Επίσης!Δεν ήταν… έγινε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε ολοι μαζί πλέκε Θε έχει στη κόλαση ;)Ἔτσι! Καύλωσέ μας πασχαλιάτικα νά πᾶμε στὴν κὀλαση!
Επίσης!Δεν ήταν… έγινε
Πάμε ολοι μαζί πλέκε Θε έχει στη κόλαση ;)Ἔτσι! Καύλωσέ μας πασχαλιάτικα νά πᾶμε στὴν κὀλαση!
Ουαου! Ωραίο κωλαράκι για μπατσακιαhello!
Αυτό αχχεχεΜάλλον αυτό εννοούν όταν λένε..." μαζί σου και στην κόλαση".
Είσαι για τρελά prone bonehello!
Μωρο μου επειδη ξερεις ποσο μ' αρεσεις μπορω να σου λεω την αληθεια. Αυτο το μπραζιλιαν ειναι λιγο για σεναhello!
Το κρατάω αυτό!Μωρο μου επειδη ξερεις ποσο μ' αρεσεις μπορω να σου λεω την αληθεια. Αυτο το μπραζιλιαν ειναι λιγο για σενα
Καλα τα λεει ο φιλος.βαλε ενα κοδονακι να χανεται στο κωλαρακο σουΤο κρατάω αυτό!
Φτου φτου !!hello!
Μωρο μου επειδη ξερεις ποσο μ' αρεσεις μπορω να σου λεω την αληθεια. Αυτο το μπραζιλιαν ειναι λιγο για σενα
....ή ακομη καλυτερα μην βαζεις τιποτα!!! Αλλωστε τα σετακια με τα εσωρουχα τα ειδαμε ολα, ολοι!Καλα τα λεει ο φιλος.βαλε ενα κοδονακι να χανεται στο κωλαρακο σου
<3 <3Φτου φτου !!
Υ.Γ. Κατα τα αλλα τι να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις, η εικονα μιλαει απο μονη της !!
Θα πω μονο οτι χαιρομαι που ειχα την χαρα για τις φορες που σε εχω συναντησει μεχρι στιγμης!!
Χαχαχ όντως ! Εντάξει λοιπόν θα επιστρέψω πιο αποκαλυπτική....ή ακομη καλυτερα μην βαζεις τιποτα!!! Αλλωστε τα σετακια με τα εσωρουχα τα ειδαμε ολα, ολοι!
παντα διπλα μας και μαχιμηΚαλησπέρα αγόρια !!!!! Και σήμερα διαθέσιμη!!! Και όλη τη βδομάδα καθώς και Κυριακή ως το πρωί πάντα !
Καλημερα σας και χρόνια πολλά ! Θα είμαι κοντά σας και σήμερα
Χρόνια πολλά μωρόΚαλημερα σας και χρόνια πολλά ! Θα είμαι κοντά σας και σήμερα
Χρόνια πολλά γλυκέ μουΧρόνια πολλά μωρό
Κάτι θα κάνουμε και σήμερα!Καλησπέρα κούκλα! Δέ θά μᾶς στείλης στὴν κόλαση σήμερα;