MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
δεν εχει,επιβεβαιωνωOλα κ ολα μπορει να αργεις 2ωρο κ βαλε αλλα κυταρριτιδα δεν εχεις
δεν εχει,επιβεβαιωνωOλα κ ολα μπορει να αργεις 2ωρο κ βαλε αλλα κυταρριτιδα δεν εχεις
Καλά δεν κατάλαβες τι έγραψα ελληνικά δεν ξέρειςΓλυκέ μου δεν έχω τέτοιες ανάγκες η φωτό τραβήχτηκε από έναν πελάτη μου και το φως ήταν κόκκινο στον πριαμο στο μοσχατο … αν θες και εσυ να κρύψεις κάποια ατέλεια το συστήνω ανεπιφύλακτα! Ωστόσο αν θες να δεις αν έχω κυτταρίτιδα γλυκομίλητε συνομιλητή μου, δεν έχεις παρά να βρεθείς μαζί μου και να το διαπιστώσεις δια ζώσης !!!! Τα φιλία μου και να έχεις ένα όμορφο σκ!!!!
Η Αριάδνη δεν έχει κυτταρίτιδα.. έλεος πια.. πρόκειται για μια γυναίκα πολύ όμορφη και κυρίως μέσα στη καύλα,Γλυκέ μου δεν έχω τέτοιες ανάγκες η φωτό τραβήχτηκε από έναν πελάτη μου και το φως ήταν κόκκινο στον πριαμο στο μοσχατο … αν θες και εσυ να κρύψεις κάποια ατέλεια το συστήνω ανεπιφύλακτα! Ωστόσο αν θες να δεις αν έχω κυτταρίτιδα γλυκομίλητε συνομιλητή μου, δεν έχεις παρά να βρεθείς μαζί μου και να το διαπιστώσεις δια ζώσης !!!! Τα φιλία μου και να έχεις ένα όμορφο σκ!!!!
Απάντησα στον ippokrati22Καλά δεν κατάλαβες τι έγραψα ελληνικά δεν ξέρεις
Ναι αλλά η παράθεση ήρθε σε εμένα σε εμένα απάντησεςΑπάντησα στον ippokrati22
Με συγχωρείς καλημεραΝαι αλλά η παράθεση ήρθε σε εμένα σε εμένα απάντησες
Πανέμορφο το στήθος σου καυλιτσα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα αγαπες!!!
Πολύ ευχαρίστως....
Καλημερα αγαπες!!!
Ωραία ρώγα!
Καλημερα αγαπες!!!
Θέλω να παίξουμε..
Καλημερα αγαπες!!!
ελα τυπε.Θέλω να παίξουμε..
Θά περνάει καί ή ώρα τής αναμονής ευχάρισταελα τυπε.
να κατι για να μην πληξετε και να μην παιζετε συνεχεια τα ιδια. για σενα δουλευω να ξες.
30 Παραδοσιακά παιχνίδια για νήπια και παιδιά δημοτικού. | Ονειροβάτες
Μια συλλογή με 30 παραδοσιακά παιχνίδια για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!oneirovates.com
30 παιχνιδια;ελα τυπε.
να κατι για να μην πληξετε και να μην παιζετε συνεχεια τα ιδια. για σενα δουλευω να ξες.
30 Παραδοσιακά παιχνίδια για νήπια και παιδιά δημοτικού. | Ονειροβάτες
Μια συλλογή με 30 παραδοσιακά παιχνίδια για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!oneirovates.com
ποτε δεν ξέρεις.... πόσο θα εισαι μεσα.....30 παιχνιδια;
Ποσες ωρες θα ειναι το ραντεβου;
εχω προβλεψει και την αναμονη και το διαλειμμα και να υπαρχει και μια ποικιλια για την επομενη φορα σε αλλο ραντεβου.30 παιχνιδια;
Ποσες ωρες θα ειναι το ραντεβου;
πότε θα γυρίσεις καινούρια τσοντούλα;
Καλημερα αγαπες!!!