Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νατσούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Που'σαι ρε μαλάκα?????????????

Άντε θα σε πάω και για τσίπουρα ρε γερομπισμπίκη

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σαρανταπενταρηδες δεν ειστε;
στην καλυτερη ηλικια για ξεσκισμα πιπινακιων
τι χορτα ρε και κοτοσουπες λετε
ρε για σας ειναι τα φρεσκα κωλια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καλή η τακτική, βασικά στοιχεία η δουλειά στην προπόνηση και η αγωνιστική πειθαρχία αλλά πάνω απ΄ όλα προέχει η σωστή ψυχολογία
Ο Έκτορ Κούπερ θέλει να βελτιώσει την εικόνα του Άρη, πασχίζει καθημερινά για το καλύτερο, αλλά …αυτό που τον καίει είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας στα κρίσιμα τεστ που έρχονται μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος(18 Απριλίου) .
Για να επιτευχθούν βέβαια οι δύο κυρίαρχοι στόχοι που έχουν να κάνουν με την είσοδο της ομάδας στα πλέϊ- οφ και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου, απαιτείται επαγρύπνηση και συνεχής προσπάθεια όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά πρώτα από τους ποδοσφαιριστές και φυσικά από όλους όσοι βρίσκονται κοντά και αναπνέουν δίπλα από την ομάδα.

Ειδικές εντολές στον Φανταγκούσι

Ένα απρόοπτο προσωπικό πρόβλημα άλλαξε προς το παρόν τα σχέδια του Αργεντίνου τεχνικού. Ο τελευταίος, αναχώρησε αιφνιδιαστικά για την Ισπανία αφήνοντας στο… πόδι του τους άμεσους συνεργάτες του Φανταγκούσι και Πουέμπλα προκειμένου να αρχίσουν το πρόγραμμα και την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λάρισα.
Οι διαπιστώσεις του πάντως ήταν σαφείς και ξεκάθαρες. «Η ομάδα παίζει καλά αλλά δεν μπορεί να πάρει πάντα τα αποτελέσματα που πρέπει. Θα ανησυχούσα αν δεν παίζαμε και αν δεν δημιουργούσαμε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε κάποιο ματς», τόνισε αμέσως μετά τη λήξη του άτυχου αγώνα με την ΑΕΚ.
Πως σκέφτεται να αντιδράσει; Πέρα από τις ειδικές προπονήσεις και τα ιδιαίτερα μαθήματα που άρχισε γύρω από τα τελειώματα των φάσεων, δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα της ψυχολογίας. Οι εντολές που άφησε στον κ.Φανταγκούσι ήταν συγκεκριμένες. «Να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στο κομμάτι που αφορά την ψυχολογία». Ο συνεργάτης του ανέλαβε ήδη να ανυψώσει λίγο περισσότερο το ηθικό και να εμψυχώσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που φαίνονται …κάπως «πεσμένοι». Πέρα από τις παροτρύνσεις και τα πολλά μπράβο που μοίρασε στη χτεσινή προπόνηση ο κ. Φανταγκούσι, είχε επιπλέον συζητήσεις με τους Κόκε και Τζόνσον, για το θέμα ης αξιοποίησης των ευκαιριών.
Η εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας άλλωστε προς τους επιθετικούς της ομάδας είναι δεδομένη και εξασφαλισμένη.
Όλοι μαζί για τον πρώτο τελικό

Το πνεύμα πάνω στο οποίο κινούνται πλέον όλοι από χτες στον Άρη έχει να κάνει με εννέα συνολικά τελικούς , σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσα σε 49 μέρες.
Η επικίνδυνη αποστολή και η μεγάλη αντεπίθεση ξεκινάει με τον πρώτο, εναντίον της Λάρισας. Στη χτεσινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το υλικό της ομάδας, οι οποίοι θέτουν τη δική τους μεγάλη ή μικρή υποψηφιότητα για την αποστολή.
Στις σίγουρες επιστροφές συμπεριλαμβάνονται αυτές των Πρίττα και Κάμπορα, αφού και ο πρώτος πήρε τις ανάσες που ήθελε με τον αποκλεισμό του από τον αγώνα με την ΑΕΚ και ο δεύτερος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής.
Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στην οποία αν προλάβει να επιστρέψει-ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι απεργίες- θα δώσει το παρόν και ο Κούπερ, διαφορετικά θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και πάλι του άμεσου συνεργάτη του.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το πνεύμα πάνω στο οποίο κινούνται πλέον όλοι από χτες στον Άρη έχει να κάνει με εννέα συνολικά τελικούς
Ωχ αρχισαμε τους τελικους παλι?Τι κακο ειναι αυτο με μας καθε χρονο τετοια εποχη?Ολο τελικους παιζουμε...

Επισκέπτης
Νατσούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Που'σαι ρε μαλάκα?????????????

Άντε θα σε πάω και για τσίπουρα ρε γερομπισμπίκη

Χωρίς τσίπουρα θα τη βγάλουμε ρε??
Θα πάθουμε αφυδάτωση... :2funny:

Ο Γαμαικαν βάζει τα πιπίνια κι εμείς την εμπειρία..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σαρανταπενταρηδες δεν ειστε;
στην καλυτερη ηλικια για ξεσκισμα πιπινακιων
τι χορτα ρε και κοτοσουπες λετε
ρε για σας ειναι τα φρεσκα κωλια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν τα λες καλα...
γυμναστηριο ξεκινησες?
αντε γιατι κοντοζυγωνει το καλοκαιρι :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν τα λες καλα...
γυμναστηριο ξεκινησες?
αντε γιατι κοντοζυγωνει το καλοκαιρι :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
οχι ακομα δυστηχως
τελειωνω την δουλεια 5 ιουλη
και πλακωνομαι στας κρεατινας για να ειμαι τουρμπο τον αυγουστο για τα πιπινακια της χαλκιδικης και οχι μονο....
αν ο δρομος σου ειναι κατα πανω για τας διακοπας
ενημερωσε με ;)
υγ:πες και το γκατο
αν θελει να φαει κανα μακεδονικο αλογατο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι ακομα δυστηχως
τελειωνω την δουλεια 5 ιουλη
και πλακωνομαι στας κρεατινας για να ειμαι τουρμπο τον αυγουστο για τα πιπινακια της χαλκιδικης και οχι μονο....
αν ο δρομος σου ειναι κατα πανω για τας διακοπας
ενημερωσε με ;)
υγ:πες και το γκατο
αν θελει να φαει κανα μακεδονικο αλογατο
5 ιουλη δλδ θα αρχισεις?
σκουρα τα πραγματα..σε ενα μηνα τι να κανεις?.
το βαρος σου να προσεχεις τουλαχιστον...
αν δεν εισαι υπερβαρος και παρεις κρεατ-πρωτ θα'χεις ενα καπως εμφανες αποτελεσμα τον αυγουστο...
παντως μαλλον η τεμπελια πρεπει να'ναι η αιτια και οχι ο φορτος εργασιας..ενα 4ωρακι την εβδομαδα τουλαχιστον δεν μπορεις να βρεις? :s&m_1: :think:
τεσπα..τα πιπινια και τα μιλφ θελουν και ψηστηρι περαν του σιξ πακ...
υ.γ.κατι επαιζε για χαλκιδικη τελη ιουλη..αν η δικια μου ταξιδευει αυτες τις μερες( :priest: :tooth:) θα ανεβω στανταρ!!! ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
5 ιουλη δλδ θα αρχισεις?
σκουρα τα πραγματα..σε ενα μηνα τι να κανεις?.
το βαρος σου να προσεχεις τουλαχιστον...
αν δεν εισαι υπερβαρος και παρεις κρεατ-πρωτ θα'χεις ενα καπως εμφανες αποτελεσμα τον αυγουστο...
παντως μαλλον η τεμπελια πρεπει να'ναι η αιτια και οχι ο φορτος εργασιας..ενα 4ωρακι την εβδομαδα τουλαχιστον δεν μπορεις να βρεις? :s&m_1: :think:
τεσπα..τα πιπινια και τα μιλφ θελουν και ψηστηρι περαν του σιξ πακ...
υ.γ.κατι επαιζε για χαλκιδικη τελη ιουλη..αν η δικια μου ταξιδευει αυτες τις μερες( :priest: :tooth:) θα ανεβω στανταρ!!! ;)
οτι προλαβουμε ρε συ
τσατρα πατρα
τι να κανουμε
πρωτα απο ολα ειναι το ψηστηρι
εχεις δικιο :thumbsup:
αντε μακαρι να ανεβεις
χαρα μου... :rockon:
υγ:ολο για διακοπες με χορηγιες το στελνεις το μωρο ε;
για να ξεμπουκερνεις μπαγασα....
ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μέσα Πρίττας και Κάμπορα
εκτύπωσέ το
Κάμπορα και Τόνι Κάλβο πανηγυρίζουν Συν δύο μετρά ο Έκτορ Κούπερ. Για τον προσεχή αγώνα με τη Λάρισα, καθώς υπολογίζονται και οι Σάκης Πρίττας και Χαβιέ Κάμπορα, οι οποίοι έλειψαν από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο πρώτος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί, και πάλι, στο αρχικό σχήμα, μετά τις "ανάσες" που πήρε από τον Κούπερ, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Αργεντίνο, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την φετινή του παρουσία στην ομάδα του Άρη και όχι μόνο. Μεταξύ των άλλων τόνισε:

- «Δεν είμαι ακόμη πλήρως ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, δεν νιώθω σωματικά και αγωνιστικό όπως θέλω, αλλά το σημαντικό είναι ότι βοηθάω τη ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

- «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, το σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς, όταν εμείς είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Λάρισα, αλλά θέλουμε να μείνουμε στην πεντάδα και θα δώσουμε και την ψυχή μας για τους τρεις βαθμούς».

- «Οι ομάδες έρχονται και κλείνονται πίσω στο Χαριλάου. Αυτό από την μία μας χαροποιεί γιατί μας φοβούνται σαν μεγάλη ομάδα, αλλά από την άλλη δυσκολευόμαστε στο να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Εμείς πάντως προσπαθούμε και μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-«Ο κόσμος του Άρη είναι κοντά σε κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά φέτος και πέρυσι ήταν κοντά μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Η αγάπη προς το πρόσωπο μου, με κάνει χαρούμενο και με υποχρεώνει να γίνομαι καλύτερος. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να χαίρονται και αυτοί».

- «Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκα μόλις σε 7 αγώνες και τελικά αυτό μου έκανε καλό στην καριέρα μου. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, στον Άρη με μεγάλους στόχους και με μεγάλες φιλοδοξίες».

-«Ελπίζω ο Κούπερ να μείνει χρόνια στην ομάδα και σιγά –σιγά να κάνουμε κάτι μεγάλο. Ο Κούπερ έχει πολλά να δώσει και σιγά – σιγά μπορεί να φτιάξει μια ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει ότι ονειρεύεται κάθε οπαδός.

Φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο η παρουσία του. Έχουμε καταλάβει τι ζητά ο κύριος Κούπερ. Για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς. Η ομάδα πλέον έχει πιο οικογενειακό κλίμα, έχουν έρθει οι παίκτες πιο κοντά, είμαστε πιο ομάδα και το βλέπω και στα αποδυτήρια. Είναι σημαντικό να υπάρχει ομαδικό πνεύμα στα αποδυτήρια».

- «Το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στο κύπελλο. Έχουμε να φοβηθούμε μόνο τον κακό μας εαυτό. Αν είμαστε σοβαροί δεν φοβόμαστε κανένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα δώσουμε και την ψυχή μας να φτάσουμε στο τελικό γιατί προέχει η Καβάλα και είναι δύσκολη ομάδα και από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν.

-«Γιατί όχι να παραμείνω κι άλλα χρόνια στον Άρη. Έχω ήδη αυτό και άλλα 2 χρόνια και ήμαστε ήσυχοι».

- «Σαν Εθνική ομάδα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη διοργάνωση και είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι εκεί. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω κι ελπίζω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Με τον πατέρα μου αλλάζουμε συνεχώς απόψεις. Τώρα η προετοιμασία του τερματοφύλακα όμως έχει αλλάξει, έχει γίνει πιο επιστημονική».

- «Εύχομαι την Κυριακή να παίξουμε σε ένα γεμάτο Χαριλάου και να πανηγυρίσουμε όλοι μια μεγάλη νίκη της ομάδας μας».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom