Γάμα τα. Το πρωί είχε μια ατμόσφαιρα...Ρε μαγκίτες εκεί στα βόρεια έχει ξημερώσει??
Αφού για μια στιγμή νόμιζα πως ήρθε το 2012
Γάμα τα. Το πρωί είχε μια ατμόσφαιρα...Ρε μαγκίτες εκεί στα βόρεια έχει ξημερώσει??
Γάμα τα. Το πρωί είχε μια ατμόσφαιρα...
Αφού για μια στιγμή νόμιζα πως ήρθε το 2012
Ε τράβα γαμήσου τότε και κλείσε αεροπορικά
Ναι ρε........Αρμαγεδών εντελώς!
Ακόμα και τώρα μαύρη είν'η νύχτα.
Α σταδιαλα κωλόκαιρος,ξύνουμε που ξύνουμε τα παπάρια μας,έχουμε και την καταχνιά!
Κάτσε να ψήσω το γέρο πρώτα να καθήσει τη Δευτέρα στο μαγαζί (έχουμε γίνει και λίγο μπίλιες)..Ε τράβα γαμήσου τότε και κλείσε αεροπορικά
αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ρε άσε τις δικαιολογίες και τελείωνεΚάτσε να ψήσω το γέρο πρώτα να καθήσει τη Δευτέρα στο μαγαζί (έχουμε γίνει και λίγο μπίλιες)..
και εσυ με το γερο σου δουλευεις?????????????Κάτσε να ψήσω το γέρο πρώτα να καθήσει τη Δευτέρα στο μαγαζί (έχουμε γίνει και λίγο μπίλιες)..
και εσυ με το γερο σου δουλευεις?????????????
απαλευτη κατασταση...
ναι καταλαβαινω...Όχι ρε....θα είχα αυτοκτονήσει...
Καμιά φορά τον αγγαρεύω όταν λείπω.
Τι να σου κανω,δεν ηθελες να βγεις στα φαναρια,προτιμησες τη σιγουρια...ναι καταλαβαινω...
εγω που δουλευω μαζι του θα τον αυτοκτονησω που θα παει
ναι καταλαβαινω...
εγω που δουλευω μαζι του θα τον αυτοκτονησω που θα παει
10 χρονια τον τρωω στη μαπα 2-3 μειναμε και μετα θα τον στειλω χωριο να κανει κανενα μπαχτσε να τρωμε κανενα φρεσκο ζαρζαβατικοΆσε λέμε εσένα θα σαλτάρει....δεν παλεύονται λέμε!
Εδώ ο δικός μου ψηφίζει ΝΔ και το καμαρώνει ρε τι να λέμε τώρα??
Στείλτονα στο καφενείο να σωθείς!!!
Πάλι αγγούρια ονειρεύεσαι μωρή βρώμα?10 χρονια τον τρωω στη μαπα 2-3 μειναμε και μετα θα τον στειλω χωριο να κανει κανενα μπαχτσε να τρωμε κανενα φρεσκο ζαρζαβατικο
εγω???????????Πάλι αγγούρια ονειρεύεσαι μωρή βρώμα?
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως ο κώλος μου είναι μόνο έξοδος εκ γεννετήςεγω???????????
οχι
ο κωλος μου δεν ξερω....
κριμα να μην εχω τωρα να σας στειλω ρε σκοληκια να αρχισετε να αποκτατε το κολαι...
Πάλι αγγούρια ονειρεύεσαι μωρή βρώμα?
μερακλή μου εσύΜελιτζάνες τσακώνικες....
ε αμα εισαι να εισαιΜελιτζάνες τσακώνικες....
μερακλή μου εσύ
ε αμα εισαι να εισαι
μαλακιες θα κανουμε?