Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Αν δεν φανε δεν θα εχεις διοικηση. Η καλη διοικηση ειναι αυτη που τρωει λιγοτερο. δηλ λιγοτερα πεταμενα λεφτα σε κακες μεταγραφες. λιγοτερες μιζες απο μανατζαρεους σωστα συμβολαια με τους χορηγους και σωστη διαχειρηση εσοδων εξοδων με διαφανεια. αν αυτα λειτουργουν σωστα, και η ομαδα θα πεταει. Αυτοι φαινεται να τα πηγαινουν καλα για την ωρα...
Ισως επειδη ερχεται και το γηπεδο, και εκει θα πεσει το μεγαλο φαγοποτι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που ειναι τα φιλαρακια μου?τι κανετε μικροι ασπονδυλοι μου φιλοι?
ρε σεις,να σας πω κατι κ θα μου απαντησετε με σοβαροτητα κ χωρις δοση σουπερισμου....οκ?
ο κοκε πως κ παιζει μπαλα ξανα?
του το εβγαλε ο κουπερ η επειδη θελει να παρει μεταγραφη στην ισπανια για οικογενειακους λογους εχει ανεβασει την αποδοση του?
ρωταω γιατι πολλα εχουμε ακουσει τις τελευταιες μερες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν δεν φανε δεν θα εχεις διοικηση. Η καλη διοικηση ειναι αυτη που τρωει λιγοτερο. δηλ λιγοτερα πεταμενα λεφτα σε κακες μεταγραφες. λιγοτερες μιζες απο μανατζαρεους σωστα συμβολαια με τους χορηγους και σωστη διαχειρηση εσοδων εξοδων με διαφανεια. αν αυτα λειτουργουν σωστα, και η ομαδα θα πεταει. Αυτοι φαινεται να τα πηγαινουν καλα για την ωρα...
Ισως επειδη ερχεται και το γηπεδο, και εκει θα πεσει το μεγαλο φαγοποτι...
Οι κινησεις ειναι σωστες,αν εξαιρεσεις τις μεγαλοστομιες του Κοντη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
που ειναι τα φιλαρακια μου?τι κανετε μικροι ασπονδυλοι μου φιλοι?
ρε σεις,να σας πω κατι κ θα μου απαντησετε με σοβαροτητα κ χωρις δοση σουπερισμου....οκ?
ο κοκε πως κ παιζει μπαλα ξανα?
του το εβγαλε ο κουπερ η επειδη θελει να παρει μεταγραφη στην ισπανια για οικογενειακους λογους εχει ανεβασει την αποδοση του?
ρωταω γιατι πολλα εχουμε ακουσει τις τελευταιες μερες
Κοκε,Ναφτι,Καλβο,Νετο εχουν ανεβασει την αποδοση τους γαιτι θελουν να την κανουν,το ιδιο και ο Λαμπριακος που δηλωσε οτι μονο στον μπαουγκ ονειρευεται να παει.Ντεκερ,ασε τα κομπλεξικα σου κατα μερος,οταν ολοι αυτοι πιανανε τ'αρχιδια τους κανατε παρτυ,τωρα παλι την βρηκατε την ακρη.ΜΗν ακους ραδιοφωνα ρε αγορι μου,σε χαλαει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοκε,Ναφτι,Καλβο,Νετο εχουν ανεβασει την αποδοση τους γαιτι θελουν να την κανουν,το ιδιο και ο Λαμπριακος που δηλωσε οτι μονο στον μπαουγκ ονειρευεται να παει.Ντεκερ,ασε τα κομπλεξικα σου κατα μερος,οταν ολοι αυτοι πιανανε τ'αρχιδια τους κανατε παρτυ,τωρα παλι την βρηκατε την ακρη.ΜΗν ακους ραδιοφωνα ρε αγορι μου,σε χαλαει...
η πλακα ειναι οτι δεν ακουσα κατι τετοιο στο ραδιο αλλα σε ενα μαγαζι της περιοχης σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η πλακα ειναι οτι δεν ακουσα κατι τετοιο στο ραδιο αλλα σε ενα μαγαζι της περιοχης σας
Κι εσυ ο,τι ακους το καταπινεις ρε αγορι μου?Ο,τι σε συμφερει μαλλον...Το πιο κουφο ειναι που ακουγαμε τοσο καιρο οτι η ομαδα με Κουπερ θα ειναι πιο αμυντικη και απο τον παοκ του Σαντος και τα γκολ πεφτουν κατα ρυπας τωρα απο κει που σκοραραμε με αιτηση,ενω η αμυνα εξακολουθει να ψιλοεχει τα χαλια της αν και βελτιωμενηυ καπως,απο φωστηρες της μπαλας αλλο τιποτα σ'αυτη την πολη...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
δεν τρεχει και τιποτα. ακους γιατι λενε. ας λενε. ο dirty harry ελεγε οτι οι αποψεις ειναι σαν τις κολοτρυπες. καλα κανουν και τα λενε.
εγω να σε ρωτησω κατι. αν ησουν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και δεν επαιζες στον Αρη η στον παοκ και εβλεπες αυτην την αλλαγη στην ομαδα του Αρη δεν θα γουσταρες να σε κοουτσαρει αυτος ο προπονητης?
χαθηκες πατατεμπορα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κι εσυ ο,τι ακους το καταπινεις ρε αγορι μου?Ο,τι σε συμφερει μαλλον...Το πιο κουφο ειναι που ακουγαμε τοσο καιρο οτι η ομαδα με Κουπερ θα ειναι πιο αμυντικη και απο τον παοκ του Σαντος και τα γκολ πεφτουν κατα ρυπας τωρα απο κει που σκοραραμε με αιτηση,ενω η αμυνα εξακολουθει να ψιλοεχει τα χαλια της αν και βελτιωμενηυ καπως,απο φωστηρες της μπαλας αλλο τιποτα σ'αυτη την πολη...
τι να κανω?
ενδιαφερομαι για το καλο σας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι να κανω?
ενδιαφερομαι για το καλο σας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,καλα που'σαι κι εσυ και μαθαινουμε τι γραφει το σαιτ της παε και τα Αθλητικα Νεα,μονο που εχω ενα παραπονο απο σενα,συνηθως ξεχνας να αναφερεις τι γραφει το πρωτοσελιδο του Σουπερ 3 και αναγκαζομαι να τρεχω στα περιπτερα...σε παρακαλω,δες το και αυτο.

Επισκέπτης
δεν τρεχει και τιποτα. ακους γιατι λενε. ας λενε. ο dirty harry ελεγε οτι οι αποψεις ειναι σαν τις κολοτρυπες. καλα κανουν και τα λενε.
εγω να σε ρωτησω κατι. αν ησουν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και δεν επαιζες στον Αρη η στον παοκ και εβλεπες αυτην την αλλαγη στην ομαδα του Αρη δεν θα γουσταρες να σε κοουτσαρει αυτος ο προπονητης?
χαθηκες πατατεμπορα...
Mην τους βάζεις δύσκολα!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαμηλά τη μπάλα ...... 3 νίκες κάνατε. Και στη πρώτη στραβή αφήστε τον κουπερ να κάνει τη δουλειά του. Μόνο έτσι θα κάνετε ομάδα. μια ευκαιρία την είχατε με τον πρίγκηψ. Μόνοι σας τη σπαταλήσατε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,καλα που'σαι κι εσυ και μαθαινουμε τι γραφει το σαιτ της παε και τα Αθλητικα Νεα,μονο που εχω ενα παραπονο απο σενα,συνηθως ξεχνας να αναφερεις τι γραφει το πρωτοσελιδο του Σουπερ 3 και αναγκαζομαι να τρεχω στα περιπτερα...σε παρακαλω,δες το και αυτο.
δεν πολυασχολουμαι με τον συνδεσμο αυτο....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαμηλά τη μπάλα ...... 3 νίκες κάνατε. Και στη πρώτη στραβή αφήστε τον κουπερ να κάνει τη δουλειά του. Μόνο έτσι θα κάνετε ομάδα. μια ευκαιρία την είχατε με τον πρίγκηψ. Μόνοι σας τη σπαταλήσατε.
Η μπαλα ειναι χαμηλα οπως θα εχεις παρατηρησει εδω μεσα,και τα στραβα αποτελεσματα μες στο παιχνιδι ειναι,δε γιναμε ξαφνικα υπερομαδα,απλα καποιες χτυπητες αδυναμιες του προσφατου παρελθοντος εχουν εξαφανιστει στους τελευταιους αγωνες,επιμενω πως η αμυνα θελει ενισχυση απο τωρα.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
:thumbsup:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
και να δουμε αν ενισχυθηκαμε και στην επιθεση...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κριμα,και ειχα σκοπο να σε τοποθετησω στο ρεπορταζ του Σουπερ 3,δεν πειραζει θα βαλω αλλον εθελοντη...
συγνωμη αλλα δεν μπορω να το κανω....
υπαρχουν ανωτεροι λογοι που δεν μου το επιτρεπουν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
συγνωμη αλλα δεν μπορω να το κανω....
υπαρχουν ανωτεροι λογοι που δεν μου το επιτρεπουν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Οκ,θα αρκεστω στην λοιπη ενημερωση που παρεχεις για τα θεματα του Θεου,για τον συνδεσμο θα προσφερθει αλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom