Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μη παιρνεις και θαρρος ..τιτλο σικε πηρες για ακομη μια φορα..μονο με το κορακι τον γλιτωνεις το βιασμο μεσα στο σπιτι σου..

σικε παλι?? οοοχαχαχαχ για βρε ζιγκολακι? εχεις δικιο η αρειαναρα ηταν ομαδαρα το αξιζε..η αλλη μεγαλη ομαδαρα η παοκαρα και ο γαυρος και το χανουμι... φετος το αξιζανε ολες...   οσο για το κορακι παλι βρηκες ηδη την δικαιολογια?? εχεις καταλαβει οτι ανυπαρκτε δεν προκειται να παρεις παλι κουπα... ολοι μαζι παιδια.. ΑΡΗΗΗΗ ΑΡΗΗΗΗΗ ΕΣΥ ΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙΙΙΙΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ποια οδο ρε φλωρακο? σου ειπα bitter lemmon μεσα. σε ποση ωρα θα ερθεις?  μην ανησυχεις εξω απο το μαγαζι θα σε κανω αναπηρο
ολα θα γινουν
εγω ετσι και αλλιως εγω θα βλεπω πως θα σε γαμανε
οπως γαμησαν και τον φιλοπουλο
εισαι και κομαντο ρε τσιλιμαγκα του κωλομπαρου της λαμπρακη ..... :headbang:

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ολα θα γινουν
αντε ελα να με δεις γιατι εσυ ετσι και αλλιως οπως ειπες εισαι παλιοπουστα... περιμενω.. και τον αλλο τον φλωρο τον νατσο πες  να ερθει εγω περιμενω και κλεινω λιγο για τις ετοιμασιες...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αντε ελα να με δεις γιατι εσυ ετσι και αλλιως οπως ειπες εισαι παλιοπουστα... περιμενω.. και τον αλλο τον φλωρο τον νατσο πες  να ερθει εγω περιμενω και κλεινω λιγο για τις ετοιμασιες...
αντε τραβα ρε φτωχομπηνε να παρεις το 50αρικο
γουσταρεις να ερθεις χαριλαου;

Επισκέπτης

Άσε φλωράκο,κωλοτρίψου παραπέρα.
Δε σε παίρνει..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν αυτο το μπιτερ λεμον ειναι καφετερια χρυσες δουλειες θα κανει σημερα παντως. κριμα που ειστε μακρια να εφερνα τη καντινα μου. πεσει δε πεσει μπατσα. χαχαχααχα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παρεπιπτοτντως ο μεσι ξαναγαμησε....

Ψιτ, μαλακακο, τη γλωσσα σου θα την πλενεις με betadine για να πιασεις τον Μεσσι στο στομα σου............  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ταγαρακο, εμαθες και τον Μεσσι....... αντε τωρα, υπνο, θα φωναζει η μαμα, αυριο Κυριακη, θα κανεις τα μαθηματα σου για τη Δευτερα, αφου σημερα ησουν ολη μερα κατω και σου εριχναν σφαλιαρες τα αλλα παιδακια......

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.thunderkick.gr/wp-content/uploads/2008/05/353px-arisfc-crestsvg.png[/img[/URL]]

Καλημέρα τζουτζούκες..

Πίνω το καφεδάκι μου,φεύγω για ανελέητη κρεατοφαγία εδώ:
[img]http://media2.feed.gr/filesystem/images/20100204/engine/assets_LARGE_t_420_7677616_type11495.jpg

Και μετά ντουγρού:

tripoli.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αναμένουμε να σε ακούσουμε εκτός αν από την πολύ κρεατοφαγία το γυρίσεις στο ρέψιμο!  :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.thunderkick.gr/wp-content/uploads/2008/05/353px-arisfc-crestsvg.png[/img[/URL]]

Καλημέρα τζουτζούκες..

Πίνω το καφεδάκι μου,φεύγω για ανελέητη κρεατοφαγία εδώ:
[img]http://media2.feed.gr/filesystem/images/20100204/engine/assets_LARGE_t_420_7677616_type11495.jpg

Και μετά ντουγρού:

tripoli.jpg

Αντε μωρη αρρωστια ...... το διπλο λεμε λεμε!!!!!!!!!!!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ολα θα γινουν
Επειδή δεν σε έχω για τέτοιο άτομο και επειδή κανένας από τους συνοπαδούς σου ,που σε άλλες περιπτώσεις τους τρέχουν οι ευαισθησίες από τα παντζακια , δεν στο είπε,
στο λέω εγώ.
Σβήσε αυτό το πόστ ,είναι μεγάλη ξεφτίλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom