Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
πουρατε βαλε και τα τανκς εξω απο την καβαλιτσα
εμεις θα ερθουμε
ΤΕΛΟΣ

ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα

• 3709.jpg
    3709.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αγέρωχος Κούπερ

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ έδειξε ακόμα μια φορά, μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, πόσο μεγάλος προπονητής είναι και τι προσωπικότητα διαθέτει.

Ευτυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τον Αρη, ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει επηρεαστεί από την ελληνική νοοτροπία το διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Το να παραδεχθεί ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ότι η ομάδα του στάθηκε και τυχερή -έστω και αν στα αυτιά κάποιων ηχούν παράξενα- για τον ίδιο ήταν κάτι το αυτονόητο.

Δεν προσπάθησε, ακόμα, να βρει δικαιολογίες, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε με έξι νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Το θετικό για τον Αρη είναι ότι, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη τον κρατάει σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Με νίκη, μάλιστα, στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, σχεδόν εξασφαλίζει την παρουσία του στην τελική φάση του πρωταθλήματος.Το παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, βέβαια, για τον Αρη είναι ο δεύτερος ημιτελικός με την Καβάλα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ανθή Καραγιάννη».

Εχοντας σημαντικό προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Εκτορ Κούπερ θα έχει εξασφαλίσει με ενδεχόμενη πρόκρισή της στον τελικό τη συμμετοχή της ·εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γεγονός που θα δώσει στον Αρη την ευκαιρία και να διεκδικήσει το τρόπαιο, αλλά και να αγωνιστεί απελευθερωμένος από το άγχος στα πλέι οφ.

Επισκέπτης
Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Καβάλα!
Σοβαρός είναι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα της Καβάλας, ύστερα από όσα έγραψε ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος του ματς Καβάλα-Λάρισα, όπου αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από τον γενικό αρχηγό των «αργοναυτών», Κώστα Τσαλίκη!

Όπως αναφέρουν οι διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα, σε περιπτώσεις επιθέσεων παραγόντων σε διαιτητές, η ποινή που επιβάλλεται στην ομάδα είναι αφαίρεση τριών βαθμών καθώς και πολύ βαρύ πρόστιμο.

Πάντως από την πλευρά της Καβάλας, υποστηρίζεται πως το περιστατικό συνέβη μόνο στη... φαντασία του Μεσσήνιου διαιτητή και μένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι.

χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρά!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Για να μας λενε μετα οτι παιζουμε παραγκα?
Καλυτερα να μη τους κοψουν τιποτα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα κορίτσιαααααααααααααααα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Καβάλα!
Σοβαρός είναι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα της Καβάλας, ύστερα από όσα έγραψε ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος του ματς Καβάλα-Λάρισα, όπου αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από τον γενικό αρχηγό των «αργοναυτών», Κώστα Τσαλίκη!

Όπως αναφέρουν οι διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα, σε περιπτώσεις επιθέσεων παραγόντων σε διαιτητές, η ποινή που επιβάλλεται στην ομάδα είναι αφαίρεση τριών βαθμών καθώς και πολύ βαρύ πρόστιμο.

Πάντως από την πλευρά της Καβάλας, υποστηρίζεται πως το περιστατικό συνέβη μόνο στη... φαντασία του Μεσσήνιου διαιτητή και μένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι.

χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρά!!
γίνεται να τους δώσουν στον γαύρο;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καλημέρα αγαπητοί μου συναρειανοι!
24 ώρες μας χωρίσουν από τον τελικό και από ένα ματς που αν παίξουμε καλά θα ευχαριστηθουμε ποδοσφαιρο. Το οποίο νομίζω είναι και το συμαντικοτερο.
Θέλω η ομάδα μου να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Γίνεται;
Τα σέβη μου 

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αγαπητοί μου συναρειανοι!
24 ώρες μας χωρίσουν από τον τελικό και από ένα ματς που αν παίξουμε καλά θα ευχαριστηθουμε ποδοσφαιρο. Το οποίο νομίζω είναι και το συμαντικοτερο.
Θέλω η ομάδα μου να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Γίνεται;
Τα σέβη μου 
Καλημέρα συνάρρωστε. Αφοσίωση στο στόχο και λίγη τύχη θέλουμε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
'Ετσι

Τιτανομαχία με τη νεοφώτιστη Καβάλα

και κρύος ιδρώτας μην κάτσει καμία στραβή!!!παρά το 3-1....!!!

μικρό μέγεθος μια ζωή,Εργοτέλης του Βορρά...

να πήγαινε ο ΠΑΟΚ με 3-1 στην Καβάλα,παραθέριση θα κάναμε....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
'Ετσι

εσύ δυστυχώς έπεσες πάνω στον τιτανομέγιστο ΠΑΣ

"ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ"

Petrosyn

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Πλακα πλακα, να κανει κανα θαυμα ο ΠΑΣ σημερα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
'Ετσι

παλι ντορτια ηφερα

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης
'Ετσι

00020337.gif

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
'Ετσι

και κρύος ιδρώτας μην κάτσει καμία στραβή!!!
Κοιτα μη τα φερει ετσι η ζωη, να παλευετε εσεις με την νεοφωτιστη για μια θεση στο ΟΥΕΦΑ, κι εμεις να κανουμε διακοπες στην Χαλκιδικη εχοντας εξασφαλισει την ΟΥΕΦΑ-θεση μας απο το Κυπελο κι εχοντας μεινει εκτος 5-αδας!!!!
Απλα φαντασου το!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Κοιτα μη τα φερει ετσι η ζωη, να παλευετε εσεις με την νεοφωτιστη για μια θεση στο ΟΥΕΦΑ, κι εμεις να κανουμε διακοπες στην Χαλκιδικη εχοντας εξασφαλισει την ΟΥΕΦΑ-θεση μας απο το Κυπελο κι εχοντας μεινει εκτος 5-αδας!!!!
Απλα φαντασου το!
σταματα να τα τρομαζεις τα παιδια

Επισκέπτης
Απλα φαντασου το!

Τι λες τώρα??
Άσε ρε......2 φορές γλέντι με τις κότες σε χαλάει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom