Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αν θελεις στειλε με πμ την οδοαντε παλληκαρι μου come to δωθε..περιμενω
αν θελεις στειλε με πμ την οδοαντε παλληκαρι μου come to δωθε..περιμενω
Μη παιρνεις και θαρρος ..τιτλο σικε πηρες για ακομη μια φορα..μονο με το κορακι τον γλιτωνεις το βιασμο μεσα στο σπιτι σου..
ποια οδο ρε φλωρακο? σου ειπα bitter lemmon μεσα. σε ποση ωρα θα ερθεις? μην ανησυχεις εξω απο το μαγαζι θα σε κανω αναπηροαν θελεις στειλε με πμ την οδο
ποια οδο ρε φλωρακο? σου ειπα bitter lemmon μεσα. σε ποση ωρα θα ερθεις? μην ανησυχεις εξω απο το μαγαζι θα σε κανω αναπηρο
αντε παλληκαρι μου να δω τι μπομπολια κουβαλαςΤς τς τς...
Ψαρώσαμε τώρα....
αντε παλληκαρι μου να δω τι μπομπολια κουβαλας
ολα θα γινουνποια οδο ρε φλωρακο? σου ειπα bitter lemmon μεσα. σε ποση ωρα θα ερθεις? μην ανησυχεις εξω απο το μαγαζι θα σε κανω αναπηρο
αντε ελα να με δεις γιατι εσυ ετσι και αλλιως οπως ειπες εισαι παλιοπουστα... περιμενω.. και τον αλλο τον φλωρο τον νατσο πες να ερθει εγω περιμενω και κλεινω λιγο για τις ετοιμασιες...ολα θα γινουν
εγω ετσι και αλλιως εγω θα βλεπω πως θα σε γαμανε
οπως γαμησαν και τον φιλοπουλο
εισαι και κομαντο ρε τσιλιμαγκα του κωλομπαρου της λαμπρακη .....
αντε τραβα ρε φτωχομπηνε να παρεις το 50αρικοαντε ελα να με δεις γιατι εσυ ετσι και αλλιως οπως ειπες εισαι παλιοπουστα... περιμενω.. και τον αλλο τον φλωρο τον νατσο πες να ερθει εγω περιμενω και κλεινω λιγο για τις ετοιμασιες...
αντε ελα να με δεις γιατι εσυ ετσι και αλλιως οπως ειπες εισαι παλιοπουστα... περιμενω.. και τον αλλο τον φλωρο τον νατσο πες να ερθει εγω περιμενω και κλεινω λιγο για τις ετοιμασιες...
παρεπιπτοτντως ο μεσι ξαναγαμησε....
Αναμένουμε να σε ακούσουμε εκτός αν από την πολύ κρεατοφαγία το γυρίσεις στο ρέψιμο!
http://[URL unfurl="true"]www.thunderkick.gr/wp-content/uploads/2008/05/353px-arisfc-crestsvg.png[/img[/URL]]
Καλημέρα τζουτζούκες..
Πίνω το καφεδάκι μου,φεύγω για ανελέητη κρεατοφαγία εδώ:
[img]http://media2.feed.gr/filesystem/images/20100204/engine/assets_LARGE_t_420_7677616_type11495.jpg
Και μετά ντουγρού:
Επειδή δεν σε έχω για τέτοιο άτομο και επειδή κανένας από τους συνοπαδούς σου ,που σε άλλες περιπτώσεις τους τρέχουν οι ευαισθησίες από τα παντζακια , δεν στο είπε,ολα θα γινουν
εγω ετσι και αλλιως εγω θα βλεπω πως θα σε γαμανε
οπως γαμησαν και τον φιλοπουλο
εισαι και κομαντο ρε τσιλιμαγκα του κωλομπαρου της λαμπρακη .....