Ομοιοπαθής, παρακαλώ όποιος μπορεί να μας υποδείξει που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για τα call girls που αναφέρονται εδώ, θα ήμουν ευγνώμον.
Καταλαβαίνω ότι η πολιτική του site δεν επιτρέπει να μπουν τα τηλέφωνα των κοριτσιών, καθότι δεν κάνουμε διαφήμιση. Ας καταλάβετε όμως και εμάς, μας καυλώνετε με τα λεγόμενα σας και δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε. Το μόνο που έχω βρει για κάποιες από τις κοπέλες είναι το
καλυτερα να βρειτε καποιον που εχει ποσταρει γι αυτην και στειλτε πμ να σας πει..δεν ειναι και τοσο δυσκολο το τηλ της,την εχει παρει το μισο σαιτ....ειλικρινα επειδη δεν εχω ασχοληθει προς το παρον μαζι της δεν το εχω,αλλα φανταζομαι οτι με λιγο ψαξιμο ειναι ευκολο
καλυτερα να βρειτε καποιον που εχει ποσταρει γι αυτην και στειλτε πμ να σας πει..δεν ειναι και τοσο δυσκολο το τηλ της,την εχει παρει το μισο σαιτ....ειλικρινα επειδη δεν εχω ασχοληθει προς το παρον μαζι της δεν το εχω,αλλα φανταζομαι οτι με λιγο ψαξιμο ειναι ευκολο
ωραιος εισαι εσυ...τετοιες συμβουλες δινεις και δεχομαι καθημερινα απνω απο 10 pm,απο νεους που μολις πρωτομπηκανε στο forum με ουτε ενα post στο ιστορικο τους...
prwton araxte ti petsa sas den xreiazontai tsakwmoi.deuteron katalavainw oti sas prizume ala mu akugetai logiko afu gia ayton ton logo eiani ayto to site.to mail mu einai gtoul@hotmail.gr an mporeis ododiatros steile kei re maga.thanx padws
ωραιος εισαι εσυ...τετοιες συμβουλες δινεις και δεχομαι καθημερινα απνω απο 10 pm,απο νεους που μολις πρωτομπηκανε στο forum με ουτε ενα post στο ιστορικο τους...
apula και εσυ τι κανεις με αυτα τα 10 καθημερινα pm? ασχολησαι καθολου? οχι τιποτα αλλο αλλα σε λιγο καιρο που σκοπευω να ασχοληθω με την κυρια (γιατι τωρα ασχολουμαι με αλλο κελεπουρι...)να ξερω ποιον να ρωτησω για το τηλ της....