Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Αυτο λεω. Το ονομα του παιχτη να ξερουμε, το βιογραφικο του και τα υπολοιπα στο χορτο. Εχουμε χορτασει φιλοσοφιες απο μανατζαρεους και δημοσιογραφισκους.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τραβα σε καμια θυρα4 μπορει να σου βρουν και καινουρια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ποναει τοσα χρονια που το καταστατικο ιδρυσης της ομαδουλας σου ειναι στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ εξου και το ΤΟΥΡΚΟΙ και βρηκατε ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ε???
Αυτό από που ακριβώς προκύπτει;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό ακριβώς ότι λέγαμε χθες το διαβάζουμε σήμερα και δυστυχώς θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα :jerking: :jerking:
Ασε,στον βροντο τα λεγα μου φαινεται,αφου κλεψαμε παιχτη μεσα απο τα χερια της Ρεαλ μαλλον ειχα αδικο που γκρινιαζα για τους διοικουντες...

Επισκέπτης
Ασε,στον βροντο τα λεγα μου φαινεται,αφου κλεψαμε παιχτη μεσα απο τα χερια της Ρεαλ μαλλον ειχα αδικο που γκρινιαζα για τους διοικουντες...

Ρε φίλε τι να σου πω..
Ίσως το ότι δε ζω εκεί να είναι η αιτία που μου κάνουν εντύπωση όλα αυτά.
Κι εννοώ δεν έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω τα ΜΜΕ της πόλης σου και φυσικά όλο αυτό το κλίμα.
Δεν ξέρω...μακάρι να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή γιατί αλλιώς...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε φίλε τι να σου πω..
Ίσως το ότι δε ζω εκεί να είναι η αιτία που μου κάνουν εντύπωση όλα αυτά.
Κι εννοώ δεν έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω τα ΜΜΕ της πόλης σου και φυσικά όλο αυτό το κλίμα.
Δεν ξέρω...μακάρι να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή γιατί αλλιώς...
ΔΕν προκειται ν'αλλαξει ποτε,προσωπικα απεχω απο τα ΜΜΕ,μια ματια στα σαιτ για να γελασω και τελος...

Επισκέπτης
ΔΕν προκειται ν'αλλαξει ποτε,προσωπικα απεχω απο τα ΜΜΕ,μια ματια στα σαιτ για να γελασω και τελος...

Στο κάτω κάτω τα ΜΜΕ μπορεί ο οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος να τα γράψει στα παπάρια του.
Οι κινήσεις της διοίκησης είναι αυτές που καθορίζουν την πορεία της ομάδας..
Ας παραδειγματιστούν από κάποιες άλλες διοικήσεις όπως π.χ. του Αστέρα Τρίπολης.(Μοντέλο διοίκησης).

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το θετικο στις 2 μεταγραφες ειναι η μικρη ηλικια τους,τωρα το ποτε και ΑΝ θα τους δουμε φετος να παιζουν ειναι αλλο ζητημα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στο κάτω κάτω τα ΜΜΕ μπορεί ο οποιοσδήποτε [glow=red,2,300]λογικά σκεπτόμενος να τα γράψει στα παπάρια του.[/glow]
Οι κινήσεις της διοίκησης είναι αυτές που καθορίζουν την πορεία της ομάδας..
Ας παραδειγματιστούν από κάποιες άλλες διοικήσεις όπως π.χ. του [glow=red,2,300]Αστέρα Τρίπολης.(Μοντέλο διοίκησης).[/glow]

Αυτο με τα ΜΜΕ ειναι μεγαλη ιστορια, οντως ειναι για γελια και για κλαματα, αλλα ειναι δυσκολο να ζεις εδω, να σε βομβαρδιζουν με παπαριες και παραπληροφορηση, να τα ακουει και να τα πιστευει ο κολλητος σου, ο αδελφος σου, ο φιλος σου και να προσπαθεις να του δειξεις την αληθεια...... δυστυχως ειδικα εμας τους αρειανους μας αναγκαζουν να ασχολουμαστε και να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...... σκεψου το απλα, με την ιστορια των "επεισοδιων" στα Γιαννενα, πως το περασαν εντεχνα στην κοινη γνωμη και το εξισωσαν - να μη σου πω οτι το παρουσιασαν και χειροτερο - με τα αισχη που εγιναν στην Καβαλα, αυτα περιπου με σημαντικα 'η ασημαντα γεγονοτα αντιμετωπιζει ο Αρειανος στη Θεσσαλονικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, απο τα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλεον ασπρομαυρα ΜΜΕ....... δε μπορεις να φανταστεις ποσο διαφορετικα θα αντιμετωπιζοταν αντιστοιχη ιστορια με τη σημερινη, της αποχης στον μπαοκ, αν τυχον συνεβαινε σε εμας ......... ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ τα τοπικα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ μμε. Θα μου πεις ευλογα, μη δινεις σημασια, μην ασχολεισαι, αξια τους δινεις, ελα ομως στη θεση μου και ακου ολη τη μερα ΠΑΠΑΡΙΕΣ απο τους φιλους-γνωστους σου, οταν η συζητηση παει στα αθλητικα και ΜΗΝ απαντας.......

Αυτο που λες με τον Αστερα μπορει να ισχυει μεν δεν εχουν ομως οι καταστασεις και τα δεδομενα καμια σχεση δε...... μικρη ομαδα, που ζει το ονειρο της, λιγος κοσμος, ελαχιστη εως καθολου πιεση....... δε μπορει να ισχυει το ιδιο στις μεγαλες ομαδες με ιστορια και πολυ κοσμο.

Επισκέπτης
με τα αισχη που εγιναν στην Καβαλα
12540_1069643040016_1794325668_148781_7140593_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτο με τα ΜΜΕ ειναι μεγαλη ιστορια, οντως ειναι για γελια και για κλαματα, αλλα ειναι δυσκολο να ζεις εδω, να σε βομβαρδιζουν με παπαριες και παραπληροφορηση, να τα ακουει και να τα πιστευει ο κολλητος σου, ο αδελφος σου, ο φιλος σου και να προσπαθεις να του δειξεις την αληθεια...... δυστυχως ειδικα εμας τους αρειανους μας αναγκαζουν να ασχολουμαστε και να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...... σκεψου το απλα, με την ιστορια των "επεισοδιων" στα Γιαννενα, πως το περασαν εντεχνα στην κοινη γνωμη και το εξισωσαν - να μη σου πω οτι το παρουσιασαν και χειροτερο - με τα αισχη που εγιναν στην Καβαλα, αυτα περιπου με σημαντικα 'η ασημαντα γεγονοτα αντιμετωπιζει ο Αρειανος στη Θεσσαλονικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, απο τα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλεον ασπρομαυρα ΜΜΕ....... δε μπορεις να φανταστεις ποσο διαφορετικα θα αντιμετωπιζοταν αντιστοιχη ιστορια με τη σημερινη, της αποχης στον μπαοκ, αν τυχον συνεβαινε σε εμας ......... ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ τα τοπικα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ μμε. Θα μου πεις ευλογα, μη δινεις σημασια, μην ασχολεισαι, αξια τους δινεις, ελα ομως στη θεση μου και ακου ολη τη μερα ΠΑΠΑΡΙΕΣ απο τους φιλους-γνωστους σου, οταν η συζητηση παει στα αθλητικα και ΜΗΝ απαντας.......

Αυτο που λες με τον Αστερα μπορει να ισχυει μεν δεν εχουν ομως οι καταστασεις και τα δεδομενα καμια σχεση δε...... μικρη ομαδα, που ζει το ονειρο της, λιγος κοσμος, ελαχιστη εως καθολου πιεση....... δε μπορει να ισχυει το ιδιο στις μεγαλες ομαδες με ιστορια και πολυ κοσμο.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος που αφορά τα ΜΜΕ αυτά που γνωρίζω είναι αυτά που ακούω από εσάς.
Προφανώς εσύ μπορεί και να γνωρίζεις και κάτι παραπάνω γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι και η δουλειά σου.
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο σκέλος σαφώς και δεν εννοώ η διοίκηση της δικιάς μας ομάδας να εφαρμόσει κατά γράμμα τους όρους της διοίκησης του Αστέρα.
Ίσως θα έπρεπε να βάλω στην πρότασή μου τη φράση τηρουμένων των αναλογιών.
Μιλάω για "μοντέλο διοίκησης" το οποίο είναι εξαιρετικό,και για το οποίο μου έχει μιλήσει άνθρωπος που το έχει ζήσει από πάρα πολύ κοντά...(είμαστε πολύ λίγοι εδώ κάτω ψιλογνωριζόμαστε όλοι :grin:) και μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό των διοικούντων παρ'ότι ο ίδιος δεν απομακρύνθηκε με τον πιο κομψό τρόπο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Φορμός Μεντί στην ομάδα του Άρη, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ζήτησε να ακυρωθεί η αρχική συμφωνία και να μην σταλεί το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ, αίτημα που έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Άρη

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πρόβλημα με τον Μεντί
Ο Σενεγαλέζος Μεντί δεν θα απoκτηθεί από τους κίτρινους, όπως προκύπτει προσφάτως. Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση για την απόκτησή του έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης, κάτι που αναδεικνύει πρόβλημα στη μεταγραφή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε πρόβλημα στις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και η απόκτησή του θα ματαιωθεί.

Καμια σφαιρα στο ποδι θα ειχε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Φορμός Μεντί στην ομάδα του Άρη, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ζήτησε να ακυρωθεί η αρχική συμφωνία και να μην σταλεί το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ, αίτημα που έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Άρη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλυτερα για σενα
παλταρα ηταν κ σε λιγο καιρο τελειωνοην τα μεγαλα κρυα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ντεκερ βρηκες και αλλη γκομενα;