ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ω ρε μαγκα... :o
οτι να ναιΚαλα ρε, μιλας μετα απο αυτη την εβδομαδα που πραγματικα ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ???????? Που καταφερες να εισαι η μοναδικη ομαδα που διαμαρτυρεται οτι ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ σου εφταιγε που εχασες ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?????????????? Που επι 40 χρονια "φταινε οι διαιτητες και η κακια Αθηνα"?????????????????????????????
Ρε καλα σου κανουν.......
"Παρε τους γεννετησιους αδενες μας"
Maximos
έχεις πάθει εξάρτησημην κάνεις το μαύρο άσπρο
είστε οι Νο1 κλαψομούνηδες στο πρωτάθλημα,ίσως μαζί με τον Πανόπουλο και τις περίφημες ανακοινώσεις του
τί να θυμηθούμε
το "οπτικό υλικό "με τις σφαγές του άρη,που δήθεν θα στέλνατε στην ΟΥΕΦΑ(κοροιδεύατε τον κόσμο σας βέβαια)
τα....14 πέναλτυ που δεν σας δόθηκαν φέτος?(ουσιαστικά σας στέρησαν το πρωτάθλημα δηλαδή....)
τους σταθμούς σας,που μετονομάστηκαν σε ΚΛΑΨΑ ΦΜ και ΟΔΥΡΜΟΣ ΦΜ?
το ότι μέχρι και στον τελικό με τον Ολυμπιακό τα ρίξατε στην διαιτησία(και συγκεκριμένα στον επόπτη,που δεν είδε ένα πλάγιο άουτ)?
Το ότι αν παίζατε εσείς με παίκτες λιγότερο όπως οι αντιπαλοί σας σε 10 ματς,θα είχατε ζαλίσει τον κόσμο?
Πόσα χρόνια έχει αρειανός να βγει και να πει "χάσαμε παικτικά" και να μην μιλήσει καθόλου για διαιτησία?
Μα πως δεν έχει άγχος. Αφού πάει για πρωτάθλημαΜε τι να πρωτοασχοληθουμε πια?!
Με το Μπασκετ αυριο κοντρα στην Βαλενθια?
Με τον θεσμο του Κυπελου την Πεμπτη?
Ευτυχισμενος ο συντοπιτης!!! Κανενα Αγχος!!
γινεσαι κακος......χαχαχαΜα πως δεν έχει άγχος. Αφού πάει για πρωτάθλημα
Θα το πάρει ρε..Θα παίξει 5-6 παιχνίδια extra με τον Εργοτέλη!Μα πως δεν έχει άγχος. Αφού πάει για πρωτάθλημα
Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές?Θα το πάρει ρε..Θα παίξει 5-6 παιχνίδια extra με τον Εργοτέλη!
Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές?
Have no fear, petro's hereΒάλε,να βάλω κι εγώ μήπως και τρομάξουν!!!
Have no fear, petro's here
πήρες την μεγάλη απόφαση?Ένα τσιγάρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
7 μέρες άκαπνος και μου'ρθε η σκούφια γύρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πήρες την μεγάλη απόφαση?
ου γαρ έρχεται μόνοΤην πήραν άλλοι!
μετα τον βηχα που εκοψες απο τον συντοπιτη πριν 7 μερες, ειπες να κοψεις και τον δικο σου!!!!Ένα τσιγάρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
7 μέρες άκαπνος και μου'ρθε η σκούφια γύρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω