BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.566
- Πόντοι
- 3.556
Πες το στο Λάσκαρη αυτό
Δηλαδή;
Θα ήθελες να εξηγήσεις τη θέση σου;
Πες το στο Λάσκαρη αυτό
Οχι .. δεν θα έλεγες διοτι εισαι βαλτός να κάνεις θετική προπαγανδα εναντιον της κοπέλας.Ρε φίλε πιστεύεις πως θα έλεγα δημόσια για τη ζωή της Αριάδνης?
....αδελφε, τα εν οικω μη εν δημω!!!!!Πες το στο Λάσκαρη αυτό
....αδελφε, τα εν οικω μη εν δημω!!!!!
Τι μαγκιες ειναι αυτες??!!??
Απειλή είναι αυτό προς την κοπέλα ;Πες το στο Λάσκαρη αυτό
Η αλήθεια είναι, κάθε κοπέλα έχει την προσωπική κατάσταση της. Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Έτσι ακριβώς
Ούτε εγώ ούτε η ίδια έχει να πει κάτι για αυτόΓια πες μας να μάθουμε και εμείς..
Ποιος είναι ο Λάσκαρης ;
Είναι πολύ προσωπικά αλλά το ότι δεν βγαίνει με κάποιον χωρίς επί πληρωμή ισχύειΜιλας εκ μέρους της κοπέλας να υποθέσω
Με τη κοπέλα να κλείσω ραντεβού?Αντε στο καλό ρε Κλώνε..
Αν ενδιαφερεσαι για την κοπελα και εχεις αρχίδια ..
Αν τα εχεις..
Δωσε ραντεβου..
Με αυτον...Είναι πολύ προσωπικά αλλά το ότι δεν βγαίνει με κάποιον χωρίς επί πληρωμή ισχύει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τη κοπέλα να κλείσω ραντεβού?
ΩραίοςΜε αυτον...
1-0
Πανουλη απανω του μην σου παρει τον αεραΜε αυτον...
1-0
Κατάλαβα η Αριάδνη θα έρθει Δευτέρα με Τρίτηαύριο όποιος πάρει κοπελα από οπουδήποτε θα κάνει και αυτός μαραθώνιο στησίματος
Καλησπέρα αγαπημένοι μου!! Έβαλα τις κόκκινες γόβες μου το κόκκινο κραγιον μου και τα σεξυ μαυρα εσώρουχα μου και σας περιμένω να περάσουμε ένα καυτό Σαββατοκύριακο !!!!!θα κάνουμε το δικό μας σεξυ μαραθώνιο στο…κρεβάτι…η και όχι μόνο… σας περιμένω και σας φιλω γλυκά παντού !!!!
Βάλε 17 Νοέμβρη να είσαι μέσα και θα σου λέει και στα καπάκια ότι είναι κλειστη η ΠατησίωνΚατάλαβα η Αριάδνη θα έρθει Δευτέρα με Τρίτη