είναι μπαόκια ρε.
Αθίγγανοι όλοι,για κοίτα καλύτερα..
Το ενδεχόμενο αυτή η οικογένεια να διαμένει στην Αθήνα...και απλά να βρήκαν εισιτήρια και να πήγαν στο γήπεδο...φαντάζομαι ούτε που σου πέρασε απο το μυαλό...
Αφού σου πώ ότι ΔΕΝ είμαι αρειανός...θα σε ρωτήσω 2 πράγματα:
1ον:Σε χαλάει δλδ αυτή η φωτό???Γιατί εμένα μου αρέσει!!!
2ον:Σε γήπεδο έχεις πάει ποτέ???Ή μόνο σε τοπικά???
Αντε ρε ξεκολλάτε...
οκ ότι πειςΌχι.
Απλά οπαδικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ..
ολη η ελλαδα το ειδε ρε σας καναν ντου και τρεχατε πανικοβλητοι να σηκωσετε τα πανια. καλα για το αλλο αστειο ''ημασταν περισσοτεροι'' ελπιζω να κανεις πλακα. 23000 εισητηρια για τον καθενα τελειωμενα +2000 βαζελοι απεξω να μαλωνουν με τους μπατσους για να μπουν κουτρα. για πες μου λιγο πως βγηκε το συμπερασμα οτι ησασταν παραπανω. η αληθεια ειναι πως περιμενα οτι θα επιστρεφατε κανα 5χιλιαρο τικετια και μπραβο σας που τα τελειωσατε αλλα μη το γαμας .Όχι.
Απλά οπαδικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ..
τουλαχιστον εχουν δει τιτλους
εσεις τι κανετε?
αφεντικα της καρπαζιας ειστε
με τον κουπερ θα το παιρνατε αυτο το κυπελο,με τον κωλο σας το πηρατε
κ οχι τιποτα
μας ειχατε ζαλισει κ τ αρχιδια εδω κ τοσες μερες
ειστε λιγοι
πρεπει να το παραδεχτειτε
Χριστό δεν κατάλαβες απ ότι έγραψα και άντε να σου απαντήσω.
Τι διαφορά έχει το να μένει στην αθήνα ? Τους έδωσαν εισιτήρια ναι η όχι ?
Την φωτο την γουστάρεις σκέφτηκες οτι σε αυτο το γήπεδο εχθές πέφτανε τα καπνογόνα βροχή απο τους βάζελους και τι θα μπορούσε να συμβεί σε μωρά παιδιά που φέρανε στο γήπεδο τα σκουλίκια για να το γεμίσουν ?
Εχω πάει σε όλα τα γήπεδα μεσα έξω παντού.