Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Φορμός Μεντί στην ομάδα του Άρη, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ζήτησε να ακυρωθεί η αρχική συμφωνία και να μην σταλεί το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ, αίτημα που έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Άρη
Μονο σ'εμας συμβαινουν αυτες οι γελοιοτητες,Κοντη,Αθανασιαδη ειστε στον Αρη ρε γαιδουρια,σοβαρευτειτε γαμωτι μου...μη βρισω βραδυατικα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος που αφορά τα ΜΜΕ αυτά που γνωρίζω είναι αυτά που ακούω από εσάς.
Προφανώς εσύ μπορεί και να γνωρίζεις και κάτι παραπάνω γιατί [glow=red,2,300]αν δεν κάνω λάθος είναι και η δουλειά σου.[/glow]
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο σκέλος σαφώς και δεν εννοώ η διοίκηση της δικιάς μας ομάδας να εφαρμόσει κατά γράμμα τους όρους της διοίκησης του Αστέρα.
Ίσως θα έπρεπε να βάλω στην πρότασή μου τη φράση τηρουμένων των αναλογιών.
Μιλάω για "μοντέλο διοίκησης" το οποίο είναι εξαιρετικό,και για το οποίο μου έχει μιλήσει άνθρωπος που το έχει ζήσει από πάρα πολύ κοντά...(είμαστε πολύ λίγοι εδώ κάτω ψιλογνωριζόμαστε όλοι :grin:) και μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό των διοικούντων παρ'ότι ο ίδιος δεν απομακρύνθηκε με τον πιο κομψό τρόπο.

Οχι και η δουλεια μου ρε συ, αλοιμονο να ημουν δημοσιοκαφρος!!! :2funny: :2funny: :2funny: Προφανως καταλαβες λαθος αλλα οκ, απλα τυχαινει λογω γνωριμιων να εχω γνωρισει "διαφορους" και να εχω ακουσει με τα αυτακια μου "διαφορες περιεργες" συζητησεις και να εχω αποψη για το ποιον καποιων......  ;)

Δεν αντιλεγω για αυτο που λες οτι γνωριζεις για τους ανθρωπους του αστερα, δεν εχω αποψη αλλωστε, απλα συμπληρωσα αυτο που σωστα αναφερεις, "τηρουμενων των αναλογιων".

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
του κωλου τα 7μερα πλεζουρα...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μονο σ'εμας συμβαινουν αυτες οι γελοιοτητες,Κοντη,Αθανασιαδη ειστε στον Αρη ρε γαιδουρια,σοβαρευτειτε γαμωτι μου...μη βρισω βραδυατικα...
βρε συ
βρεθηκε προβλημα στις ιατρικες εξετασεις του
συμβαινουν αυτα
ετσι και αλλιως αυτος θα ηταν για του χρονου
τον αλλον που ειναι στοπερ και εχει εμπειρια θελαμε
στο αριστερο εξτρεμ εχουμε:αντου,νταριο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Επικοινωνιακα ηταν παπαρια αυτο που εγινε, ας ελπισουμε στην ΟΥΣΙΑ να ηταν για καλο, αν οντως κατι ετρεχε με τον παικτη, ιδωμεν, συνεχιζουμε ως εχει!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
βρε συ
βρεθηκε προβλημα στις ιατρικες εξετασεις του
συμβαινουν αυτα
ετσι και αλλιως αυτος θα ηταν για του χρονου
τον αλλον που ειναι στοπερ και εχει εμπειρια θελαμε
στο αριστερο εξτρεμ εχουμε:αντου,νταριο
Πρωτα τον περνας απο εξετασεις,μετα υπογραφει,μετα ανακοινωνεις.Ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες απ'ο,τι ξερω,ασε φιλε,χασανε την μπαλα,φαινεται απο μακρυα,δεν χρειαζεται να εισαι απο μεσα...

Επισκέπτης
11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website
www.easyfreesmileys.com/Free-Tongue-Smileys/] [/url]

Όχι ρε το τηλ.που ποστάρησα εγώ είναι του κέντρου δηλητηριάσεων αυτό που ποστάρησε ο ντέκερ είναι τηλέφωνο μπουρδέλου

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
:Pεχουμε να μαθουμε πολλα ακομα απο διοικητικης αποψης. ειμαστε μικροι ακομα... :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Όχι ρε το τηλ.που ποστάρησα εγώ είναι του κέντρου δηλητηριάσεων αυτό που ποστάρησε ο ντέκερ είναι τηλέφωνο μπουρδέλου
τι λες ρε ψευτη?
ειναι για πληροφοριες σχετικα με την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου του ΠΑΟΚ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πρωτα τον περνας απο εξετασεις,μετα υπογραφει,μετα ανακοινωνεις.Ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες απ'ο,τι ξερω,ασε φιλε,χασανε την μπαλα,φαινεται απο μακρυα,δεν χρειαζεται να εισαι απο μεσα...

Εδω θα διαφωνησω, με το συμπαθειο  :grin:, ειδικα τελευταιες στιγμες της προθεσμιας των μεταγραφων, πρωτα τα βρισκεις με τον παικτη-ομαδα, τον υπογραφεις, στελνεις τα χαρτια για εκδοση δελτιου ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ την προθεσμια και μπορει και αυριο και μεθαυριο να περασει ιατρικα και να λυσεις το συμβολαιο.....

Απλα δεν ηταν ΑΝΑΓΚΑΙΟ να ανακοινωθει επισημα απο την ΠΑΕ, εδω ειναι το ΛΑΘΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom