Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
...... αλλά και για να καταφέρουμε επιτέλους να πάρουμε αυτόγραφο από τον Βύντρα..
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα

α στα διάλα μαλάκα πάει ο καφές

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Όχι..
Το Σεπτέμβρη που δηλώθηκε ήταν εντός του ορίου..

Υ.Γ. Μη διαβάζετε τροκτικό..
Καλημέρα,άσχετα με το τι είναι το τροκτικο...

Αν διαβάσεις στο βαζελοθρέντ έχω ποστάρει αποσπάσματα του ΚΑΠ όπως επίσης και λινκ του ΚΑΠ που λένε άλλα πράγματα...

Κάποιοι επικαλούνται την προκύρηξη του Κυπέλλου,εγώ προκύρηξη κυπέλλου δεν βρίσκω πουθενά ούτε στο σάϊτ της ΕΠΟ ούτε στις σκουπρολίγκ...

Αν την έχει βρεί κάποιος(αν υπάρχει) ας την ποστάρει...

Εμένα μ'ενοχλεί το κρυφτούλι και η δουλικότητα του ΧΟΝΤΡΟΥ όχι το γεγονός ότι δεν γίνεται ένσταση...
Ας βγει και ας το πει στα ίσια ότι δεν κάνουμε ένσταση γιατί δεν συνάδει με την ιστορία και την ηθική του ΠΑΣ και δεν θα του πει κανείς κουβέντα...

Υ.Γ. Πως γίνεται ρε Νάτσο κάποιος που είναι γεννηθείς το 88 να είναι ΚΑΤΩ από 21 το 2009 μπορείς να μου το εξηγήσεις???

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα,άσχετα με το τι είναι το τροκτικο...

Αν διαβάσεις στο βαζελοθρέντ έχω ποστάρει αποσπάσματα του ΚΑΠ όπως επίσης και λινκ του ΚΑΠ που λένε άλλα πράγματα...

Κάποιοι επικαλούνται την προκύρηξη του Κυπέλλου,εγώ προκύρηξη κυπέλλου δεν βρίσκω πουθενά ούτε στο σάϊτ της ΕΠΟ ούτε στις σκουπρολίγκ...

Αν την έχει βρεί κάποιος(αν υπάρχει) ας την ποστάρει...

Εμένα μ'ενοχλεί το κρυφτούλι και η δουλικότητα του ΧΟΝΤΡΟΥ όχι το γεγονός ότι δεν γίνεται ένσταση...
Ας βγει και ας το πει στα ίσια ότι δεν κάνουμε ένσταση γιατί δεν συνάδει με την ιστορία και την ηθική του ΠΑΣ και δεν θα του πει κανείς κουβέντα...

Υ.Γ. Πως γίνεται ρε Νάτσο κάποιος που είναι γεννηθείς το 88 να είναι ΚΑΤΩ από 21 το 2009 μπορείς να μου το εξηγήσεις???
μπορει να κρυβει χρονια  :2funny: σωστος ο Bull παντως

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
πως το βλέπεις το πράγμα, θα σωθείτε?
Εγώ είχα πεί εδώ και καιρό ότι είμαστε ήδη στη Β'...
Αλλοι με βάζουν στην τσίτα...
Δε νομίζω ότι μπορούν να κάνουν 2 νίκες στα επόμενα 2 ματς...
Το κλίμα στην ομάδα παραμένει για τον πούτσο(μόνο για λίγο κράτησε η ανακωχή στα αποδυτήρια με την έλευση το αναστό)...
Αυτοί οι παίκτες εμένα δεν με πείθουν ότι μπορούν,κάποιοι δεν με πείθουν καν οτι το θέλουν και αυτό είναι ακόμα χειρότερο...
Αν έχουν τα ΠΕΛΕ ας με διαψεύσουν...
Οτι και να γίνει πάντως,το καλοκαίρι θέλει μεγάλη σκούπα,όχι μόνο στο ροστερ σε ολα τα επίπεδα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το κακό όμως είναι ότι πεθαίνει  :2funny:

Επισκέπτης

Έχεις δίκιο σ'αυτό.
Τώρα το γιατί δεν το κάνει ο χοντρός τπτ. είναι και τελευταία αγωνιστική ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το κακό όμως είναι ότι πεθαίνει  :2funny:
Θα έχουμε και κόλυβα στις 18...
Έχεις δίκιο σ'αυτό.
Τώρα το γιατί δεν το κάνει ο χοντρός τπτ. είναι και τελευταία αγωνιστική ;)
Καλά ας κάνουν κανα τρελό η Ξάνθη και ο Κομπότης και θα σου πω εγώ τι θα πάρει ο ΧΟΝΤΡΟΣ την τελευταία αγωνιστική...

Θα πέσουν τρελές μάπες στις 18 του μήνα... >:(

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ είχα πεί εδώ και καιρό ότι είμαστε ήδη στη Β'...
Αλλοι με βάζουν στην τσίτα...
Δε νομίζω ότι μπορούν να κάνουν 2 νίκες στα επόμενα 2 ματς...
Το κλίμα στην ομάδα παραμένει για τον πούτσο(μόνο για λίγο κράτησε η ανακωχή στα αποδυτήρια με την έλευση το αναστό)...
Αυτοί οι παίκτες εμένα δεν με πείθουν ότι μπορούν,κάποιοι δεν με πείθουν καν οτι το θέλουν και αυτό είναι ακόμα χειρότερο...
Αν έχουν τα ΠΕΛΕ ας με διαψεύσουν...
Οτι και να γίνει πάντως,το καλοκαίρι θέλει μεγάλη σκούπα,όχι μόνο στο ροστερ σε ολα τα επίπεδα...

Κριμα...παντως
 Πολυ λυπαμαι με αυτα που τραβανε οι ομαδες της επαρχιας γενικοτερα

Παρεπιμπτοντως,βαζε στην ακρη κανα τσιπρ....19 ή 20 του Απριλ θα ειμαι απαν για 14-15
 μερονυχτα...Κανε κουρα λεμε,η νυχτα θα ειναι δικη μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Το πρωι στην δουλεια,το μεσημερι φαι,το απογευμα ταβλι στην παραλια ενδιαμεσα καμμια τυροπιτα
 απο την θεια με το μουστακι απεναντι απο το ρολοι...και ολα θα πανε ρολοι λεμεεεεεεε

Επισκέπτης
Θα έχουμε και κόλυβα στις 18...Καλά ας κάνουν κανα τρελό η Ξάνθη και ο Κομπότης και θα σου πω εγώ τι θα πάρει ο ΧΟΝΤΡΟΣ την τελευταία αγωνιστική...

Θα πέσουν τρελές μάπες στις 18 του μήνα... >:(

Το καυτατζόγριο ήταν όλη η ιστορία.
Τώρα ζόρισαν τα πράγματα..

Επισκέπτης
 Κριμα...παντως

Παρεπιμπτοντως,βαζε στην ακρη κανα τσιπρ....19 ή 20 του Απριλ θα ειμαι απαν για 14-15
 μερονυχτα...Κανε κουρα λεμε,η νυχτα θα ειναι δικη μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Το πρωι στην δουλεια,το μεσημερι φαι,το απογευμα ταβλι στην [size=15pt]παραλια[/size] ενδιαμεσα καμμια τυροπιτα
 απο την θεια με το μουστακι απεναντι απο το ρολοι...και ολα θα πανε ρολοι λεμεεεεεεε

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Να ψαρέψετε και κανα σαργό με πεταχτάρι :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Να ψαρέψετε και κανα σαργό με πεταχτάρι :grin:

το λιγοτερο,νεροκοτα
το περισσοτερο κανα κωπηλατη
θα παιρνει και φρενα απο το μοτερ

ααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
 Κριμα...παντως

Το πρωι στην δουλεια,το μεσημερι φαι,το απογευμα ταβλι στην παραλια ενδιαμεσα καμμια τυροπιτα
19-25 ξέχασε με,θα είμαι εκτός...
Από 26 θα είμαι όλος δικός σου...

Υ.Γ. Τάβλι δεν παίζω,σκάκι αν γουστάρεις... :sunglasses:
Επίσης δεν ψαρεύω,ακόμα μου σ'κώνετι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom