Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 462 άτομα (0 μέλη και 462 επισκέπτες)

aokaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ζίγκα είναι το γεμάτο...εσείς πως το λέτε ?? τίγκα , όπως οι χαμουτζήδες?? Τέλος πάντων , λίγη σημασία έχεις πως το λες εσύ και πως το λέω εγώ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το Σάββατο , θα γίνει μεγάλο μάτς στη ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ με δύο πολύ καλές ομάδες την ΑΟΚΑΡΑ και τον ΑΡΗ. Εμείς οι ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ θέλουμε φυσικά τη νίκη για την ΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ και εσείς βέβαια για τον ΑΡΗ...Το ίδιο θα γίνει σε λίγες μέρες για το κύπελο. Εύχομαι ο ΑΟΚ να πάει στον τελικό , να ζήσουμε ιστορικές στιγμές και ας πάει ο ΑΡΗΣ μια άλλη χρονιά και να το πάρει κιόλας...Όχι εφέτος όμως...ΑΟΚ ΟΛΕ!! Ο ΓΑΜΑΙΚΙΑΝΟΣ μου έλεγε ότι θαρθει να κρεμάσει το βρακάκι της Θείας μου στις ΚΑΜΑΡΕΣ!! Το ΣΑΒΒΑΤΟ θαναι ΖΙΓΚΑ το γήπεδο με πάνω από 12.000 ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!! Φυσικά και ο ΑΡΗΣ έχει πολύ κόσμο , όμως και ο ΑΟΚ έχει ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ που έχει ΞΥΠΝΗΣΕΙ για τα καλά!! Προφανώς και τα σχόλια του ΓΑΜΑΙΚΑΝΟΥ τα λαμβάνει κανείς ως πλάκα και δεν ασχολείται κάποιος σοβαρά με τέτοια σχόλια...Μακάρι να ,μπορούν να γίνουν μετακινήσεις και να μπορούν ΟΛΟΙ μα βλέπουν την ΟΜΑΔΑ τους , χωρίς φυσικά άσχημα παρατράγουδα...Εμείς στη ΚΑΒΑΛΑ έχουμε ΚΟΣΜΟ που ξέρει να φιλοξενεί , αλλά και αλάνια που ξέρουν να ανταποδίδουν τις κακές φιλοξενείες...Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι και σαν άθλημα , να αγαπάς την ΟΜΑΔΑ , να φωνάζεις γιαυτήν , αλλά μέχρι εκεί...Δεν είναι σίγουρα πόλεμος ούτε και αιτία βιοπραγίας... Έτσι θέλουμε αλλά και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι και βέβαια περιμένουμε και στο παιχνίδι της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αν έρθετε εσείς το ΣΑΒΒΑΤΟ , να μπορούμε να έρθουμε κιεμείς εκεί για το κύπελο , χωρίς προβλήματα... ΓΑΜΑΙΚΑΝΕ είχες πεί ότι θα πας στον ΣΑΒΒΑ πριν το μάτς...Σε περιμένουμε εκεί για ψαράκι , όσο για τη θεία...άστην 75 ετών είναι , μάλλον δεν θα γουστάρεις...Μη φας πολύ στον ΣΑΒΒΑ, σήκωσε και το χέρι να μου δείξεις ποιός είσαι , να σε στείλω χαιρετίσματα...Να περάσεις καλά αν έρθεις , φυσικά και σου εύχομαι να φύγεις στεναχωρημένος απο το αποτέλεσμα όμως θα έχεις επισκεφτεί την όμορφη ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ!! και ας κερδίσεις τον ΜΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα...ΑΟΚ ΟΛΕ!!
καλα κανεις και υποστηριζεις την τοπικη ομαδα σου
συγχαρητηρια για την μεχρι τωρα πορεια σας
θα κοντραριστουμε μεχρι τελους για τα play-off
ομως κοιταξε αοκαρα μου
δωσετε δεν δωσετε εισητηρια
ανοιξτε η κλειστε τα εκδοτηρια
εμεις θα ερθουμε
για εμας αυτα τα ματς και ειδικοτερα του κυπελλου ειναι ολη η χρονια.
Ναι θα τραβηχτω στην ομορφη πολη σου και θα τιμησω το ΥΠΕΡΟΧΟ ΨΑΡΙ του σαββα
δεν εχω ξαναφαει ποτε τετοιο ψαρι σε λεω(ελπιζω να μην χαλασε την ποιοτητα)
ειστε καλοδεχουμενοι στον πρωτο αγωνα του κυπελλου(900 εισητηρια για παρτυ σας)
*πες τον μακη να αφησει τις μαλακιες και να ανοιξει καμια θυρα
για να γουσταρουμε ολοι μαζι το ματσακι
τωρα τον πιασαν οι τσιγκουνιες :headbang: :headbang: :-

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ζίγκα είναι το γεμάτο...εσείς πως το λέτε ?? τίγκα , όπως οι χαμουτζήδες?? Τέλος πάντων , λίγη σημασία έχεις πως το λες εσύ και πως το λέω εγώ...
Ρε πείτε το όπως θέλετε...

Ζμπούτσαμ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ρε πείτε το όπως θέλετε...

Ζμπούτσαμ...
μπουλαρα παει ο πας..
ελπιζω να επιστρεψετε πιο κραταιοι και δυνατοι
*αυτο που ακουγεται οτι τα αφεντικα της τριπολης θα ερθουν γιαννενα ισχυει;

Επισκέπτης
μπουλαρα παει ο πας..
ελπιζω να επιστρεψετε πιο κραταιοι και δυνατοι
*αυτο που ακουγεται οτι τα αφεντικα της τριπολης θα ερθουν γιαννενα ισχυει;

Τι λε ρε Γαμαικαν??
Ο Μπάκος θα τον βγάλει C.L. τον Αστέρα κάποια στιγμή και σημείωσε τη μέρα που το είπα..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τι λε ρε Γαμαικαν??
Ο Μπάκος θα τον βγάλει C.L. τον Αστέρα κάποια στιγμή και σημείωσε τη μέρα που το είπα..
αφου ο καυμενακης ειπε: την κανω για αλλες πολιτειες...
και οι παικτες το χουν βαρεσει διαλυση απο την επικειμενη αποχωρηση της διοικησης
εκτος αν ισχυει κατι αλλο....

Επισκέπτης
αφου ο καυμενακης ειπε: την κανω για αλλες πολιτειες...
και οι παικτες το χουν βαρεσει διαλυση απο την επικειμενη αποχωρηση της διοικησης
εκτος αν ισχυει κατι αλλο....

Ο Μπάκος μόνος του φτάνει..

Σιγά μην πάρει και το διηπειρωτικό... :2funny:

Δε φαντάζεσαι πόσο φορτώγκα είναι ο τύπος..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γιατί τους έχει 5 μήνες απλήρωτους τότενες..???
και ο γαυρος εχει απληρωτους
μονο η βαζελα πληρωνει στην ωρα της...
ο μπακος εχει λεφτα
αλλα δεν φτανουν μονο αυτα
ομαδα χωρις λαο δεν φτιαχνεις
ο μπακος ηταν ταμαμ για το γιαννενο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
και ο γαυρος εχει απληρωτους
μονο η βαζελα πληρωνει στην ωρα της...
ο μπακος εχει λεφτα
αλλα δεν φτανουν μονο αυτα
ομαδα χωρις λαο δεν φτιαχνεις
ο μπακος ηταν ταμαμ για το γιαννενο
Δεν πουλάει ο ΧΟΝΤΡΟΣ...
Εχει μεγάλα σχέδια...
ααααχαχαχαχαχαχαχα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το Σάββατο , θα γίνει μεγάλο μάτς στη ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ με δύο πολύ καλές ομάδες την ΑΟΚΑΡΑ και τον ΑΡΗ. Εμείς οι ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ θέλουμε φυσικά τη νίκη για την ΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ και εσείς βέβαια για τον ΑΡΗ...Το ίδιο θα γίνει σε λίγες μέρες για το κύπελο. Εύχομαι ο ΑΟΚ να πάει στον τελικό , να ζήσουμε ιστορικές στιγμές και ας πάει ο ΑΡΗΣ μια άλλη χρονιά και να το πάρει κιόλας...Όχι εφέτος όμως...ΑΟΚ ΟΛΕ!! Ο ΓΑΜΑΙΚΙΑΝΟΣ μου έλεγε ότι θαρθει να κρεμάσει το βρακάκι της Θείας μου στις ΚΑΜΑΡΕΣ!! Το ΣΑΒΒΑΤΟ θαναι ΖΙΓΚΑ το γήπεδο με πάνω από 12.000 ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!! Φυσικά και ο ΑΡΗΣ έχει πολύ κόσμο , όμως και ο ΑΟΚ έχει ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ που έχει ΞΥΠΝΗΣΕΙ για τα καλά!! Προφανώς και τα σχόλια του ΓΑΜΑΙΚΑΝΟΥ τα λαμβάνει κανείς ως πλάκα και δεν ασχολείται κάποιος σοβαρά με τέτοια σχόλια...Μακάρι να ,μπορούν να γίνουν μετακινήσεις και να μπορούν ΟΛΟΙ μα βλέπουν την ΟΜΑΔΑ τους , χωρίς φυσικά άσχημα παρατράγουδα...Εμείς στη ΚΑΒΑΛΑ έχουμε ΚΟΣΜΟ που ξέρει να φιλοξενεί , αλλά και αλάνια που ξέρουν να ανταποδίδουν τις κακές φιλοξενείες...Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι και σαν άθλημα , να αγαπάς την ΟΜΑΔΑ , να φωνάζεις γιαυτήν , αλλά μέχρι εκεί...Δεν είναι σίγουρα πόλεμος ούτε και αιτία βιοπραγίας... Έτσι θέλουμε αλλά και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι και βέβαια περιμένουμε και στο παιχνίδι της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αν έρθετε εσείς το ΣΑΒΒΑΤΟ , να μπορούμε να έρθουμε κιεμείς εκεί για το κύπελο , χωρίς προβλήματα... ΓΑΜΑΙΚΑΝΕ είχες πεί ότι θα πας στον ΣΑΒΒΑ πριν το μάτς...Σε περιμένουμε εκεί για ψαράκι , όσο για τη θεία...άστην 75 ετών είναι , μάλλον δεν θα γουστάρεις...Μη φας πολύ στον ΣΑΒΒΑ, σήκωσε και το χέρι να μου δείξεις ποιός είσαι , να σε στείλω χαιρετίσματα...Να περάσεις καλά αν έρθεις , φυσικά και σου εύχομαι να φύγεις στεναχωρημένος απο το αποτέλεσμα όμως θα έχεις επισκεφτεί την όμορφη ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ!! και ας κερδίσεις τον ΜΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα...ΑΟΚ ΟΛΕ!!

Στο μονο που δε συμφωνουμε ειναι οι ευχες σου για την ομαδα σου, κατα τα αλλα καιρο εχω να διαβασω σοβαρο μηνυμα απο οπαδο ομαδας-προσεχους αντιπαλου μας, μπραβο φιλαρακο για τις σκεψεις σου! ;)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom