Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ολα καλα με νταριο :rockon:
θα βρισκεται στην αποστολη με τον τελη

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Μεριέμ: "Μου είπε τα καλύτερα ο Ζήκος"

Ο Γιάννης Κόντης παρουσίασε τον Καμέλ Μεριέμ Ο Καμέλ Μεριέμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρσκευής από τον Γιάννη Κόντη. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρίνων", ήταν φειδωλό στις πρώτες του δηλώσεις. Αποκάλυψε πάντως ότι ο Ακης Ζήκος του είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αρη και τόνισε ότι του αρέσει να παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

"Νιώθω ευχαριστημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην ομάδα. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Εχω παίξει δέκα χρόνια στη Γαλλία με τη Σοσό, τη Μονακό και τη Μαρσέιγ. Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι σε καλή κατάσταση και αγωνίστηκα στον αγώνα της Ξάνθης για είκοσι λεπτά. Θα χρειαστώ δύο-τρία παιχνίδια για να προσαρμοστώ και να είμαι συνεπής στον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος. Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Και αριστερά και δεξιά στη μεσαία γραμμή", τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Προτιμώ να παίξω στο κέντρο του άξονα και να βοηθήσω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν έχω πρόβλημα να παίζω και με τα δύο πόδια. Εχω δουλέψει πολύ στα φάουλ από αριστερά και δεξιά και νομίζω ότι είναι από τα δυνατά μου σημεία. Στον Αρη συνάντησα δύο ποδοσφαιριστές που γνώριζα από παλιά και αυτό με βοηθά για να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα και το πρωτάθλημα. Μου μίλησε κι ο Ζήκος και με ενθάρρυνε να παίξω για τον Αρη".

Για τον Καμέλ Μεριέμ μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε όλοι στον Aρη, θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Είναι σε μία ηλικία κατάλληλη για να προσφέρει πολλά στον 1,5 χρόνο που θα είναι στην ομάδα. Αμέσως, παρά την αποχή του, ήρθε και βοήθησε την ομάδα στον αγώνα με την Ξάνθη. Η διοίκηση έκανε υπέρβαση, παίκτες σαν τον Μεριέμ κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας προτάσεις και από άλλες ομάδες".

Ζαμπέτας: "Το έργο του Κούπερ μιλάει μόνο του"
Σε εκπομπή του Libero 107,4 μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Aρης, κ. Αντώνης Ζαμπέτας και αναφέρθηκε σε πολλά και ιδιαίτερα θέματα για την ομάδα και τον κόσμο του Aρη. Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι της Ξάνθης τόνισε τα εξής: "Σίγουρα ο αγώνας έβγαλε πολύ ένταση σε όλους μας αλλά οι υποχρεώσεις όλων στην ομάδα είναι συνεχής, τόσο της διοίκησης όσο και των παικτών. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για εφησυχασμό ούτε για ξεκούραση".

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης: "Ήταν σημάδι Θεού, δεν ήθελε να αφήσει την αδικία να υπερισχύσει, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο διαιτησίας και έτσι στο τέλος πήγαν καλά τα πράγματα.Ξέρετε όταν κάνεις κακό θα βρείς κακό μπροστά και όταν κάνεις καλό θα βρεις καλό, ο Aρης δεν έχει κάνει κακό σε κανένα αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν θέλουν να μας αφήσουν να προχωρήσουμε. Εμείς όμως συνεχίζουμε τον δρόμο μας και θα τα καταφέρουμε στο τέλος, το πιστεύουμε. Όταν μπήκε το γκολ του Νέτο, όλοι κοιτάξαμε ψηλά και ευχαριστήσαμε τον Θεό".

Σε ερώτηση για τα συνεχή παράπονα του Aρη από την διαιτησία, ο κ. Ζαμπέτας σχολίασε ως εξής: "Πιστεύετε ότι άδικα διαμαρτύρεται ο Aρης; δεν το νομίζω και θεωρώ ότι η κοινή γνώμη έχει σαφή άποψη για όσα λέμε. Ο Aρης δεν ασχολείται με κανένα και το μόνο που θέλει είναι να υπάρχει 50-50 μέσα στο γήπεδο και να πετύχει τους στόχους του. Όταν όμως αδικούμαστε κάτι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να το πούμε κάπου γιατί όπως φαίνεται δεν ακούν αυτοί που πρέπει. Θέλουμε να αφήσουν ήσυχο το ποδόσφαιρο, να προχωρά χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση, στην Γερμανία η Κάιζερσλάουτερν πήρε το πρωτάθλημα μόλις ανέβηκε από την Β' Εθνική, στην Ελλάδα γιατί να μην συμβαίνει αυτό και να πάρει πρωτάθλημα ο Θρασύβουλος για παράδειγμα; λέτε να γίνει ποτέ αυτό έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα; 2 ομάδες σχεδόν μονοπωλούν τους τίτλους εδώ και τόσα χρόνια".

Για τον τρόπο που ο Aρης θα προστατεύσει την ομάδα, είπε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενδυναμώσουμε περισσότερο την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να κάνουμε επίσης και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε κι εμείς αν μας αφήσουν. Θέλουμε να έχει ο Aρης μια πολύ δυνατή ομάδα, έχουμε ένα γήπεδο που ο κόσμος το γεμίζει είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, δώσαμε τώρα τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Κούπερ και θέλουμε να πετύχουμε υψηλούς στόχους στην συνέχεια, να δικαιωθεί ο αγώνας που κάνουμε".

Αναφερόμενος στην παρουσία του κ. Κούπερ στον πάγκο της ομάδας, τόνισε τα εξής: "Το έργο του κ. Κούπερ μιλάει από μόνο του, τι να πω εγώ; Φαίνεται μέσα στο γήπεδο, είδατε πως πανηγύρισε η ομάδα το γκολ στην Ξάνθη, φαίνεται στις προπονήσεις, έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην ομάδα. Ήταν πολύ σωστή η απόφαση της διοίκησης να του δώσει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε έτσι να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε να έχουμε ως Aρης".

Για τους φετινούς στόχους του Aρη: "Στόχος του ’ρη είναι πάντα, από την ίδρυση του, να διεκδικεί το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να τα καταφέρουμε, όσο και αν δεν μας θέλει το σύστημα. Ο Aρης χρειάζεται έναν τίτλο και θέλουμε φέτος να φτάσουμε πάλι στον τελικό για να το διεκδικήσουμε, αν τα καταφέρουμε τελικά θα υπάρξουν πολλαπλά οφέλη για την ομάδα".

Κλείνοντας, ο κ. Ζαμπέτας μίλησε και για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και έστειλε ένα σαφές μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: "Η οικονομική κρίση σίγουρα επηρεάζει όλον τον κόσμο και θέληση μας είναι να οργανώσουμε σωστά την ομάδα για να μην έχουμε οικονομικά προβλήματα. Θα ήθελα να πω στο σημείο αυτό ότι πρέπει να σταματήσουν και τα πρόστιμα στην ομάδα, δεν επιτρέπεται να πετάξει κανείς ούτε ένα σακουκάλι σπόρια στο γήπεδο, ο κόσμος να έχει το νου του και να μην αφήνει κανένα θερμοκέφαλο να κάνει ζημιά στην ομάδα καθώς μας περιμένουν πάντα στην γωνία για πρόστιμα. Πρέπει ο κάθε Αρειανός να νοιώθει το γήπεδο μας σαν το σπίτι του και να φέρεται ανάλογα, να βοηθά την ομάδα με φωνή και τραγούδι μόνο. Φέτος πληρώσαμε ως τώρα περίπου 200.000 ευρώ σε πρόστιμα, χρήματα που φτάνουν να πληρώσουν το μισό συμβόλαιο μιας πολύ καλής μεταγραφής. Δεν πρέπει ο κόσμος του Aρη να δώσει δικαίωμα σε κάνενα για να τιμωρήσει την ομάδα".

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Έτοιμος ο Τόνι Κάλβο
εκτύπωσέ το
Ο Τόνι Κάλβο πανηγυρίζει... Δύο ήττες από Skoda Ξάνθη και Πανθρακικό και μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκός έβγαλαν εκτός... τροχιάς τον Αρη που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στο "τρίποντο" με τον Εργοτέλη. Απέναντι στους Κρητικούς, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα αναφορικά με τους απόντες. Το ερωτηματικό που έχει να κάνει με τον Τόνι Κάλβο, που στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά, μάλλον δεν υφίσταται πλέον.

Ο Ντάριο Φερνάντεζ είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες τους, αφού μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όμως είναι δύσκολο ακόμη να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τον Μεντί Ναφτί από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Ίαν Ντέιλι. Κατά συνέπεια είναι ίσως δύσκολο να αγωνιστεί ακόμη και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, την ερχόμενη Τετάρτη.

Σ. Πρίττας: "Μας έλειψε η παρουσία του κόσμου"
Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή του SUPER 3 μίλησε ο αμυντικός μέσος του Αρη, Σάκης Πρίττας, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Είπε, αρχικά, ο Σάκης Πρίττας: "Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση που την τελευταία στιγμή καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν μπορούσαμε να πατήσουμε την μπάλα κάτω και αυτές οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για την ομάδα μας. Τελικά σηκώσαμε την μπάλα ψηλά, με δύναμη και πάθος τα καταφέραμε. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμασταν κακοί, αλλά μετά μπήκαμε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι λίγο ανεξήγητο βέβαια αυτό. Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή, γιατί αν η Ξάνθη πετύχαινε και δεύτερο τέρμα θα ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι".

Σχετικά με τα συναισθήματα των παικτών, ανέφερε: "Η λέξη ανακούφιση είναι μικρή. Προσωπικά, ένιωσα ότι πάγωσε ο χρόνος. Πήγαμε όλοι στον κόσμο και τον σκόρερ. Ξέραμε ότι δεν θα υπήρχε γυρισμός. Το να γυρίζεις από την κόλαση στον παράδεισο, δεν είναι λίγο. Όπως νιώσατε εσείς, νιώσαμε κι εμείς. Θέλουμε τη νίκη επί της Ξάνθης και ο κόσμος και εμείς. Το Κύπελλο είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και ένας τίτλος θα δημιουργήσει άλλο κλίμα. Αυτό το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι διαφορετικό. Ας είναι και ο καιρός καλός, να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Στο ποδόσφαιρο δεν απονέμεται πάντα δικαιοσύνη, αλλά ευτυχώς οι προσπάθειές μας καρποφόρησαν και πανηγυρίζαμε σα να προκριθήκαμε, κάτι που συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια".

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, συμπλήρωσε: "Κι εμείς νιώθουμε σα να αρχίζει τώρα το Πρωτάθλημα. Βλέπουμε κάποιους παίκτες να επιστρέφουν από τραυματισμούς και θα δυναμώσουν την ομάδα. Παρά το επαναληπτικό παιχνίδι στην έδρα μας, ξέρουμε ότι αυτά τα ματς κρύβουν εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο στόχος μας είναι τα play off. Θα είναι μεγάλη αποτυχία να μην μπούμε. Αν μπεις, από' κει και πέρα, όλα είναι ανοιχτά για μια θέση παραπάνω. Από τη στιγμή που ξεκινάμε με μικρή διαφορά, θα μπούμε στα play off, να πάμε και στον τελικό Κυπέλλου. Είναι εφικτός στόχος και όλα γίνονται από 'κει και πέρα".

Για τον Έκτορ Κούπερ και τους οπαδούς της ομάδας, τόνισε: "Ο καινούριος προπονητής ήταν κίνητρο να δουλέψω περισσότερο και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Είχαμε καλή παρουσία με τον Ολυμπιακό και όταν παίζεις καλά σε συνεχόμενα παιχνίδια, κερδίζεις μια θέση. Όσο για τον κόσμο, όντως έχουμε καιρό να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο μας, ο οποίος μας βοήθησε στην Ξάνθη, αν και με την απαγόρευση δεν ήταν πολύς. Ξέρουμε ότι θα έρθουν στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο κόσμος μας αξίζει να βλέπει νίκες και θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη".

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
δεν ξερεις τι εχω ζησει και τι εχω περασει με αυτην την ομαδα.γιαυτο σε γραφω σταρχιδια μου καραγκιοζη.και να γραφεις στις σελιδες της ομαδας σου μπας και φτασετε τις 1000.
εχεις δικιο τυπε. εχεις περασει τοσο μεγαλες στιγμες με μια ποδοσφαιρικη ομαδα που γραφεις στα αρχιδια σου το παιδι σου και την υγεια του. εισαι υποδειγμα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Καμέλ Μεριέμ θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας. Κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ Άρης, ο 30χρονος άσος αναφέρθηκε στην απόφασή του να δοκιμάσει την τύχη του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε.

"Για εμένα είναι μια νέα εμπειρία. Θέλω να ανακαλύψω το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά", δήλωσε αρχικά ο Μεριέμ, αποκαλύπτοντας πως πριν πει το «ναι» στον Άρη είχε ήδη συλλέξει πληροφορίες. "Γνώριζα τους Κόκε και Ναφτί. Μίλησα και με τον Ζήκο που ήμασταν μαζί στην Μονακό. Μου μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα του Άρη και με ενθάρρυνε να έρθω στην ομάδα".

Ο Γάλλος μίλησε επίσης για το αγωνιστικό στιλ του. "Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις είτε δεξιά είτε αριστερά, βοηθώντας όπου μου ζητηθεί. Προτιμώ ωστόσο να αγωνίζομαι στον άξονα. Επίσης έχω δουλέψει πάρα πολύ στις στημένες φάσεις και θα έλεγα πως είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία".

Βέβαια εξήγησε ότι "θέλω ακόμη 2-3 παιχνίδια για να είμαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, ο οποίος παρουσίασε τον Μεριέμ στους εκπροσώπους του Τύπου, είπε σχετικά: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Είναι σε μία κατάλληλη ηλικία για να προσφέρει πολλά. Η διοίκηση έκανε υπέρβαση, παίκτες σαν τον Μεριέμ κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας προτάσεις και από άλλες ομάδες".
να σαι καλα ρε ζηκε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Μεριέμ: Αισθάνομαι καλά στον Άρη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010, 17:30

Ικανοποιημένος με το κλίμα που υπάρχει στον Άρη εμφανίστηκε σήμερα, στην επίσημη παρουσίασή του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ο Καμέλ Μεριέμ.

«Είναι μία καινούργια εμπειρία για μένα, θέλω να ανακαλύψω το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, έπαιξα 20 λεπτά με την Ξάνθη, αλλά σίγουρα χρειάζομαι 2-3 αγώνες για να μπορέσω να συνηθίσω στον ανταγωνισμό», τόνισε αρχικά ο Γαλλοαλγερινός μέσος και συνέχισε:

«Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις, δεξιά και αριστερά. Προτιμάω να είμαι στον κεντρικό άξονα και να μοιράζω πάσες, μπορώ να βοηθήσω όπου θέλει ο προπονητής μου. Δεν έχω πρόβλημα με το δεξί ή το αριστερό πόδι, και με τα δύο αισθάνομαι καλά και μπορώ να παίξω. Έχω δουλέψει πολύ στα χτυπήματα φάουλ, δεξιά και αριστερά, είναι ένα από τα δυνατά σημεία μου».

Εν συνεχεία ο νεοαποκτηθείς άσος του Άρη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Κούπερ στο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη, ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, έχω ήδη δύο γνωστούς μου στην ομάδα, τον Κόκε και τον Ναφτί. Με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα στην Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μίλησα επίσης και με τον Ζήκο, με τον οποίο ήμουν στην Μονακό. Μου μίλησε με καλά λόγια και με ενθάρρυνε να έρθω στον Άρη. Ξέρω, επίσης, ότι οι φίλαθλοι του Άρη είναι ιδιαίτερα θερμοί και ανυπομονώ να με υποστηρίξουν».

Ερωτηθείς για την εμπειρία του στο γήπεδο της Ξάνθης, και το αν στη Γαλλία θα διεξαγόταν αγώνας υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως ίσχυσε στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ακριτικό σύλλογο, απάντησε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω, γιατί δεν έχω δει ποτέ τέτοιο γήπεδο και τέτοιες συνθήκες στη Γαλλία. Είναι επικίνδυνο για τους παίκτες και είναι θέμα τύχης να παίξεις ποδόσφαιρο σε ένα τέτοιο γήπεδο».

«Θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του»

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μιλώντας για τον Μεριέμ υποστήριξε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε όλοι στον Άρη, θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Είναι σε μία ηλικία κατάλληλη για να προσφέρει πολλά στον 1,5 χρόνο που θα είναι στην ομάδα. Αμέσως, παρά την αποχή του, ήρθε και βοήθησε την ομάδα στον αγώνα με την Ξάνθη. Η διοίκηση έκανε υπέρβαση, παίκτες σαν τον Μεριέμ κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας προτάσεις και από άλλες ομάδες».

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Είναι αμυντικός. Αντιεμπορική θέση, έστω κι αν η συμπλήρωση Βραζιλιάνος την κάνει λίγο πιο ελκυστική. Ήρθε στην Ελλάδα με μοναδικές συστάσεις το γεγονός ότι είχε κατακτήσει πρωτάθλημα με την Σάντος και ένα βίντεο που έπαιξε το κανάλι TV100! Δύο χρόνια μετά η ανανέωση του συμβολαίου του έγινε λάβαρο πανηγυρισμών για τους οπαδούς του Άρη και χθες ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του (7/2) και την υπογραφή που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2013. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο Άρης και τα... μαύρα φασόλια. Το gazzetta.gr εξηγεί το γιατί!

Με... υπογραφή Φερέρ!

Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα, ούτε καν από τον εκπρόσωπό του, ωστόσο η κίνηση του Άρη το καλοκαίρι του 2007 να γεμίσει τη θέση του δεξιού μπακ με έναν Βραζιλιάνο ήταν επιλογή του Μανουέλ Φερέρ. Μετά από μια πλούσια καριέρα σε τέσσερις ομάδες της χώρας του, ο 26χρονος τότε θα περνούσε τα σύνορα για πρώτη φορά στη ζωή του και στην καριέρα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με 200.000 ευρώ έκανε τη μεταγραφή, που μπορεί να φέρει ως και 4 εκ. ευρώ στα ταμεία της. Τόσα, δηλαδή, όσα η ρήτρα που τοποθετήθηκε την ημέρα των μεταγραφών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη είναι μόνο η αρχή της ιστορίας... «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του βραζιλιάνου αμυντικού Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο. Ο Νέτο υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης για τρία χρόνια. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και η τελευταία του ομάδα ήταν η Σάντος, με την οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Παουλίστα 2006-07. Συνολικά στη Σάντος είχε 22 παιχνίδια την τελευταία σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα».

Καλοκαίρι και μεταγραφές, σημαίνει όνειρα για τους οπαδούς. Οι μηχανές αναζήτησης παίρνουν φωτιά και οι φίλαθλοι του Άρη ψάχνουν να βρουν τι εστί Νέτο. Οι πρώτες συστάσεις θα έρθουν από έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος θα μιλήσει στον ελληνικό Τύπο για τον Νέτο. «Είναι ένας αμυντικός με γρήγορη αντίληψη των φάσεων. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και αυτό του επιτρέπει να βγαίνει και μπροστά όταν χρειάζεται και να βοηθάει στην επίθεση. Δεν χάνει την μπάλα εύκολα και είναι ψύχραιμος. Είναι, γενικά, ένας παίκτης για τα δύσκολα». Ο Φαμπρίτσιο θα δικαιωνόταν με την πάροδο του χρόνου. Ο Νέτο θα κέρδιζε τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Θα κέρδιζε, όμως, και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ ήταν εκείνος που έδωσε φανέλα βασικού στο Νέτο, του οποίου το ντεμπούτο ήρθε στον αγώνα με τη Σαραγόδα. Η προσήλωσή του στα αμυντικά καθήκοντα ήταν σπάνια για το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο και η τεχνική του ήταν η μόνη που θύμιζε την καταγωγή του.  Η καθιέρωση στον Άρη ήταν απλά θέμα χρόνου, όμως η τόσο γρήγορη εκτίναξη κάτι που ουδείς φανταζόταν.

Οι πρώτες σειρήνες!

Βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του με τον Άρη. Ο Νέτο έχει παίξει έξι παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν θα ξεκινήσει ένας χορός δημοσιευμάτων. Η Μούρθια, η οποία είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι, φερόταν μετανιωμένη. Η εμφάνιση του Βραζιλιάνου αμυντικού στη Σαραγόσα ήταν αρκετή για να καταδείξει το λάθος που είχαν κάνει. Κι ο εκπρόσωπός του φρόντισε εκείνη την εποχή να φουντώσει ακόμα περισσότερο τη φωτιά που έκαιγε τον κόσμο του Άρη. Θα έχαναν τον παίκτη πριν καλά-καλά προλάβουν να τον δουν;

«Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, όμως έχω κάνει κάποιες συζητήσεις και θα δείτε τον Ιανουάριο», θα πει πριν ρίξει τη βόμβα. «Αν νομίζετε ότι η Μούρθια είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται, κάνετε λάθος. Ο Νέτο κάνει μια πολύ καλή χρονιά και υπάρχει ενδιαφέρον από ακόμα δύο ομάδες από την Ισπανία». Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ακούστηκε ο μάνατζερ του Νέτο, ο οποίος έκτοτε εκπροσωπείται από τον πατέρα του... Το φημολογούμενο ενδιαφέρον δεν προχώρησε ποτέ, τον Γενάρη δεν υπήρξε κανένα θέμα και ο 27χρονος αμυντικός προχωρούσε άλωνε... απτόητος τη δεξιά πλευρά του Άρη.

Η ζωή του στη Θεσσαλονίκη γινόταν ολοένα και ευκολότερη. Η προσαρμογή, άλλωστε, όπως θα παραδεχόταν δεν ήταν και τόσο δύσκολη.  «Όλα ήταν πολύ εύκολα για εμένα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς Βραζιλιάνους και Λατινοαμερικάνους και έτσι έχω πολλούς φίλους», θα πει πίσω στην πατρίδα του, την οποία δεν ξέχασε και δεν ξεχνάει. Η οικογένειά του είναι η σημαντικότερη αξία που έχει στη ζωή του και η αφορμή για την μοναδική παρεξήγηση που έχει γίνει με τον Άρη όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είχε εξηγήσει στον Λάμπρο Σκόρδα, ένα διάστημα που έμεινε απλήρωτος... «στέλνω τα λεφτά σπίτι μου και δεν μπορώ να τα καθυστερώ». Ήταν τότε που παρότι είχε το δικαίωμα προσφυγής, δεν το άσκησε ποτέ. Δεν σκέφτηκε καν να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Η αγάπη και το... μίσος!

Ίσως να απέφυγε τη ρήξη με τον Άρη, διότι πάντα σεβόταν τον κόσμο. Και κάτι παραπάνω... Είτε, όταν δήλωνε πως «ο κόσμος είναι ο μόνος που δεν φταίει για την ομάδα», είτε συγκρίνοντας τους οπαδούς του Άρη με εκείνους της Μπόκα Τζούνιορ, είτε τραγουδώντας on air «Άρης και δεν είμαι καλά»!!! Δεν είναι καθόλου καλά, όταν η ομάδα του βρίσκεται σε πτώση και όπως έχει πει δεν έχει διάθεση ούτε να βγει από το σπίτι. Και δεν ήταν καθόλου καλά, όταν ο Άρης έχασε από τον ΠΑΟΚ.

Αν και οι Βραζιλιάνοι, σπάνια δείχνουν να αντιλαμβάνονται μια τόσο... ιερή κόντρα, ο Νέτο είχε πει από νωρίς στο νόημα. Στο πρώτο του ντέρμπι ο Άρης κέρδισε με 3-1, όμως οι περυσινοί διπλοί αγώνες κυπέλλου τον έχουν σημαδέψει. «Όλοι οι παίκτες θα παίξουν σαν να είναι τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωνε πριν το ματς, όμως οι κιτρινόμαυροι θα αποκλείονταν. Ένας αποκλεισμός που δεν ξεπέρασε και δεν ήθελε να ζήσει ξανά.

Η... σχέση του με τον ΠΑΟΚ παραμένει ιδιαίτερη. Πριν λίγο καιρό έστειλε προειδοποίηση μέσω του συνδρομητικού καναλιού, όταν ρωτήθηκε για τον μεγάλο αντίπαλο του Άρη. «Φυσικά βλέπω όλες τις ομάδες που είναι κοντά μας στην βαθμολογία και παράλληλα να τους πω ότι θα τους περάσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος». Στην ίδια εκπομπή... διαφώνησε με την ανάδειξη της ασίστ του Βιεΐρίνια ως η καλύτερη της αγωνιστικής, ενώ εξέφρασε τα συναισθήματα του για τον «προδότη» Βιτόλο. «Ήμασταν φίλοι όσο έπαιζε στον Άρη, αλλά πλέον δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Κενό δεν έχει ο Άρης με παίκτες όπως ο Νάφτι, ο Φερνάντεζ, ο Πρίττας. Κενό είχε ο ΠΑΟΚ και για αυτό πήρε τον Βιτόλο».

Είπε, δε, και την ατάκα που τρέλανε ακόμα και τους οπαδούς του Άρη, στην ερώτηση αν θα ήθελε για συμπαίκτη τον Νάτσο Σκόκο... «Μα, βέβαια είναι πολύ καλός παίκτης και η διοίκηση του Άρη θα έκανε μία πολύ καλή μεταγραφή για τον κόσμο μας!». Όλα αυτά στις αρχές Γενάρη, όταν πλέον είχε φύγει το άγχος για το συμβόλαιό του, που έληγε το καλοκαίρι του 2010 και όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έπαιρνε «το 100% από κάθε παίκτη», όπως είχε δηλώσει αποθεώνονταν τον νυν προπονητή του.

Οι... νέες σειρήνες!

Προβλήματα δεν είχε με κανέναν προπονητή του. Μόλις ένα επεισόδιο είναι καταγεγραμμένο εις βάρος του, τότε που ο Μαζίνιο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο. Επίσημα, απολογήθηκε πως «ήταν μία έκρηξη της στιγμής η οποία προήλθε από το γεγονός ότι στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι δεν θα ξεκινήσω τον αγώνα». Ανεπίσημα, λέγεται πως έγινε έξω φρενών επειδή θεώρησε πως είχε σχέση με τις διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το στόρι είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Ο Άρης ήταν διατεθειμένος να του κάνει πρόταση ανανέωσης και υπερδιπλασιασμό στις απολαβές του, που ήταν κοντά στα 150.000 ευρώ. Το είχε κάνει ξεκάθαρο και ο Γιάννης Κόντης, απορρίπτοντας οποιοδήποτε σενάριο πώλησης. «Σας διαβεβαιώνω, όμως, ότι δεν σκεφτόμαστε να πουλήσουμε τον Νέτο, θέλουμε να διατηρηθεί στην ομάδα και είναι λάθος αυτό που ακούστηκε ότι απορρίφθηκε πρόταση, γιατί δεν υπάρχει επίσημη πρόταση». Ανεπίσημα, οι φήμες φούντωναν και έφταναν μέχρι την Παιανία, με τον Παναθηναϊκό – θεωρητικά – να γλυκοκοιτάζει τον παίκτη.

Στα μέσα Ιουλίου, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αποκάλυπτε ότι απέρριψε προτάσεις της Μπλάκμπερν και της Μπόλτον και στις αρχές Αυγούστου ο Νέτο θα έπαιρνε θέση για το θέμα του. «Όπου και να ήμουν, με σταματούσαν στο δρόμο ή με έπαιρναν τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν πάω στην Αγγλία, την Γερμανία ή την Ρωσία, που πληρώνουν καλά. Όλα αυτά, ενώ δεν υπήρχε κάποια κρούση. Αυτή την στιγμή περιμένω το διαβατήριο μου και είμαι συγκεντρωμένος στον Άρη. Δεν έχω καμιά πρόταση από το εξωτερικό, ούτε από τον Άρη. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Άρη και θα το τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Την ίδια μέρα, ωστόσο, άφηνε ανοικτό να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα. Κάτι που στις αρχές Δεκεμβρίου θα έμοιαζε εφιαλτικό για τους οπαδούς του Άρη. Η εφημερίδα «Το Παρόν» θα γράψει στις 6 Δεκεμβρίου πως ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον παίκτη και του έχει διαμηνύσει να μην υπογράψει, πριν ακούσει τη δική του πρόταση. Κι αυτό, ενώ ακουγόταν πως υπάρχει τεράστιο χάσμα στις διαπραγματεύσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού με τη διοίκηση του Άρη και πως ζητούσε κοντά στα 600.000 ευρώ τον χρόνο για να υπογράψει.

Η λύτρωση και η υπόσχεση!

Τρεις μέρες μετά όλα θα είναι διαφορετικά. Ο Νέτο θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και θα υπογράψει ως το 2013 με τη ρήτρα του να αυξάνεται από τα 2 εκ. στα 4 εκ. ευρώ. Εκείνος θα μιλήσει για τον κόσμο του Άρη και για την ομάδα που ονειρεύεται. «Νιώθω οπαδός της ομάδας από την πρώτη στιγμή. Ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα στην Ευρώπη και πριν έρθω έψαχνα να βρω πληροφορίες. Με τίποτα, όμως, δεν περίμενα αυτήν την τρέλα. Ήθελα να παραμείνω και αν έφευγα από τον Άρη θα πήγαινα μόνο στο εξωτερικό να αγωνιστώ. Έμεινα στην μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδος».

Την ίδια μέρα δηλώνει πως είχε κάνει... block σε όλες τις ελληνικές ομάδες και είχε δώσει εντολή στον πατέρα του και εκπρόσωπό του να μην του τις μεταφέρει καν, αρνούμενος να παίξει σε άλλη ομάδα στη χώρα μας πλην του Άρη. Δεν ήθελε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη δεν ήθελε να αφήσει τον Άρη. Συνήθισε, πλέον, το κρύο και δεν του κακοφαίνεται να παίζει ακόμα κι όταν έχει τέσσερις βαθμούς Κελσίου, κάτι που στην αρχή δεν άντεχε. Ίσως να έχει συνηθίσει και το φαγητό, για το οποίο τον πρώτο καιρό είχε τις ενστάσεις του... «Στην Ελλάδα αρέσει πολύ το κρέας, όμως δεν μπορώ να φάω ένα καλό φιλέτο. Τα κόβουν διαφορετικά», είχε πει με παράπονο και απορία!

Την ίδια απορία που είχαν και οι ελεγκτές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όταν είδαν τη βαλίτσα του γεμάτη φασόλια την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα. «Μου αρέσουν πολύ και έφερα τόσο μαζί μου ώστε αναγκάστηκα να πληρώσω φόρο στο αεροδρόμιο. Ελπίζω να μου φτάσουν ως το τέλος της σεζόν»!!

Ο Νέτο θα συνεχίσει να είναι ο «τρούτα» για τους συμπαίκτες του... Ο φίλος, ο κολλητός, το φιλαράκι, ο αδελφός. Ειδικά για τον Σταύρο Λαμπριάκο και τον Σάκη Πρίττα! Θα συνεχίσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, παρά τις πιέσεις του πατέρα του να γυρίσει πίσω. Κι έχει έτοιμο στο μυαλό του το μέλλον του. «Θα γίνω εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών. Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στο χώρο και έχω αναπτύξει αρκετά καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους και ακόμη περισσότερους παίκτες. Μου αρέσει αυτό και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά»!

Πριν περάσει, όμως, στο επόμενο βήμα και πριν κλείσει την καριέρα του, έχει μια εκκρεμότητα. «Η χαρά μου δεν περιγράφεται διότι καταλαβαίνω τι σημαίνει να φθάσει η ομάδα και πάλι στο να διεκδικήσει τον τίτλο, γιατί έχω χάσει έναν τελικό». Και σκοπεύει να μην χάσει δεύτερο...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εισιτήριο και πλακάτ

**Μετά τις αγωνιστικές ικανότητες που έδειξε στο παιχνίδι της Ξάνθης ο Καμέλ Μεριέμ εντυπωσίασε με τη στάση του και τους εκπροσώπους του Τύπου στην παρουσίασή του. Χωρίς καμία διάθεση βεντετισμού, συστήθηκε, αναφέρθηκε στις ομάδες που έχει αγωνιστεί και έκλεισε την εισαγωγή του λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου κάνατε την τιμή να είστε εδώ».

**Εναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Αρη να διαμαρτυρηθούν για τις διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της ομάδας τους. Συγκεκριμένα, όποιος οπαδός των «κίτρινων» αγοράζει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ από τα σταντ έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» -η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με την Ξάνθη- θα παίρνει και ένα πλακάτ, το οποίο θα αναγράφει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους».

**Οι οπαδοί του Αρη αναμένεται να σηκώσουν τα συγκεκριμένα πλακάτ πριν από την έναρξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα ξεκινήσει τελικά μια ώρα νωρίτερα (στις 4 μ.μ). Διαιτητής θα είναι ο Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχα΅Ιας, με βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών) και Καρσιώτη (Κορινθίας).

**Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος ο αγωνιστικός χώρος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι «χαλί» στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Το ειδικό μηχάνημα -όπως είχε γράψει το «Goal»- έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες στο γήπεδο και έχει διορθώσει όλες τις λακκούβες που είχε δημιουργήσει η δυνατή βροχή που έπεφτε στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καραγεωργίου: "Προσοχή στα στημένα"
εκτύπωσέ το
Ηρεμία ζητάει ο Καραγεωργίου Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αρη, ολοκληρώθηκε το Σάββατο και ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις στημένες φάσεις των γηπεδούχων, καθώς θεωρεί ότι σε αυτό τον τομέα είναι συγκεντρωμένη η δύναμη των Θεσσαλονικέων.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, άφησε εκτός αποστολής τους Αθανασίου, Σεληνιωτάκη, Καβουσάκη, Χρυσοφάκη, Σαρρή, Καρέλη, Βίσιο, Φραγκουλάκη, Ρουμπάκη με τους δύο τελευταίους να είναι τιμωρημένοι και να εκτίουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής τους.
Αλλαγές αναμένονται λοιπόν στο βασικό σχήμα. Ανοικτή είναι η θέση του τερματοφύλακα, όπου ο Δασκαλάκης έχει προβάδισμα, όμως το τετ α τετ του Καραγεωργίου με τον Πόζα την Παρασκευή ίσως και να αλλάξει τα δεδομένα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Κορδονούρης. Αριστερά θα είναι ο Γελαδάρης και στο κέντρο της άμυνας οι Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ. Στα χαφ οι Ορφανός, Μπέτο και Τζούνιορ και στην επίθεση οι Ρομάνο, Τσεσνάουσκις θα πλαισιώσουν τον Μπούντιμρ ο οποίος θα είναι στην κορυφή.

Ο Βερπακόφσκις θα μείνει στον πάγκο, ενώ την αποστολή των Κρητικών συμπληρώνουν οι Δημήτρης Κοιλιάρας, Μπερτόσα, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Λεάλ και Σιάκκας.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εσπασε τη μύτη του ο Μεριέμ
εκτύπωσέ το
Ο Καμέλ Μεριέμ με τη φανέλα του Αρη Νοκ άουτ από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, τέθηκε ο Καμέλ Μεριέμ. Ο νεοαποκτηθείς μέσος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, σε μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας έσπασε την μύτη του και φυσικά δεν τίθεται θέμα να αγωνιστεί την Κυριακή στο ματς της 22ης αγωνιστικής.

Το χειρότερο για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Μεριέμ στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". (13/2 16:03)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ομβικό, βαθμολογικά και αγωνιστικά, για την περαιτέρω πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα είναι κατά τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Αργεντινός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως "μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες εντός έδρας. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι δύσκολο, αλλά για εμάς η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα τελευταία αποτελέσματα και απόλυτα συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε με πάθος τους τρεις βαθμούς και να τους κατακτήσουμε".

Προσέθεσε δε ότι "η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρεις πολύ δύσκολους και σημαντικούς αγώνες, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα με προσοχή και καθαρό μυαλό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Πρόβλημα με Μεριέμ

Εκτός μάχης τέθηκε για το κυριακάτικο παιχνίδι αναπάντεχα ο Καμέλ Μεριέμ, ο οποίος στάθηκε άτυχος στην τελευταία προπόνηση, καθώς σε μια δυνατή διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη. Ο Γάλλος μέσος είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Ξάνθη την προσεχή Τετάρτη.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Ναφτί, Ντέιλι, Πιοβεζάν, ο ανέτοιμος Φερνάντεζ, οι Λαμπριάκος, Πέσκοβιτς, καθώς και οι νεαροί Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαΐδης και Αγτζίδης. Την αποστολή απαρτίζουν οι Σηφάκης, Φρασέρι, Κόκε, Νέτο, Αραβίδης, Πρίττας, Κάλβο, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Νασούτι, Αράνο, Κάμπορα, Γκαρσία, Τζόνσον, Αντού, Χαβίτο, Ορτίθ, Ρονάλντο.
[glow=red,2,300]H ATYXIA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ :([/glow]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom