Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ματσάκι με τα Γιάννενα το δείχνει το nova?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το ματσάκι με τα Γιάννενα το δείχνει το nova?

Ναι, το δειχνει η Nova, δεν ξερω ποιο νουμερο απ ολα, αλλα στο forum αναφερουν οτι το δειχνει......

Η ομαδα μου εμπνεει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ, αλλα δυσκολο ματσακι, αυτοι καιγονται κανονικοτατα για βαθμο-βαθμους, ο αλενατορε ειναι μανουλα σε κατι τετοια, να τους πορωσει, το γηπεδο τους, ας μην το συζηταμε καλυτερα, φοβαμαι λιγο και τη γκελα μετα απο 3 νικες σε 8 μερες..... αλλα ψυχραιμια, πιστευω οτι ο Εκτορας ξερει να τους προσγειωσει και να χαμηλωσει τη μπαλα......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σημερα το απογευμα τσεκαρω εισητηρια απο τον συνδεσμο
κυριακη πρωι ενα κιτρινοφορεμενο carina θα κινειται κατα μηκος της εθνικης οδου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εεεεεεεετσιιιι ταγοριμ..... ουτε ονειρα, ουτε τιποτις..... εισητηριακι-μπλουζακι-κασκολακι του ΘΕΟΥ και vaaaamooooosssssssss..........

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εεεεεεεετσιιιι ταγοριμ..... ουτε ονειρα, ουτε τιποτις..... εισητηριακι-μπλουζακι-κασκολακι του ΘΕΟΥ και vaaaamooooosssssssss..........
εσυ θα τραβηχτεις;
αν και εχουν γινει καπνος τα εισητηρια.... :-

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Από τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, παλιό ποδοσφαιριστή του Αρη και νυν στέλεχος του τεχνικού τιμ των «κιτρίνων», παρέλαβε μία ακόμη διάκριση ο Τόνι Κάλβο. Το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής ήταν αφορμή για μια ακόμη διάκριση του νεαρού Ισπανού. Ο Μπουγιουκλής είπε: «Πολύ όμορφο το γκολ του πρωταθλήματος αλλά νομίζω ότι το γκολ της Τετάρτης ήταν εκπληκτικό. Να συνεχίσει έτσι. Να συνδυάζονται τα γκολ που σημειώνει με νίκες της ομάδας και να φέρουν έναν τίτλο στο Χαριλάου.

Με την έλευση του Κούπερ έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του και με τα γκολ που πετυχαίνει δίνει σημαντικούς βαθμούς».

Από την άλλη ο Τόνι Κάλβο, υπογράμμισε:
«Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου και τους οπαδούς που μας στηρίζουν. Το γκολ με τον Αστέρα είναι το πιο όμορφο στην καριέρα μου. Η χαρά είναι διπλή γιατί σημειωθήκαν δύο γκολ και με τον Ηρακλή.

Η ομάδα είχε πέσει πολύ. Αυτή τη στιγμή έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας και πολύ εύκολο μπαίνουν το δεύτερο και το τρίτο γκολ.

Μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα, δεν έχουν τόση σημασία αυτά τα τρόπαια. ’μεσος στόχος είναι το κύπελλο και να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Ενας τίτλος είναι πολύ σημαντικός».

Για τον αγώνα με τα Γιάννενα, σχολίασε: «Η αλλαγή του προπονητή είναι ένα έξτρα κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή. Εμείς δουλεύουμε στη δική μας τακτική και ρέπει να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί. Μπορεί τα Γιάννενα να είναι σε δύσκολη θέση, αλλά, εμείς θα πρέπει να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο».
Ο Έντι Τζόνσον φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και μίλησε για τις πρώτες του μέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο διεθνής Αμερικανός στράικερ τόνισε χαρακτηριστικά:
«Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον Αρη, είναι ότι μου ταιριάζει ο τρόπος που αγωνίζεται υπό την καθοδήγηση του κ. Κούπερ, ενώ θα με βοηθήσει για τη συμμετοχή μου και στην Εθνική. Από εκεί άλλωστε γνωρίζω πολύ καλά και τον Αντού, είμαστε φίλοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για να προσαρμοστούμε στον Αρη όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Η συμπεριφορά των οπαδών μας είναι πολύ θερμή, η συμπαράστασή τους είναι εκπληκτική. Ένας από τους μεγάλους φετινούς στόχους είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε σ� αυτόν. Προσωπικά θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Έτοιμος κι ο Αντού

Απών από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν ο Φρέντι Αντού ο οποίος ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις. Ο παίκτης πάντως από την Παρασκευή είναι στην διάθεση του Κούπερ καθώς εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ.

Ο μοναδικός παίκτης που γυμνάστηκε και πάλι μόνος του ήταν ο Νταρίο Φερνάντεζ που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, όπως και ο τιμωρημένος Κριστιάν Νασούτι. Αύριο στο πρόγραμμα υπάρχει μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα επιλέξει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τα γιαννενα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσυ θα τραβηχτεις;
αν και εχουν γινει καπνος τα εισητηρια.... :-

99% Θα τραβηχτω, θα ειμαι Βεροια και αν ειναι ολα οκ Θεσσαλονικη, απο αποψη δουλειας, θα τραβηχτω, ολο και καποια ΑΚΡΗ θα βρω για να μπω...  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλο ΑΡΕΙΑΝΟ σ/κ μαγκες, τα λεμε Δευτερα!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
99% Θα τραβηχτω, θα ειμαι Βεροια και αν ειναι ολα οκ Θεσσαλονικη, απο αποψη δουλειας, θα τραβηχτω, ολο και καποια ΑΚΡΗ θα βρω για να μπω...  ;)
με φιλους γιαννιωτες απο οταν ειμεθα φοιτητας
εμαθα πως για αυτους ειναι ΤΕΛΙΚΟΣ το ματς
ελπιζω να τα ανταπεξελθουμε
θα σε δω στους ζωσιμαδες λοιπον...

Επισκέπτης
[move][size=30pt]ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

Κανένα link οι φάσεις του κυπέλου κανειςςςς????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom