Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 2.256
Όταν επι τρια χρόνια δουλεύει Δευτερα- Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 5 τα ξημερώματα, κάποια στιγμή θα πέσει ξερή από την κούρασηόντως τι έγινε το κορίτσι?
Όταν επι τρια χρόνια δουλεύει Δευτερα- Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 5 τα ξημερώματα, κάποια στιγμή θα πέσει ξερή από την κούρασηόντως τι έγινε το κορίτσι?
Όλα είναι επιλογές στη ζωή . Ακόμα και αν τη βάζει άλλος να το κάνει αν ήθελε θα βρίσκε τρόπο να το αλλάξειΌταν επι τρια χρόνια δουλεύει Δευτερα- Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 5 τα ξημερώματα, κάποια στιγμή θα πέσει ξερή από την κούραση
@Ariadnaki αυτά τα πατουσάκια σου με έχουνε τρελάνειΠάντα χρειάζεται …;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερούδια αγαπες μου!!
Από πότε οι γοργόνες βγαίνουν στην στεριά;Καλησπέρα αγαπες μου καλή Μ.εβδομάδα !!!και σήμερα κοντά σας …;)
Από τότε που κυκλοφορούν οι αγαπούληδες μέσα στο φόρουμΑπό πότε οι γοργόνες βγαίνουν στην στεριά;
Από όταν υπάρχουν κορόιδα στο φόρουμ που δε καταλαβαίνουν ότι τους δουλεύει και ότι δε θα αλλάξειΑπό πότε οι γοργόνες βγαίνουν στην στεριά;
μετα το βραδυ???Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Και παλι κοντά σας αγάπες μου !! Μέχρι αργά το βράδυ θα μαι κοντά σας!!
Που Ήσουνα φως φως μου που ήσουνΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Και παλι κοντά σας αγάπες μου !! Μέχρι αργά το βράδυ θα μαι κοντά σας!!
Που Ήσουνα φως φως μου που ήσουν
Η Δευτέρα Παρουσία σύμφωνα με τις Γραφές. θα έρθει. Για την Αριάδνη δεν είμαι σίγουροςΠροπονούνταν σα το σαγκάκι από το ντραγκομπαλ στις ελληνικές εφορίες. Πλέον θα αργεί σούπερ ντουπερ. Κλείνεις ραντεβού Δευτέρα και θα έρχεται τη Δευτέρα.... Παρουσια
....μαλιστααααααα!!!! Σα να μην περασε μια μερα!
Καλημερα αγαπες!!!
Ακόμα τα ίδιαΡαντεβού σήμερα στο Bill 13:30 από την αρχή άρχισε τις δικαιολογίες για καθυστέρηση λόγω του καύσωνα για αρχή στη συνέχεια λόγω κίνησης και αργότερα γιατί ερχόταν από μακριά. Ευτυχώς δεν είχα άλλες υποχρεώσεις και άραξα μέχρι 15:30 στη δροσια όπου πηρα την απόφαση να πληρώσω το δωμάτιο και να γίνω καπνός, αφού την ενημέρωσα ότι φεύγω. 16:10 έστειλε μνμα να μάθει που βρίσκομαι και να καλύψει το κόστος του δωματίου αν βρεθούμε στο μελλον.
Ευχαριστώ δε θα πάρω...
ειναι σιγουρα στις τοπ 2-3 χειροτερες!!!!!!!! σε ολα!!!!!!!!!!Ραντεβού σήμερα στο Bill 13:30 από την αρχή άρχισε τις δικαιολογίες για καθυστέρηση λόγω του καύσωνα για αρχή στη συνέχεια λόγω κίνησης και αργότερα γιατί ερχόταν από μακριά. Ευτυχώς δεν είχα άλλες υποχρεώσεις και άραξα μέχρι 15:30 στη δροσια όπου πηρα την απόφαση να πληρώσω το δωμάτιο και να γίνω καπνός, αφού την ενημέρωσα ότι φεύγω. 16:10 έστειλε μνμα να μάθει που βρίσκομαι και να καλύψει το κόστος του δωματίου αν βρεθούμε στο μελλον.
Ευχαριστώ δε θα πάρω...