αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα...... αλλά και για να καταφέρουμε επιτέλους να πάρουμε αυτόγραφο από τον Βύντρα..
α στα διάλα μαλάκα πάει ο καφές
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα...... αλλά και για να καταφέρουμε επιτέλους να πάρουμε αυτόγραφο από τον Βύντρα..
ισχυει κατι τετοιο;
παπαριέςισχυει κατι τετοιο;
Καλημέρα,άσχετα με το τι είναι το τροκτικο...Όχι..
Το Σεπτέμβρη που δηλώθηκε ήταν εντός του ορίου..
Υ.Γ. Μη διαβάζετε τροκτικό..
μπορει να κρυβει χρονια σωστος ο Bull παντωςΚαλημέρα,άσχετα με το τι είναι το τροκτικο...
Αν διαβάσεις στο βαζελοθρέντ έχω ποστάρει αποσπάσματα του ΚΑΠ όπως επίσης και λινκ του ΚΑΠ που λένε άλλα πράγματα...
Κάποιοι επικαλούνται την προκύρηξη του Κυπέλλου,εγώ προκύρηξη κυπέλλου δεν βρίσκω πουθενά ούτε στο σάϊτ της ΕΠΟ ούτε στις σκουπρολίγκ...
Αν την έχει βρεί κάποιος(αν υπάρχει) ας την ποστάρει...
Εμένα μ'ενοχλεί το κρυφτούλι και η δουλικότητα του ΧΟΝΤΡΟΥ όχι το γεγονός ότι δεν γίνεται ένσταση...
Ας βγει και ας το πει στα ίσια ότι δεν κάνουμε ένσταση γιατί δεν συνάδει με την ιστορία και την ηθική του ΠΑΣ και δεν θα του πει κανείς κουβέντα...
Υ.Γ. Πως γίνεται ρε Νάτσο κάποιος που είναι γεννηθείς το 88 να είναι ΚΑΤΩ από 21 το 2009 μπορείς να μου το εξηγήσεις???
Ξάδερφος του Οφορικουε λες να είναι????μπορει να κρυβει χρονια σωστος ο Bull παντως
πως το βλέπεις το πράγμα, θα σωθείτε?Ξάδερφος του Οφορικουε λες να είναι????
Εγώ είχα πεί εδώ και καιρό ότι είμαστε ήδη στη Β'...πως το βλέπεις το πράγμα, θα σωθείτε?
Υ.Γ. Πως γίνεται ρε Νάτσο κάποιος που είναι γεννηθείς το 88 να είναι ΚΑΤΩ από 21 το 2009 μπορείς να μου το εξηγήσεις???
Θα έχουμε και κόλυβα στις 18...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το κακό όμως είναι ότι πεθαίνει
Καλά ας κάνουν κανα τρελό η Ξάνθη και ο Κομπότης και θα σου πω εγώ τι θα πάρει ο ΧΟΝΤΡΟΣ την τελευταία αγωνιστική...Έχεις δίκιο σ'αυτό.
Τώρα το γιατί δεν το κάνει ο χοντρός τπτ. είναι και τελευταία αγωνιστική ;)
Εγώ είχα πεί εδώ και καιρό ότι είμαστε ήδη στη Β'...
Αλλοι με βάζουν στην τσίτα...
Δε νομίζω ότι μπορούν να κάνουν 2 νίκες στα επόμενα 2 ματς...
Το κλίμα στην ομάδα παραμένει για τον πούτσο(μόνο για λίγο κράτησε η ανακωχή στα αποδυτήρια με την έλευση το αναστό)...
Αυτοί οι παίκτες εμένα δεν με πείθουν ότι μπορούν,κάποιοι δεν με πείθουν καν οτι το θέλουν και αυτό είναι ακόμα χειρότερο...
Αν έχουν τα ΠΕΛΕ ας με διαψεύσουν...
Οτι και να γίνει πάντως,το καλοκαίρι θέλει μεγάλη σκούπα,όχι μόνο στο ροστερ σε ολα τα επίπεδα...
Θα έχουμε και κόλυβα στις 18...Καλά ας κάνουν κανα τρελό η Ξάνθη και ο Κομπότης και θα σου πω εγώ τι θα πάρει ο ΧΟΝΤΡΟΣ την τελευταία αγωνιστική...
Θα πέσουν τρελές μάπες στις 18 του μήνα... >
Κριμα...παντως
Πολυ λυπαμαι με αυτα που τραβανε οι ομαδες της επαρχιας γενικοτερα
Παρεπιμπτοντως,βαζε στην ακρη κανα τσιπρ....19 ή 20 του Απριλ θα ειμαι απαν για 14-15
μερονυχτα...Κανε κουρα λεμε,η νυχτα θα ειναι δικη μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Το πρωι στην δουλεια,το μεσημερι φαι,το απογευμα ταβλι στην [size=15pt]παραλια[/size] ενδιαμεσα καμμια τυροπιτα
απο την θεια με το μουστακι απεναντι απο το ρολοι...και ολα θα πανε ρολοι λεμεεεεεεε
τι κακός πούστηςαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Να ψαρέψετε και κανα σαργό με πεταχτάρι
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Να ψαρέψετε και κανα σαργό με πεταχτάρι
19-25 ξέχασε με,θα είμαι εκτός...Κριμα...παντως
Πολυ λυπαμαι με αυτα που τραβανε οι ομαδες της επαρχιας γενικοτερα
Παρεπιμπτοντως,βαζε στην ακρη κανα τσιπρ....19 ή 20 του Απριλ θα ειμαι απαν για 14-15
μερονυχτα...Κανε κουρα λεμε,η νυχτα θα ειναι δικη μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Το πρωι στην δουλεια,το μεσημερι φαι,το απογευμα ταβλι στην παραλια ενδιαμεσα καμμια τυροπιτα
απο την θεια με το μουστακι απεναντι απο το ρολοι...και ολα θα πανε ρολοι λεμεεεεεεε
εισαι της ποιοτητας μπουλακο ε;;;σκάκι αν γουστάρεις...
Επίσης δεν ψαρεύω,ακόμα μου σ'κώνετι....
Γιατί ρε εμείς οι τσομπάνηδες δεν δικαιούμαστε να παίζουμε σκάκι???εισαι της ποιοτητας μπουλακο ε;;;
Επίσης δεν ψαρεύω,ακόμα μου σ'κώνετι....