Επισκέπτης
801 111 1926
210-5222866
801 111 1926
Οχι ρε τι λες,μονο στη δικια σου θα το πουμε...αμαν εσενα δεν σου ξεφευγει τιποτα
ξεπετα ειναι φιλε
αλλα μη βγει παρα εξω
210-5222866
σαν που να βγει ρε ντεκερ;;αμαν εσενα δεν σου ξεφευγει τιποτα
ξεπετα ειναι φιλε
αλλα μη βγει παρα εξω
αμαν εσενα δεν σου ξεφευγει τιποτα
ξεπετα ειναι φιλε
αλλα μη βγει παρα εξω
Μονο σ'εμας συμβαινουν αυτες οι γελοιοτητες,Κοντη,Αθανασιαδη ειστε στον Αρη ρε γαιδουρια,σοβαρευτειτε γαμωτι μου...μη βρισω βραδυατικα...Δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Φορμός Μεντί στην ομάδα του Άρη, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ζήτησε να ακυρωθεί η αρχική συμφωνία και να μην σταλεί το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ, αίτημα που έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Άρη
ρε τροπος του λεει....σαν που να βγει ρε ντεκερ;;![]()
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος που αφορά τα ΜΜΕ αυτά που γνωρίζω είναι αυτά που ακούω από εσάς.
Προφανώς εσύ μπορεί και να γνωρίζεις και κάτι παραπάνω γιατί [glow=red,2,300]αν δεν κάνω λάθος είναι και η δουλειά σου.[/glow]
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο σκέλος σαφώς και δεν εννοώ η διοίκηση της δικιάς μας ομάδας να εφαρμόσει κατά γράμμα τους όρους της διοίκησης του Αστέρα.
Ίσως θα έπρεπε να βάλω στην πρότασή μου τη φράση τηρουμένων των αναλογιών.
Μιλάω για "μοντέλο διοίκησης" το οποίο είναι εξαιρετικό,και για το οποίο μου έχει μιλήσει άνθρωπος που το έχει ζήσει από πάρα πολύ κοντά...(είμαστε πολύ λίγοι εδώ κάτω ψιλογνωριζόμαστε όλοι) και μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό των διοικούντων παρ'ότι ο ίδιος δεν απομακρύνθηκε με τον πιο κομψό τρόπο.
ηρεμα τ αγορι μου,ηρεμαΜονο σ'εμας συμβαινουν αυτες οι γελοιοτητες,Κοντη,Αθανασιαδη ειστε στον Αρη ρε γαιδουρια,σοβαρευτειτε γαμωτι μου...μη βρισω βραδυατικα...
βρε συΜονο σ'εμας συμβαινουν αυτες οι γελοιοτητες,Κοντη,Αθανασιαδη ειστε στον Αρη ρε γαιδουρια,σοβαρευτειτε γαμωτι μου...μη βρισω βραδυατικα...
Μονο σ'εμας συμβαινουν αυτες οι γελοιοτητες,Κοντη,Αθανασιαδη ειστε στον Αρη ρε γαιδουρια,σοβαρευτειτε γαμωτι μου...μη βρισω βραδυατικα...
Πρωτα τον περνας απο εξετασεις,μετα υπογραφει,μετα ανακοινωνεις.Ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες απ'ο,τι ξερω,ασε φιλε,χασανε την μπαλα,φαινεται απο μακρυα,δεν χρειαζεται να εισαι απο μεσα...βρε συ
βρεθηκε προβλημα στις ιατρικες εξετασεις του
συμβαινουν αυτα
ετσι και αλλιως αυτος θα ηταν για του χρονου
τον αλλον που ειναι στοπερ και εχει εμπειρια θελαμε
στο αριστερο εξτρεμ εχουμε:αντου,νταριο
11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website
www.easyfreesmileys.com/Free-Tongue-Smileys/][/url]
Οχι και η δουλεια μου ρε συ, αλοιμονο να ημουν δημοσιοκαφρος!!!![]()
![]()
![]()
τι λες ρε ψευτη?Όχι ρε το τηλ.που ποστάρησα εγώ είναι του κέντρου δηλητηριάσεων αυτό που ποστάρησε ο ντέκερ είναι τηλέφωνο μπουρδέλου
Όχι ρε το τηλ.που ποστάρησα εγώ είναι του κέντρου δηλητηριάσεων αυτό που ποστάρησε ο ντέκερ είναι τηλέφωνο μπουρδέλου
Πρωτα τον περνας απο εξετασεις,μετα υπογραφει,μετα ανακοινωνεις.Ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες απ'ο,τι ξερω,ασε φιλε,χασανε την μπαλα,φαινεται απο μακρυα,δεν χρειαζεται να εισαι απο μεσα...