Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν εχει μεινει τιποτα ζωντανο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τις προαλες εβελεπα στο Νοβα για μια που δηλητηριασε καμια 3-4 συζυγους,δεν πιστευω να εχουν καμια σχεση,αλλα καλου κακου ρωτα την αν εχει παντρευτει ποτε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γιατί στα Γιάννενα που πας ρε μόρτη..???
λα σουιτ για καφε χειμωνα η στο οσκαρ σινεμα
στα ναυτακια η στα μαζεμενα διπλα διπλα στη λιμνη μπροστα το καλοκαιρι
κ για βραδυ παντου,απο εξω(κλαμπ) μεχρι κ βογκ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τις προαλες εβελεπα στο Νοβα για μια που δηλητηριασε καμια 3-4 συζυγους,δεν πιστευω να εχουν καμια σχεση,αλλα καλου κακου ρωτα την αν εχει παντρευτει ποτε...
δεν θελω να κανω αυτη την ερωτηση γιατι φοβαμαι την απαντηση

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
λα σουιτ για καφε χειμωνα η στο οσκαρ σινεμα
στα ναυτακια η στα μαζεμενα διπλα διπλα στη λιμνη μπροστα το καλοκαιρι
κ για βραδυ παντου,απο εξω(κλαμπ) μεχρι κ βογκ
Λα σουιτ έχω να πάω πάνω από χρόνο...
Ολο και περισσότερα πιτσιρίκια και δεν γουστάρω...
Οσκαρ σίνεμα..???ααα στο πρωην Baccarra θα αναφέρεσαι...
Στα άλλα πάω που και που ακόμα...

Τελικά θα έρθεις ή κάνεις πλάκα??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λα σουιτ έχω να πάω πάνω από χρόνο...
Ολο και περισσότερα πιτσιρίκια και δεν γουστάρω...
Οσκαρ σίνεμα..???ααα στο πρωην Baccarra θα αναφέρεσαι...
Στα άλλα πάω που και που ακόμα...

Τελικά θα έρθεις ή κάνεις πλάκα??
μπορει να ερθω δεν ξερω ακομα
παπρικα παω για τσιπουρα.....εσυ που πας?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γίνε Άρης να γουστάρεις.

Επισκέπτης
Καλημέρα στους οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας water polo επί χόρτου!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
λοιπον παιδες τωρα που ηρεμησαμε λιγακι να σας πω και γω την ιστορια μου,που πανω κατω μοιαζει με την ιστορια ολων.τεταρτη 10 φεβρουαριου τελειωνω απο την δουλεια κατα τις 3 και παω σπιτι.καθομαι να φαω αλλα το φαγητο κατεβαινει μετα δυσκολιας.νιωθω ενα σφυξιμο στο στομαχι.ειναι απο το αγχος.σε 2 ωρες ξεκιναει το ματς.προσπαθω να περασω την ωρα μου μιλωντας με φιλους στο τηλ και πως βλεπουμε τον αγωνα και σερφαροντας στο ιντερνετ διαβαζοωτας τα τελευταια νεα.το μυαλο μου ειναι ομως μονο στο ΑΡΗ.παει 5 παρα κανω ενα καφεδακι αναβω ακομη ενα τσιγαρο και περιμενω.σπιτι ειναι ακομη η γυναικα μου και το μωρο μου.γινεται η σεντρα και το αγχος ολοενα και μεγαλωνει.να βριζω συνεχεια που κολλαει η μπαλα η που φευγει πιο γρηγορα.το μωρο παιζει με την γυναικα μου στο σαλονι οπου βλεπω το ματς και ενω μου εχουν σπασει τα νευρα λεω δεν θα πω τιποτα.μπορει αυτο να ειναι το γουρι.ο ενας καφες διαδεχεται τον αλλον.ημιχρονο 0-0 .λεω δεν μπορει θα το διακοψει.προς εκπληξη μου ξεκιναει το β ημιχρονο.τα τσιγαρα δεν σβηνουν το ενα μετα το αλλο.και να η στραβη.1-0 στο 70.απογοητευση,κατηφεια,φοβος.η γυναικα μου να λεει ηρεμησε.δεν μπορω.δεν εχουν μεινει νυχια στα δαχτυλα μου.τα εχω φαει ολα.τα λεπτα περνανε.το μωρο γκρινιαζει αλλα δεν λεω τιποτα.ειπαμε για γουρι.οι μαυρες σκεψεις πυκνωνουν.πως θα βαλουμε γκολ σε τετοιο κολογηπεδο???δεν γινεται να κολλησει μια φορα η μπαλα στη λασπη υπερ μας????δεν θα γινει καμια αναμπουμπουλα????ειναι ερωτηματα που με βασανιζουν.γινεται η φαση στο 85 με την κεφαλια του Γκιαρο.χτυπιεμαι σαν χταποδι.που θα ξαναβρουμε τετοια ευκαιρια μονολογω.ερχεται η γυναικα μου διπλα μου μου ριχνει μια ματια και ριχνει και μια λοξη ματια στην τηλεοραση.το χρονομετρο γραφει 89.25.με κοιτα απογοητευμενη. φτανουμε στο 94.τελευταια φαση.και γινεται το εξης.καρφωνεται η καμερα στον γαμιολη τον πανοπουλο.η πρωτη σκεψη που κανω ειναι θεικη.ποια ειναι αυτη η σκεψη?οταν η καμερα στο φιναλε των αγωνων(ποδοσφαιρο και
μπασκετ)καρφωνεται σε καποιο προσωπο συνηθως αυτο το προσωπο γινεται η ηρωας η μοιραιος.τον βλεπω να πιανει την καρδια του.σκεφτομαι,λες να ξερει κατι.ελα ρε θεε κανε το θαυμα σου.ειμαι ορθιος πανω στον καναπε.τυλιγω το κεφαλι με τα χερια μου.εκτελειται το φαουλ.κεφαλια δοκαρι και.....γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλ!η κρυγη που βγαζω ειναι τεραστια εχω ακουστει στα 4 τετραγωνα.φωναζω και ξαναφωναζω.γκολ-γκολ-γκολ-γκολ.το μωρο μου εχει καθεται με κοιταει με ενα βλεμα απλανες με το στομα ανοιχτο και εχει τρομαξει τοσο πολυ απο τις κραυγες που βαζει τα κλαματα.η γυναικα μου να μου λεει ηρεμησε θα παθεις τιποτα με την καρδια σου.εγω να χτυπαω με οση δυναμη εχω ντουλαπια,πορτες,τραπεζια,να πεταω πολυθρονες.ναι ρε θεε εισαι μεγαλος,ναι ρε θεε εισαι κιτρινος.σε ευχαριστω.κατευθειαν τηλεφωνα σε ολους τους ομοιδεατες.να περνω τηλεφωνα και να μην μπορω να αρθρωσω λεξη.να φωναζω μονο γκοοοοολλλλλλ και να το κλεινω.κανα τεταρτο μετα να γυριζω απο δωματιο σε δωματιο και να κλαιω,να κλαιω απο χαρα και με τρεμαμενη φωνη να φωναζω μονο γκολ.ναι ρε αριαναρα μονο εσυ με κανεις να ζω τετοιες στιγμες.σε ευχαριστω για ολο αυτο που εζησα.μα πανω απο ολα ευχαριστω το θεο που μεχει κανει αρειανο.  Υ.Γ.τελικα το να αφησω το μωρο να μου σπαει τα νευρα ηταν οντως γουρι.θα το ξανακανω.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον παιδες τωρα που ηρεμησαμε λιγακι να σας πω και γω την ιστορια μου,που πανω κατω μοιαζει με την ιστορια ολων.τεταρτη 10 φεβρουαριου τελειωνω απο την δουλεια κατα τις 3 και παω σπιτι.καθομαι να φαω αλλα το φαγητο κατεβαινει μετα δυσκολιας.νιωθω ενα σφυξιμο στο στομαχι.ειναι απο το αγχος.σε 2 ωρες ξεκιναει το ματς.προσπαθω να περασω την ωρα μου μιλωντας με φιλους στο τηλ και πως βλεπουμε τον αγωνα και σερφαροντας στο ιντερνετ διαβαζοωτας τα τελευταια νεα.το μυαλο μου ειναι ομως μονο στο ΑΡΗ.παει 5 παρα κανω ενα καφεδακι [size=20pt]αναβω ακομη ενα τσιγαρο και περιμενω[/size].σπιτι ειναι ακομη η γυναικα μου και το μωρο μου.γινεται η σεντρα και το αγχος ολοενα και μεγαλωνει.να βριζω συνεχεια που κολλαει η μπαλα η που φευγει πιο γρηγορα.το μωρο παιζει με την γυναικα μου στο σαλονι οπου βλεπω το ματς και ενω μου εχουν σπασει τα νευρα λεω δεν θα πω τιποτα.μπορει αυτο να ειναι το γουρι.ο ενας καφες διαδεχεται τον αλλον.ημιχρονο 0-0 .λεω δεν μπορει θα το διακοψει.προς εκπληξη μου ξεκιναει το β ημιχρονο.τα τσιγαρα δεν σβηνουν το ενα μετα το αλλο.και να η στραβη.1-0 στο 70.απογοητευση,κατηφεια,φοβος.η γυναικα μου να λεει ηρεμησε.δεν μπορω.δεν εχουν μεινει νυχια στα δαχτυλα μου.τα εχω φαει ολα.τα λεπτα περνανε.[size=20pt]το μωρο γκρινιαζει αλλα δεν λεω τιποτα.[/size]ειπαμε για γουρι.οι μαυρες σκεψεις πυκνωνουν.πως θα βαλουμε γκολ σε τετοιο κολογηπεδο???δεν γινεται να κολλησει μια φορα η μπαλα στη λασπη υπερ μας????δεν θα γινει καμια αναμπουμπουλα????ειναι ερωτηματα που με βασανιζουν.γινεται η φαση στο 85 με την κεφαλια του Γκιαρο.χτυπιεμαι σαν χταποδι.που θα ξαναβρουμε τετοια ευκαιρια μονολογω.ερχεται η γυναικα μου διπλα μου μου ριχνει μια ματια και ριχνει και μια λοξη ματια στην τηλεοραση.το χρονομετρο γραφει 89.25.με κοιτα απογοητευμενη. φτανουμε στο 94.τελευταια φαση.και γινεται το εξης.καρφωνεται η καμερα στον γαμιολη τον πανοπουλο.η πρωτη σκεψη που κανω ειναι θεικη.ποια ειναι αυτη η σκεψη?οταν η καμερα στο φιναλε των αγωνων(ποδοσφαιρο και
μπασκετ)καρφωνεται σε καποιο προσωπο συνηθως αυτο το προσωπο γινεται η ηρωας η μοιραιος.τον βλεπω να πιανει την καρδια του.σκεφτομαι,λες να ξερει κατι.ελα ρε θεε κανε το θαυμα σου.ειμαι ορθιος πανω στον καναπε.τυλιγω το κεφαλι με τα χερια μου.εκτελειται το φαουλ.κεφαλια δοκαρι και.....γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλ!η κρυγη που βγαζω ειναι τεραστια εχω ακουστει στα 4 τετραγωνα.φωναζω και ξαναφωναζω.γκολ-γκολ-γκολ-γκολ.το [size=20pt]μωρο μου εχει καθεται με κοιταει με ενα βλεμα απλανες με το στομα ανοιχτο και εχει τρομαξει τοσο πολυ απο τις κραυγες που βαζει τα κλαματα.[/size]η γυναικα μου να μου λεει ηρεμησε θα παθεις τιποτα με την καρδια σου.εγω να χτυπαω με οση δυναμη εχω ντουλαπια,πορτες,τραπεζια,να πεταω πολυθρονες.ναι ρε θεε εισαι μεγαλος,ναι ρε θεε εισαι κιτρινος.σε ευχαριστω.κατευθειαν τηλεφωνα σε ολους τους ομοιδεατες.να περνω τηλεφωνα και να μην μπορω να αρθρωσω λεξη.να φωναζω μονο γκοοοοολλλλλλ και να το κλεινω.κανα τεταρτο μετα να γυριζω απο δωματιο σε δωματιο και να κλαιω,να κλαιω απο χαρα και με τρεμαμενη φωνη να φωναζω μονο γκολ.ναι ρε αριαναρα μονο εσυ με κανεις να ζω τετοιες στιγμες.σε ευχαριστω για ολο αυτο που εζησα.μα πανω απο ολα ευχαριστω το θεο που μεχει κανει αρειανο.   [size=20pt]Υ.Γ.τελικα το να αφησω το μωρο να μου σπαει τα νευρα ηταν οντως γουρι.θα το ξανακανω.[/size]
Μπραβο συγχαρητηρια!  Για ολες τις μεγαλες στιγμες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μπραβο συγχαρητηρια!  Για ολες τις μεγαλες στιγμες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν ξερεις τι εχω ζησει και τι εχω περασει με αυτην την ομαδα.γιαυτο σε γραφω σταρχιδια μου καραγκιοζη.και να γραφεις στις σελιδες της ομαδας σου μπας και φτασετε τις 1000.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν ξερεις τι εχω ζησει και τι εχω περασει με αυτην την ομαδα.γιαυτο σε γραφω σταρχιδια μου καραγκιοζη.και να γραφεις στις σελιδες της ομαδας σου μπας και φτασετε τις 1000.
Πραγματι με αποστομωσες... :jerking: :jerking: :priest:
αλλα και οταν μιλαμε για μωρα λιγα.οκ?
Πλακα κανεις ετσι...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom