Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τελευταια του φορά

Συνημμένα

• snc.jpg
    snc.jpg
    113,3 KB · Εμφανίσεις: 19

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελα σιγα σιγα...... να ζεσταινομαστε......

[size=50pt]ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ[/size]

Καλησπερα.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα σύντροφε...
Έχουμε ήδη ξεκινήσει το ζέσταμα.

Υ.Γ. Γαμιέται ο παοκ

Απορια..... τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ αυτοκινητα που την εχουν την οπισθεν?????? Δεξια και πισω το λεβιε 'η αριστερα και εμπρος????????  :think:

Τεσπα....

Οπως και να 'χει.......

[size=40pt]ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ[/size]

Ψιτ, εσενα που κρυφοδιαβαζεις το thread λεω....

Βαλε μια ......

....την Κυριακη και..... [size=40pt]ΕΛΑ[/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παμε, εις τον ρυθμον του ".....κιτρνομαυρη μαστουρα εισαι εσυ, ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μια ζωη....." κ.λ.π.

[size=40pt]ΦΩΝΗ ΡΕ[/size]

Τίνος είναι ζαγκοράκη τα παιδιά
τίνος είναι ζαγκοράκη τα παιδιά 
μήπως είναι αυτού του γάλλου
και του πουτσου του μεγάλου
που έκανε τη τζούλια διάσημη τσατσά.

(Δις)

:dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Απορια..... τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ αυτοκινητα που την εχουν την οπισθεν?????? Δεξια και πισω το λεβιε 'η αριστερα και εμπρος????????  :think:

Τεσπα....

Οπως και να 'χει.......

[size=40pt]ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ[/size]

Ψιτ, εσενα που κρυφοδιαβαζεις το thread λεω....

Βαλε μια ......

....την Κυριακη και..... [size=40pt]ΕΛΑ[/size]

Μόνο με την όπισθεν μπορούν να έρθουν εδώ:
0.jpg

URL]]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας κανονισουν να αφησουν την Λιλη ησυχη.Πρωτον δεν μας φταιει σε κατι,δευτερον υπαρχουν πραγματικα τοσα γεγονοτα αξια να γινουν συνθημα στα χειλη μας που οι τετοιου ειδους επιθεσεις ειλικρινα γελοιοποιουν εμας και μονο εμας.Μια απλη αναδρομη στην ιστορια των 2 ομαδων ειναι αρκετη...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ας κανονισουν να αφησουν την Λιλη ησυχη.Πρωτον δεν μας φταιει σε κατι,δευτερον υπαρχουν πραγματικα τοσα γεγονοτα αξια να γινουν συνθημα στα χειλη μας που οι τετοιου ειδους επιθεσεις ειλικρινα γελοιοποιουν εμας και μονο εμας.Μια απλη αναδρομη στην ιστορια των 2 ομαδων ειναι αρκετη...

Και γω στα σοβαρα, ειμαι αντιθετος μ' αυτα, ενα "ΒΙΤΟΛΟ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ" σε απταιστα ισπανικα, αρκει........  :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οπαδος (λεμε τωρα) του μπαογκ ετοιμαζεται για την ΚΥΡΙΑΚΗ....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και γω στα σοβαρα, ειμαι αντιθετος μ' αυτα, ενα "ΒΙΤΟΛΟ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ" σε απταιστα ισπανικα, αρκει........  :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγω συμφωνω για Βιτολο και ειμαι περηφανος που τετοια ατομα απομακρυνονται απο την ομαδα μας οση αγωνιστικη αξια και να εχουν.Τον περιμενει δυσκολη βραδυα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πόσες φορές θα λέτε πριν από κάποιο γεγονός μεγάλα λόγια και μετά θα ξεφτυλιστείτε?

δεν βάζετε μυαλό τελικά...το έχετε στο αίμα σας να εκτίθεστε

τί να θυμηθούμε...τελικό με γάβρο,βιτόλο,"πάμε για πρωτάθλημα",ματς με ΠΑΟΚ....συνέχεια σφαλιάρα και ξανά σφαλιάρα

δεν πειράζει

μας δίνετε άφθονο υλικό για γέλιο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σας καληνυχτω,εχει μια κωμωδια στο Αλτερ και μου χει τραβηξει την προσοχη,εχει πολυ γελιο η Ντορα,τα λεμε αυριο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κι εγω συμφωνω για Βιτολο και ειμαι περηφανος που τετοια ατομα [glow=red,2,300]απομακρυνονται[/glow] απο την ομαδα μας οση αγωνιστικη αξια και να εχουν.Τον περιμενει δυσκολη βραδυα...

:new_shocked: :new_shocked:

Αφου ακουσα οτι τον πηραν μεσα απο τα χερια μας.... ΟΛΟΙ το ειπαν.... ολα τα εγκυρα μεσα της πολης..... και ο νικος ο μουστακιας ... και ο κωστας με του πουλιου το γαλα.... και ο σταυρος ο κεφτες.... και ο γιωργος με το μουσι..... και ο μπαμπης ο σουγιας... και... και....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Τι να κανεις, σ' αυτη τη ζωη ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει και οτι κανει το βρισκει μπροστα του.... στα @@ του βασικα αυτος, οτι κι αν γινει, το ΧΡΗΜΑ να ειναι καλα.... λες να τον πειραξε οταν τις ΕΤΡΩΓΕ σε γνωστο ξενοδοχειο απο ....συναδελφους του????(αλλης ομαδας της πολης ;))

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Σας καληνυχτω,εχει μια κωμωδια στο Αλτερ και μου χει τραβηξει την προσοχη,εχει πολυ γελιο η Ντορα,τα λεμε αυριο...
Μην βλέπεις τέτοια γκαντέμικα θεάματα γιατί δεν σε βλέπω καλά την Κυριακή! :grin:

Επισκέπτης
Και γω στα σοβαρα, ειμαι αντιθετος μ' αυτα, ενα "ΒΙΤΟΛΟ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ" σε απταιστα ισπανικα, αρκει........  :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω συμφωνω για Βιτολο και ειμαι περηφανος που τετοια ατομα απομακρυνονται απο την ομαδα μας οση αγωνιστικη αξια και να εχουν.Τον περιμενει δυσκολη βραδυα...

Θα αναλάβει ο Σταύρακας...
Θέλω μία κάμερα στραμένη στο Σταύρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ. Γαμιέται ο παοκ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πόσες φορές θα λέτε πριν από κάποιο γεγονός μεγάλα λόγια και μετά θα ξεφτυλιστείτε?

τί να θυμηθούμε...τελικό με γάβρο,βιτόλο,"πάμε για πρωτάθλημα",ματς με ΠΑΟΚ....συνέχεια σφαλιάρα και ξανά σφαλιάρα

δεν πειράζει

Ελα Τζουλια.... εχεις γυρισμα.... μην καθυστερεις τους καμεραμαν......

Επισκέπτης

δεν πειράζει

Συνεχίστε να κάνετε το παπί εσείς..

:thumbsup:Σοφή επιλογή.

Υ.Γ. Γαμιέται ο παοκ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θα αναλάβει ο Σταύρακας...
Θέλω μία κάμερα στραμένη στο Σταύρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ. Γαμιέται ο παοκ

Δε μπορω να συμφωνησω περισσοτερο +84 (ειναι τα χρονια που φιλοξενουμε καποιους στην πολη ΜΑΣ)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom