Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευχη κανω αδελφε. Για να βγεις Ουεφα σιγουρα απο κυπελλο. Φαντασου Γαβρο πρωταθλητη, καναν Παοκ στην 2η μετα τα πλευοφφς κι εμας σε καμια 6η θεση? Ετσι πως ηρθαν μας συμφερει ο βαζελος

Εχμ....κοίτα το στρατηγό σίγουρα δεν τον συμφέρει ο βάζελος..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα ετσι δεν ειναι? Εκτος και αν ο Παναθηναικος εξασφαλιζοντας την οποια θεση του (ουεφα ή τσ.λινγκ) απο το πρωταθλημα, αυτοματα στελνει τον φιναλιστ κυπελλου στο ουεφα...Τι ισχύει αν ο ΠΑΟ τερματισει τελικως τριτος στο πρωταθλημα και παρει το κυπελλο? δεν ξερω, αληθεια...ποιος βγαινει ουεφα?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα ετσι δεν ειναι? Εκτος και αν ο Παναθηναικος εξασφαλιζοντας την οποια θεση του (ουεφα ή τσ.λινγκ) απο το πρωταθλημα, αυτοματα στελνει τον φιναλιστ κυπελλου στο ουεφα...Τι ισχύει αν ο ΠΑΟ τερματισει τελικως τριτος στο πρωταθλημα και παρει το κυπελλο? δεν ξερω, αληθεια...ποιος βγαινει ουεφα?
Με το που μπεις στα play off αυτοματως εχεις βγει και στο uefa...

Στον προκριματικο του uefa ετσι..?

Επισκέπτης

Κοίτα...όπως το βλέπει ο καθένας βέβαια,αλλά βγω δε βγω ευρώπη μόνο για να βγω δε μου λέει τίποτα.
Την κούπα μέσα στο οακα θέλω να σηκώσω,όλα τ'άλλα είναι νά'χαμε να λέγαμε..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα...όπως το βλέπει ο καθένας βέβαια,αλλά βγω δε βγω ευρώπη μόνο για να βγω δε μου λέει τίποτα.
Την κούπα μέσα στο οακα θέλω να σηκώσω,όλα τ'άλλα είναι νά'χαμε να λέγαμε..
και να χασει ο βαζελος την ευκαιρια να παει για νταμπλ?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω Στρατηγε μου παιρνω το worst case scenario...οτι πανε ολα στραβα και τερματιζουμε 6οι (εκτός πλευοφφ) και παιζουμε τελικο κυπελλου με ΠΑΟ αλλα το χανουμε....οκ?
Αν ξερει καποιος ας απαντησει παρακαλω στις δυο περιπτωσεις Α και Β:
Α) ΠΑΟ πρωταθλητης
   ΠΑΟ κυπελλουχος
   Αρης έκτος (φιναλιστ κυπελλου, το ειπαμε)

ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ?  (βγαινει ο Αρης, λογω του οτι η μια θεση ΟΥΕΦΑ οριζεται απο το κυπελλο...ετσι λεει ο κανονισμος...Αν λοιπον ο ΠΑΟ αφησει κενη την θεση αυτη του ΟΥΦΑ γιατι θα προτιμησει αυτη του Τσ.Λινγκ, τοτε παει ο φιναλιστ του κυπελλου...Επισης Ουεφα θα βγει και ο Τριτος και ο Τεταρτος απο την Σ.Λιγκ, ο 5ος όχι)

Β) ΠΑΟ τριτος (στο τελος των πλευοφφ, τελικη καταταξη)
   ΠΑΟ κυπελλουχος
   Αρης έκτος (φιναλιστ κυπελλου)

ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ? Εδω δεν ξερω να απαντησω...Παει ο ΠΑΟ ουεφα απο κυπελλο ή απο την καταταξη?...κι ο φιναλιστ βγαινει ή οχι...ειλικρινα δεν ξερω.

Παντως νομιζω οτι σε καθε περιπτωση, σαν Αρης, μας συμφερει να βγει ο ΠΑΟ πρωταθλητης...γι'αυτο το ειπα πριν...μην παρεξηγηθω.. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω Στρατηγε μου παιρνω το worst case scenario...οτι πανε ολα στραβα και τερματιζουμε 6οι (εκτός πλευοφφ) και παιζουμε τελικο κυπελλου με ΠΑΟ αλλα το χανουμε....οκ?
Α) ΠΑΟ πρωταθλητης
   ΠΑΟ κυπελλουχος

ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ?  (
   ΠΑΟ κυπελλουχος
Α)ο αρης με το κακο εισητηριο(2 προκριματικοι)
Β)ΠΑΟ και ο αρης τα παπαρια μου

Επισκέπτης
Α) ΠΑΟ πρωταθλητης
   ΠΑΟ κυπελλουχος

ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ?  (βγαινει ο Αρης, λογω του οτι η μια θεση ΟΥΕΦΑ οριζεται απο το κυπελλο...ετσι λεει ο κανονισμος...Αν λοιπον ο ΠΑΟ αφησει κενη την θεση αυτη του ΟΥΦΑ γιατι θα προτιμησει αυτη του Τσ.Λινγκ, τοτε παει ο φιναλιστ του κυπελλου...Επισης Ουεφα θα βγει και ο Τριτος και ο Τεταρτος απο την Σ.Λιγκ, ο 5ος όχι)

ΠΑΟ κυπελλουχος

ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ? Εδω δεν ξερω να απαντησω...Παει ο ΠΑΟ ουεφα απο κυπελλο ή απο την καταταξη?...κι ο φιναλιστ βγαινει ή οχι...ειλικρινα δεν ξερω.

Παντως νομιζω οτι σε καθε περιπτωση, σαν Αρης, μας συμφερει να βγει ο ΠΑΟ πρωταθλητης...γι'αυτο το ειπα πριν...μην παρεξηγηθω.. ;)

Μη μπερδεύεσαι....

[size=6pt]Ο Στρατηγός είναι γαύρος.[/size]

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
στην Β περιπτωση θα δουμε Γαβρο+Παοκ Τσ.Λιγκ, ΠΑΟ ουεφα απο κυπελλο, και ΑΕΚ με τον 5ο ΟΥΕΦΑ...Γι'αυτο ευχομαι
Αρης τελικο κυπελλου (και ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ) και
Βαζελο πρωταθλημα (ετσι πως ηραθαν ειναι οτι καλυτερο).

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Να ζήσει ο βάτρχας 50 χρόνια και να μην ξεκολάει απ'τον πάγκο σου..
aaaaaaaaaaa,εσυ δεν εχεις ιερο και οσιο!! :tickedoff: :tickedoff: :cussing: :cussing:
Παρε:
<<τα παντα για τον Αρη>>
avraamdt8.jpg

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Α μωρή λέρα έτσι πάμε??
ΟΚ Περιμένω λίγο και ρό να σου τρίψω τη φωτο του σκόκου... :zfuck:
aaaaaaaaxaxaxaxxaxxax....ατυχησες!
αποτελει το <<προσωπικο στοιχημα>> της νεας εν δυναμει προεδραρας μου,του αΓαμιδη!!! :2funny: :zfuck:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Μα ειναι δυνατον να δινεις βημα σ ενα τελειωμενο της Αθηνας?
Ρε συ χιτμαν, τραβα να παρεις σερβιετες για την βανδη και ασε μας ησυχους...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ κανανε ευκολες νικες σημερα (ο ΠΑΟΚ βεβαια στο ημιχρονο ειναι αλλα με τετοια Ξανθη δεν νομιζω να αλλαζει τιποτα). Τουλαχιστον κρατανε τους διωκτες του Αρη σε αρκετη αποσταση. Αν αυριο κερδισουμε την Λαρισα, στην ουσια μονο η Καβαλα μας μενει κοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom