Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απο βυντρα αυτογραφο οχι..αλλα απο τζιμπριλ και ζιλμπερτο σιγουρα θα θελατε κανενα... :P :P    επισης μη κοιτατε τι λεει το τρωκτικο..δεν μας γλιτωνετε... με μας παιξετε..χεχεχε :P :P καλη τυχη

Επισκέπτης
Ετσι έτσι,κέρβερος...
Και όποιος γενίτσαρος πλησιάσει,κόψιμο το κεφάλι....

Kάποια στιγμή που πήγα να τις πάρω απ'την πεθερά μου (πριν 2 χρόνια),γυρίζει η μεγάλη στο αυτοκίνητο και μου λέει θα γίνω ολυμπιακός γιατί κερδίζει συνέχεια.
:new_shocked: :new_shocked:
Αφού της εξηγώ βέβαια ότι ο ολυμπιακός κερδίζει γιατί κλέβει ;) και την επανέφερα στον ίσιο δρόμο,ηπεθερά που τους έχει και φοβερή αδυναμία έκανε να τις δει κάπου 3 μήνες..
Από τότε κόπηκαν οι μαλακίες μαχαίρι :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άντε κορίτσια καλό ΣΚ να έχετε.

Νάτσο πάρε τηλέφωνο για να νοιώσω την καυτή ατμόσφαιρα της αρκαδίας

αχαχαχαχαχαχαααααα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Άντε κορίτσια καλό ΣΚ να έχετε.

Νάτσο πάρε τηλέφωνο για να νοιώσω την καυτή ατμόσφαιρα της αρκαδίας

αχαχαχαχαχαχαααααα
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλό Σ/Κ καυλιάρη...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Kάποια στιγμή που πήγα να τις πάρω απ'την πεθερά μου (πριν 2 χρόνια),γυρίζει η μεγάλη στο αυτοκίνητο και μου λέει θα γίνω ολυμπιακός γιατί κερδίζει συνέχεια.
:new_shocked: :new_shocked:
Αφού της εξηγώ βέβαια ότι ο ολυμπιακός κερδίζει γιατί κλέβει ;) και την επανέφερα στον ίσιο δρόμο,ηπεθερά που τους έχει και φοβερή αδυναμία έκανε να τις δει κάπου 3 μήνες..
Από τότε κόπηκαν οι μαλακίες μαχαίρι :grin:
Ρε εμένα μ'έχει περικυκλώσει το ΠΟΚ λέμε...
Τη μικρή δεν χρειάστηκα να την εκπαιδεύσω ιδιαίτερα,μου'χει τέτοια αδυναμία που ότι και να τις πούνε δεν μασάει μια...
Κάποια στιγμή που άρχιζαν να την πιέζουν ασφυκτικά απ'όλες τις μπάντες,έμαθε από ένα ωραίο συνθηματάκι και για τους 3 και κάθε φορά ανάλογα με το ποιος την τζίναγε του απαντούσε με το ανάλογο σύνθημα...
Με πλησίασαν και μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να τις μαθαίνω τέτοια συνθήματα...
Φύσικα όταν τους εξήγησα ότι αν δεν σταματήσουν άμεσα να τη ζαλίζουνε με γαυρο,βαζελο και χανούμα τα επόμενα θα είχαν μέσα και γαμωμάνες τουμπεκιάστηκαν όλοι...

Τον junior όσοι τόλμησαν να τον πλησιάσουν άρπαξαν κατακέφαλα!!!!

Επισκέπτης
Ρε εμένα μ'έχει περικυκλώσει το ΠΟΚ λέμε...
Τη μικρή δεν χρειάστηκα να την εκπαιδεύσω ιδιαίτερα,μου'χει τέτοια αδυναμία που ότι και να τις πούνε δεν μασάει μια...
Κάποια στιγμή που άρχιζαν να την πιέζουν ασφυκτικά απ'όλες τις μπάντες,έμαθε από ένα ωραίο συνθηματάκι και για τους 3 και κάθε φορά ανάλογα με το ποιος την τζίναγε του απαντούσε με το ανάλογο σύνθημα...
Με πλησίασαν και μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να τις μαθαίνω τέτοια συνθήματα...
Φύσικα όταν τους εξήγησα ότι αν δεν σταματήσουν άμεσα να τη ζαλίζουνε με γαυρο,βαζελο και χανούμα τα επόμενα θα είχαν μέσα και γαμωμάνες τουμπεκιάστηκαν όλοι...

Τον junior όσοι τόλμησαν να τον πλησιάσουν άρπαξαν κατακέφαλα!!!!

Kι εγώ ησύχασα τώρα.
Όποιος τολμήσει να τους πει κάτι αρχίζουν να τραγουδούν

οεο οεο
το χόρτο ειν' ωραίο..

Και να τα ηρεμιστικά η γυναίκα :2funny: :2funny:

Στο νηπιαγωγείο της μικρής τα βάζουν να ππουν ένα τραγουδάκι.
Όταν έρχεται η σειρά της,σηκώνεται και λέει το Θεέ μου για σένα τον τρελογιατρό..

Πανικός...

Υ.Γ. Νηπιαγωγός η γυναίκα μου

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Kι εγώ ησύχασα τώρα.
Όποιος τολμήσει να τους πει κάτι αρχίζουν να τραγουδούν

οεο οεο
το χόρτο ειν' ωραίο..

Και να τα ηρεμιστικά η γυναίκα :2funny: :2funny:

Στο νηπιαγωγείο της μικρής τα βάζουν να ππουν ένα τραγουδάκι.
Όταν έρχεται η σειρά της,σηκώνεται και λέει το Θεέ μου για σένα τον τρελογιατρό..

Πανικός...

Υ.Γ. Νηπιαγωγός η γυναίκα μου

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εδώ να δεις κάτι βράδυα με τη μικρή να βάζουμε συνθήματα στο pc,να τα τραγουδάμε μαζί και να χοροπηδάμε και από πίσω ο μικρός με το κασκολ στο χέρι να μας κυνηγάει και να φωνάζει οεεεε οε οε...

Η δική μου η γυναίκα το'χει πάρει απόφαση πλέον και έχει συμβιβαστεί...
Ανίατη περίπτωση λέμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μονο 20.000 ευρω το προστιμο
πουσταρες ασπρομαυες και σιχαμενε δημοσιοκαφρε μινω
σε γαμαμε....
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και νέα χορηγία

Η πρώτη συμφωνία για χορηγία εν όψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώθηκε χθες, όπως είχε γράψει το «Goal». Οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων Ρομπόπουλος, η οποία θα προμηθεύσει με αυτοκίνητα τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων».

Η προσοχή των ανθρώπων του Αρη, βέβαια, είναι στραμμένη στην προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ, παράλληλα όμως κάνουν επαφές και για εμπορικές συμφωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα η συνεργασία με μεγάλη εταιρεία ένδυσης αθλητικών ειδών. Το πιθανότερο είναι, μάλιστα, η συγκεκριμένη συμφωνία να έχει διάρκεια δύο ετών.

Επειτα από σχετική υπόδειξη του Εκτορ Κούπερ έχει αρχίσει ήδη ο προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι επαφές με ομάδες για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- θα γίνει τουλάχιστον ένα φιλικό, ανάλογο με αυτό που έγινε το καλοκαίρι με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στη χθεσινή απολογία της ΠΑΕ Αρης για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρατέθηκαν και φωτογραφίες από δύο νωπά κοτόπουλα που είχαν πετάξει κάποιοι στον αγωνιστικό χώρο. «Κάποιοι οπαδοί είχαν προμηθευτεί τα κοτόπουλα για να τα πάνε σπίτι και αποφάσισαν να περάσουν από το γήπεδο για να δουν το παιχνίδι» ακούστηκε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, στην υπερασπιστική γραμμή, με τους δικαστές να χαμογελούν. Εκτός από τις κότες, φαίνεται ότι κάποιοι έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια
τα καλυτερα ερχονται...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]μονο 20.000 ευρω [/glow]το προστιμο
πουσταρες ασπρομαυες και σιχαμενε δημοσιοκαφρε μινω
σε γαμαμε....
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν ειναι ΜΟΝΟ γαμαι, η αποφαση και το ποσο ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ, για ενα παιχνιδι οπου ουτε ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ υπηρχαν, ουτε ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........

Επισης εκτος απο αυτα που αναφερεις για τις συμπαθεις μογγολες, μην ξεχνας το κοσμητικο...... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ........ καθωτι ρουφιανοι ηταν, ειναι και παντα θα ειναι!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
"....και στο κομβικό παιχνίδι, που για μένα ήταν θα έλεγα ένα κακό παιχνίδι για [size=18pt]όλη[/size] την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο Χαριλάου με τον Άρη. Και αναφέρομαι σε όλους τους τομείς» δήλωσε ο Χαλκιάς...

Ελεος πια!!! αυτα τα εκανα πειστ απο το μετροσπορ....
Ακομα εκεινο τους φταιει!!!!
Για ΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗ την ιστορια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ποδοσφαιρου!!!! Λες και παιξαν την μπαλα του αιωνα και τους το "κλεψαν" το ματς...
Ελεος!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
διαβαζω στο αλλο θρεντ, οτι οποιον γουσταρουν να αγορασουν ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ...!!!!
με τι λεφτα ρε παιδια????...αυτοι χρωστανε της Μιχαλους!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
οταν κυκλοφορησει το βιβλιο "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ",
εξωφυλλο θα εχει τον Σπαθα να μαδαει εναν δικεφαλο δλδ?

Μα ελεος!!!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
διαβαζω στο αλλο θρεντ, οτι οποιον γουσταρουν να αγορασουν ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ...!!!!
με τι λεφτα ρε παιδια????...αυτοι χρωστανε της Μιχαλους!!!
δηλαδη  σε ποιον;;;αμα την ξερεις αυτην την μιχαλου φερτην να πας πει ποσα της χρωσταμε ρε απλα εσυ...

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια τζαμπα μαλωνετε αλλαξτε ομαδα....  παναθα ρε απλο ειναι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom