Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχεις δικιο
αλλα δεν ειδες τι προηγηθηκε
σβησε το ποστο που παρεθεσες
ειχε ξεχαστει ετσι και αλλιως

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή δεν σε έχω για τέτοιο άτομο και επειδή κανένας από τους συνοπαδούς σου ,που σε άλλες περιπτώσεις τους τρέχουν οι ευαισθησίες από τα παντζακια , δεν στο είπε,
στο λέω εγώ.
Σβήσε αυτό το πόστ ,είναι μεγάλη ξεφτίλα.

Αν και ειμαι της αποψης πως ο ΚΑΘΕ "ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" ειναι αξιος της μοιρας του και οποιος μπερδευεται με αντιστοιχες καταστασεις παει γυρευοντας, ωστοσο ναι μεν ακυρο το ποστ του Γαμαι, αλλα οντως δεν ξερεις τι προηγηθηκε και τι πρηξιμο μας εχει ριξει ο βαζελος?-μογγολος? οτι να ναι τυπος........ εστω κι αν ο Γαμαι παραφερθηκε.

Οσο για τις ευαισθησιες, αστο, ρωτα τη διοικηση των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ σας, για ευαισθησιες......

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ετοιμάζονται οι οπαδοί

Εκτός από τον προγραμματισμό που κάνουν εν όψει των πλέι οφ ο Εκτορ Κούπερ και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, τη δική τους προετοιμασία εν όψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει και οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη.

Τα μέλη του συνδέσμου «Super 3» έχουν ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες για να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στη θύρα 3, στο ένα από τα δυο πέταλα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Πάνω από τη συγκεκριμένη θύρα αναμένεται να τοποθετηθούν κορδέλες κίτρινου και μαύρου χρώματος, οι οποίες θα παραμείνουν εκεί και για τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με την εικόνα που παρουσιάζει η εξέδρα των φανατικών οπαδών της Μπόκα Τζιούνιορς στο «Λα Μπομπονέρα». Για το συγκεκριμένο θέμα, μάλιστα, αντιπροσωπεία του συνδέσμου έχει κάνει ήδη συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η εμπορική συμφωνία που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης με τον όμιλο Ρομπόπουλος -θα παραχωρηθούν 19 αυτοκίνητα στους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων»- δεν θα είναι και η μοναδική. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γιορτή προς τιμήν των χορηγών, θα έχει ανακοινωθεί και η συνεργασία με ακόμα μία εταιρεία η οποία ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στη φανέλα του Αρη. Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ενώ η συμφωνία θα ισχύει -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- για τους αγώνες των πλέι οφ, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ομοιδεατες υπαρχει περιπτωση να βρεθει καποιο link ωστε να δουμε τον αγωνα online?

Επισκέπτης
Τραγικό 1ο δεκαπεντάλεπτο,απαίσιο 1ο ημίχρονο κι εκεί κρίθηκαν όλα.
Αδιαφορία από τους παίκτες σ'αυτό το διάστημα αλλά ας είναι ως εκεί.
Πάμε γι'άλλα.
Μπράβο στα 50 περίπου αδέρφια που με τη φωνή τους κάποια στιγμή "σκέπασαν" ολόκληρο γήπεδο.

Τα ball boys του Αστέρα για πολλές φάπες....αυτό το κολπάκι με τις μπάλες στο τέλος παρατράβηξε!

Μπράβο και στα παιδιά απ'του "Θοδωρή" που μπήκαν στην εξέδρα των Αρκάδων με τις φανέλες του Θεού..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τραγικό 1ο δεκαπεντάλεπτο,απαίσιο 1ο ημίχρονο κι εκεί κρίθηκαν όλα.
Αδιαφορία από τους παίκτες σ'αυτό το διάστημα αλλά ας είναι ως εκεί.
Πάμε γι'άλλα.
Μπράβο στα 50 περίπου αδέρφια που με τη φωνή τους κάποια στιγμή "σκέπασαν" ολόκληρο γήπεδο.

Τα ball boys του Αστέρα για πολλές φάπες....αυτό το κολπάκι με τις μπάλες στο τέλος παρατράβηξε!

Μπράβο και στα παιδιά απ'του "Θοδωρή" που μπήκαν στην εξέδρα των Αρκάδων με τις φανέλες του Θεού..
Άντε τώρα πάρτε και διπλό στον πουστόγαυρο για να βγούμε 2οι στην κανονική διάρκεια.... 

Ήθελες και έναν πόντο διαφορά στα πλέυ οφ  :jerking: :jerking:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πήγα ρε. Εξάλλου στον κήπο του καλού που μένω τώρα δε πατάτε. Είναι επικίνδυνη ζώνη
εγω εκει τρωω τα κοκορετσια μετα απο καθε αγωνα με φανελα σαμπουτζη
δεν εχω δει κανα γιουφτο :think: :think: :think:
σιγα σιγα απομακρυνεσαι
ε...λογικο ειναι
ξες τι νταλκας ειναι
να μην μπορεις να φωναξεις γκολλλλλλλ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω εκει τρωω τα κοκορετσια μετα απο καθε αγωνα με φανελα σαμπουτζη
δεν εχω δει κανα γιουφτο :think: :think: :think:
σιγα σιγα απομακρυνεσαι
ε...λογικο ειναι
ξες τι νταλκας ειναι
να μην μπορεις να φωναξεις γκολλλλλλλ
Μάλλον στο ίδιο μαγαζί φάγαμε σήμερα κοκορετσάκι. Έπος

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αγαπούλα. Χόρτασες ποδοσφαιρική πανδαισία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom