Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε μεγαλε απο ποτε εσεις πατε με το σταυρο με το χερι και δεν το ξερω?
ποτε λυσατε διαφορες με κουβεντα?
η μηπως δεν την πεσατε σε γυναικες της ομαδας ποδοσφαιρου περυσι??????
κομπλεξικος και καφρος δεν ειμαι αλλα μην μου το παιζεις παναγια εσυ, ο αδυναμος και κατατρεγμενος

lele, αλλο το μπινελικι και τα σουτια που πεφτουν ενιοτε ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ, αν και σε αυτα ειμαι καθετα αντιθετος και αλλο το να πηγαινουν καποιοι τζαμπαμαγκες να πουλανε τσαμπουκαλικια σε γυναικοπαιδα και στορια, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. Τη βλεπω τη δουλεια να τους ετοιμαζουν οι σουπεραδες καμια εκπληξουλα σε κανενα παιχνιδι αντιστοιχο, οπου παλι θα ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι δε θα εχει μπουλντογκ εκει και να θυμηθουν παλι τον κεντερη που κρυβουν μεσα τους........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μπάκος μόνος του φτάνει..

Δε φαντάζεσαι πόσο φορτώγκα είναι ο τύπος..

Δεν αρκει το χρημα Nacho, χρειαζεται και ΦΑΝΕΛΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ασε που στο ελληνικο μπουρδελο χρειαζεται να εχεις...... βαφτισει πολλα παιδακια 'η να εχεις παντρεψει προσωπα-κλειδια των εκαστοτε εχοντων-κατεχοντων.....

Επισκέπτης
Δεν αρκει το χρημα Nacho, χρειαζεται και ΦΑΝΕΛΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ασε που στο ελληνικο μπουρδελο χρειαζεται να εχεις...... βαφτισει πολλα παιδακια 'η να εχεις παντρεψει προσωπα-κλειδια των εκαστοτε εχοντων-κατεχοντων.....

Μάξιμε σωστά όλα αυτά όταν μιλάμε για το αν το χρήμα φτάνει.
Εδώ όμως δε μιλάμε για χρήμα,αλλά για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χρήμα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ όμως δε μιλάμε για χρήμα,αλλά για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χρήμα!

Απο τι δραστηριοτητες αραγε???????(οχι οτι μας πεφτει λογος, ετσι απο περιεργια)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ποιος ξερει τι ρολο βαραει αυτος και τι τρελα κουβαλαει......

Προσωπικα μαγκες, αν ημουν επιχειρηματιας τετοιου μεγεθους και φυσικα αντιστοιχου μπατζετ, δε νομιζω οτι θα σκορπουσα τα λεφτα μου αντι να τα επενδυσω σε αλλες επιχειρησεις στα λαμογια του ποδοσφαιρου, εκτος αν ειχα τοσο τρελο κομπλεξ για φημη και αναγνωρισιμοτητα, που λιγο πολυ ολοι εχουν, ειναι το επομενο "ψωνιο" του ανθρωπινου ειδους μετα την οικονομικη εξασφαλιση......
'Η εκτος αν μου "περισσευαν" και δεν ηθελα να εμφανιστουν με αλλο τροπο..... ο νοων νοειτω  ;)

Επισκέπτης
Ποιος ξερει τι ρολο βαραει αυτος και τι τρελα κουβαλαει......

Προσωπικα μαγκες, αν ημουν επιχειρηματιας τετοιου μεγεθους και φυσικα αντιστοιχου μπατζετ, δε νομιζω οτι θα σκορπουσα τα λεφτα μου αντι να τα επενδυσω σε αλλες επιχειρησεις στα λαμογια του ποδοσφαιρου, εκτος αν ειχα τοσο τρελο κομπλεξ για φημη και αναγνωρισιμοτητα, που λιγο πολυ ολοι εχουν, ειναι το επομενο "ψωνιο" του ανθρωπινου ειδους μετα την οικονομικη εξασφαλιση......
'Η εκτος αν μου "περισσευαν" και δεν ηθελα να εμφανιστουν με αλλο τροπο..... ο νοων νοειτω  ;)

Έχεις γνωρίσει Αρκάδες ποτέ?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν πουλάει ο ΧΟΝΤΡΟΣ...
Εχει μεγάλα σχέδια...
ααααχαχαχαχαχαχαχα...

Κριμα παντως ρε bull, ειλικρινα κριμα, ομαδα και κυριως κοσμος με τετοια ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ειναι που αξιζουν να αγωνιζονται στη σουπερλιγδα, οσο βρωμικη κι αν ειναι..... και οχι κατι πουλια τυπου ξανθης-σουβλακιακου-μπαρτσαςκαμπου ακομα και ηρακλεως βεβαιως βεβαιως..... το λεω γιατι εμαθα και ειδα την ποιοτητα των οπαδων σας και σας γουσταρα στο Βικελιδης...... τι να πεις, αλλοι οριζουν τις τυχες των ομαδων.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
πούντο???? :2funny:
Τι?? Τον επιστρέφετε πίσω στις ακαδημίες σας στη Μίλαν? :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι...στη θειά τη Χρίσταινα για να της απλώνει τη μπουγάδα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κριμα παντως ρε bull, ειλικρινα κριμα, ομαδα και κυριως κοσμος με τετοια ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ειναι που αξιζουν να αγωνιζονται στη σουπερλιγδα, οσο βρωμικη κι αν ειναι..... και οχι κατι πουλια τυπου ξανθης-σουβλακιακου-μπαρτσαςκαμπου ακομα και ηρακλεως βεβαιως βεβαιως..... το λεω γιατι εμαθα και ειδα την ποιοτητα των οπαδων σας και σας γουσταρα στο Βικελιδης...... τι να πεις, αλλοι οριζουν τις τυχες των ομαδων.
Φέτος τελικά,μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας μάξιμε...

Κατά τ'άλλα,μαθημένα στα χίονια τα βουνά...

Υ.Γ. Κι εγώ γούσταρα τρελά τη φάση στο Βικελίδης...
Οπως και στα Γιάννενα όλη τη μέρα του αγώνα εκτός από το 5΄λεπτο με τα τα 3 μαλακισμένα ένθεν κι ένθεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom