Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.974
- Πόντοι
- 206
Και με 6 μηνύματα είσαι πάρα πολύ αξιόπιστοςΔεν είμαι σίγουρα η αιτία που αργεί αυτό στο υπογράφω.
Καμία σχέση
Και με 6 μηνύματα είσαι πάρα πολύ αξιόπιστοςΔεν είμαι σίγουρα η αιτία που αργεί αυτό στο υπογράφω.
Καμία σχέση
Εγώ είμαι με τον Πάνο τον original
Ρε σίγουρα δεν γράφεις σε σενάρια η σε καμία εκπομπή εσυΜια μονομαχία μεταξύ «Πάνου ορίτζιναλ» και «Πάνου ουρανοκατέβατου» τη χρειάζεται το νήμα !
Να βρουν τη χαρά τους οι αναγνώστες, και το Αριαδνάκι μαζί.
Ρε σίγουρα δεν γράφεις σε σενάρια η σε καμία εκπομπή εσυ
Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι...Σίγουρο δεν είναι τίποτα.
Δηλαδή, άμα σου πω εγώ «όοοοχι, δεν», εσύ θα το πιστέψεις;
Ρε φίλε πιστεύεις πως θα έλεγα δημόσια για τη ζωή της Αριάδνης?Και με 6 μηνύματα είσαι πάρα πολύ αξιόπιστος
Κι ο νικητής θα'χει ένα δωρεάν ραντεβού με την κοπέλα. Ύστερα από τέτοια αιματοχυσία για τα μάτια της πρέπει να μπει ένα τέτοιο δώροΜια μονομαχία μεταξύ «Πάνου ορίτζιναλ» και «Πάνου ουρανοκατέβατου» τη χρειάζεται το νήμα !
Να βρουν τη χαρά τους οι αναγνώστες, και το Αριαδνάκι μαζί.
Ρε φίλε πιστεύεις πως θα έλεγα δημόσια για τη ζωή της Αριάδνης?
Δεν θα έλεγα την σέβομαιΚαι πες, ότι έλεγες. Θεωρείς, ότι θα σε πίστευε κανένας;
Εγώ δεν βλέπω κανέναν εκτός δουλειάς!!!!!!εςυ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις!!!!! Καλό είναι να μη γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν!!!!!εμενα όσοι με βλέπουν η μ πληρώνουν την ώρα η την έχουν ήδη πληρώσει .Είπα να μην ασχοληθώ αλλά απλά προς ενημέρωση τον χαρακτήρα της τον ξέρεις μέχρι το σημείο που αυτή σε αφήνει να δεις.δεν ξέρω τι λέτε μεταξύ σας και ούτε με αφορά,εγώ την γνώρισα στις 27 Ιουλίου και πλέον την βλέπω και εκτός δουλειάς,μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά αλλά είναι ο πιο χαρισματικός και οποίο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα, μπορεί να μην την βλέπω επειδή δουλεύει αρκετά άλλα επειδή διάβασα κάποιον μα λέει ότι κάτι συμβαίνει στη ζωή της και κάνει αυτό που κάνει ,δεν θα αναφερθώ σε αυτό γτ είναι κάτι πολύ προσωπικό και ο κάθε άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά το κάνει για τους δικούς του λόγους.περαστε καλά μαζί της και αφήστε τη να κάνει τη δουλειά της και να περάσετε ωραία μαζί της
ο καθενας λεει τα δικα του, ανεβασε αγαπημενη καμμια φωτο και παμε παρακατωΕγώ δεν βλέπω κανέναν εκτός δουλειάς!!!!!!εςυ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις!!!!! Καλό είναι να μη γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν!!!!!εμενα όσοι με βλέπουν η μ πληρώνουν την ώρα η την έχουν ήδη πληρώσει .
πως την εχουν πληρωσει???...απο πριν??
Εγώ δεν βλέπω κανέναν εκτός δουλειάς!!!!!!εςυ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις!!!!! Καλό είναι να μη γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν!!!!!εμενα όσοι με βλέπουν η μ πληρώνουν την ώρα η την έχουν ήδη πληρώσει .
Ρε φίλε πιστεύεις πως θα έλεγα δημόσια για τη ζωή της Αριάδνης?
Τι επαθες ;;;; λες και δεν ξερεις τι παιζει ;;....ααααα τ'σ μαλακες
Πες το στο Λάσκαρη αυτόΕγώ δεν βλέπω κανέναν εκτός δουλειάς!!!!!!εςυ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις!!!!! Καλό είναι να μη γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν!!!!!εμενα όσοι με βλέπουν η μ πληρώνουν την ώρα η την έχουν ήδη πληρώσει .
.....σωραιος μαγκα μου!!!Τι επαθες ;;;; λες και δεν ξερεις τι παιζει ;;
Παρε και ενα φρεσκο τραγουδι για παρτη σου